Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
saol canm iiyim senden naber nasıl gidiyo güreşlerr
ayyy felaketttt. bizim yumiş zamanı bitti bende de piller bitti

cnm ben sana dedim pembe akıntın geldi ya acaba catladınmı die ay ben yapmam öle şey durtenin kanıyo
ahahaha o zaman hürrem yanmıştı hıı ben yanlış anladım amannn ne bileyimmm. bu ay başınıza tavuk kesildim o zaman iyice. şunun şurasında bata ne kaldı çıkar kokusu

ayy ben seni ve yareni sabırsızlıkla bekliyorumm bu ayy baya ii güreştiniz bu ay

evet cnm gureş oldumu bari o sıra
bu akşam oldu canım da umudum yok ben geçen temmuzda evlendim evlendiğimde dedim ki hiç korunmayacağım.benim hemen olmaz diyodum.içime öyle doğuyodu.o yüzden zaman kaybetmek istemedim.içime doğan da oldu 7 aydır olmadıama şu var yumurtlama zamanlarına öyle dikkat etmedim ya da öyle bir saat altıma yastık koymadım hatta güreşden sonra hemen lavaboya gittim hep.

neyse canlar ben gideyim..belime jeli sürdüreyim kocaya yatıyımm...yarın görüşürüzz inşallh..ii geceler herkese

kız haniii bi tane jel var burda çok konuşulan onumu kullanıyon. hamile kalmaya yardımcı oluyomuş.işallah faydasını görürsün canım yaa. iyi geceler sana

kızlar ben geldimya pc açık kalmış sayfada ondan yazmadım bişey.akşamda net gitti bi ara saatte geç olunca uğraşamadım düzeltmek için yani iyi geceler diyemedim kızlar kusura bakmayın.eeenasıl durumlar elif aradın mı dr.yaren ateş ne durumda tabloları koyun bi bakimm merak ettim

kız haniii bi tane jel var burda çok konuşulan onumu kullanıyon. hamile kalmaya yardımcı oluyomuş.işallah faydasını görürsün canım yaa. iyi geceler sana

cnm sen kesin gebesin biraz algılama sorunu yaşadını farketti hahah bende hamileyken öle olmuştum

bak benim soyismimde var ööle dua et ..senin isim elifmi
ahahaha işallah aklıma gelirde ederim. nilüfer aklıma geliyoda ereni gelirmi bilmem

bende bilmiyordum hiç. akıntı durumuma hiç dikkat etmiyordum. sadece beraberlikten sonra yatıyordum. ama bunlar çok önemliymiş. yumurtlama zamanı geçince amuda kalksanda işe yaramıyo

bütün isteyenlere nasip et desek yeter heralde ben ööle yapıyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…