acaba öyle mi adetim 14 ündeydi 20 sinde bitti
anlamadım ya nedir bu durum bence amcaya git karda gitti
ayyy felaketttt. bizim yumiş zamanı bitti bende de piller bittisaol canm iiyim senden naber nasıl gidiyo güreşlerr
ahahaha o zaman hürrem yanmıştıcnm ben sana dedim pembe akıntın geldi ya acaba catladınmı die ay ben yapmam öle şey durtenin kanıyo
ayyy felaketttt. bizim yumiş zamanı bitti bende de piller bitti
ahahaha o zaman hürrem yanmıştıhıı ben yanlış anladım amannn ne bileyimmm. bu ay başınıza tavuk kesildim o zaman iyice. şunun şurasında bata ne kaldı çıkar kokusu
evet canım yumişlerdendir oacaba öyle mi adetim 14 ündeydi 20 sinde bitti
anca geldi benim kırmızılar biliyomusunnbugun 7.gün bitmesi lazımdi..7 gundur kahve kahve hep az az geldi
anca geldi benim kırmızılar biliyomusunnbugun 7.gün bitmesi lazımdi..7 gundur kahve kahve hep az az geldi
bende bekliyorum ama bakalım hayırlısı yaaaa. işallah tüm isteyenlerin olur. hep dua ediyom namazlarımda hatta isim saymaya çalışırken durup düşünüyom kimi atladım diyeayy ben seni ve yareni sabırsızlıkla bekliyorumm bu ayy baya ii güreştiniz bu ay
ayy ben seni ve yareni sabırsızlıkla bekliyorumm bu ayy baya ii güreştiniz bu ay
yani dengesiz bi durum olmuş bence anlamadım gitti ben ce dr a falan git mutlaak
cnm benim bu ay gum aşırı olamdı rast gele oldu bakalım ama bebiş yoksa zamanlı adet diliyorum yaaaaaaaaaaaaaa
bende bekliyorum ama bakalım hayırlısı yaaaa. işallah tüm isteyenlerin olur. hep dua ediyom namazlarımda hatta isim saymaya çalışırken durup düşünüyom kimi atladım diye
aynen canım bebiş yoksa bekletmeden gelsinn ve bitsinn..benim geldıler gitmek bilmiiilerrr
bu akşam oldu canım da umudum yok ben geçen temmuzda evlendim evlendiğimde dedim ki hiç korunmayacağım.benim hemen olmaz diyodum.içime öyle doğuyodu.o yüzden zaman kaybetmek istemedim.içime doğan da oldu 7 aydır olmadıevet cnm gureş oldumu bari o sıra
neyse canlar ben gideyim..belime jeli sürdüreyim kocaya yatıyımm...yarın görüşürüzz inşallh..ii geceler herkese
kız haniii bi tane jel var burda çok konuşulan onumu kullanıyon. hamile kalmaya yardımcı oluyomuş.işallah faydasını görürsün canım yaa. iyi geceler sana
kız haniii bi tane jel var burda çok konuşulan onumu kullanıyon. hamile kalmaya yardımcı oluyomuş.işallah faydasını görürsün canım yaa. iyi geceler sana
ahahaha işallah aklıma gelirde ederim. nilüfer aklıma geliyoda ereni gelirmi bilmembak benim soyismimde var ööle dua et ..senin isim elifmi
bu akşam oldu canım da umudum yok ben geçen temmuzda evlendim evlendiğimde dedim ki hiç korunmayacağım.benim hemen olmaz diyodum.içime öyle doğuyodu.o yüzden zaman kaybetmek istemedim.içime doğan da oldu 7 aydır olmadıama şu var yumurtlama zamanlarına öyle dikkat etmedim ya da öyle bir saat altıma yastık koymadım hatta güreşden sonra hemen lavaboya gittim hep.
ahahaha işallah aklıma gelirde ederim. nilüfer aklıma geliyoda ereni gelirmi bilmem
bende bilmiyordum hiç. akıntı durumuma hiç dikkat etmiyordum. sadece beraberlikten sonra yatıyordum. ama bunlar çok önemliymiş. yumurtlama zamanı geçince amuda kalksanda işe yaramıyo
kızlar ben geldimya pc açık kalmış sayfada ondan yazmadım bişey.akşamda net gitti bi ara saatte geç olunca uğraşamadım düzeltmek için yani iyi geceler diyemedim kızlar kusura bakmayın.eeenasıl durumlar elif aradın mı dr.yaren ateş ne durumda tabloları koyun bi bakimm merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?