Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

gece kuşu demetim, kankitoşummmm, elifcimm, pambikimmmm, niluferrimm,aşkımmm ...nil, seydammmm
hepinize ii geceler diler geçmiş sevgililer gününüzü kutlarımmm:7::7::7:

ben buaksam kadınlar matinesindeydimm..valla hepinizin yerine göbek attımmm:52::52::52:

sizler nasılsınız??? varmı bir gelişme:52::52::52:

ay bizde burada matina yaptık dimi kızlar oh oh yandan yumişler oynadı :23::23::23::23:

demek gelmediniz ne bilim tatlım ya benim doktorda öle dedi ztnn vücut dinlensin dedi..bende takılıyom öle işte.. o yüzden dedim 15 gün önce de sertlik vardı aşada diyee :1:

düşük kanamyala gerçekelşiyo ztnn tatlım nasıl kanamsı olmadı???..düşük yaptıda kanamasımı kesildi ben anlamdım tatlım yaa

aşada iş yok tatlım ya ben 2 hafta öncede bakmıştım dedmiştim ya sana yumurta akı gbi akıntı gelo diyo ozamnda aynıydı aşası:1:

kanaması geldı bastan az sonra kürtaş olduktan sonra cık kanaması yok kan sonuclarıda yüksek anlamadık bizde yoksa kanmı birikti acabaya anlamadık

hadi ya o amcaya gıderım belkım yada başka..adet olmayı beklesemmı acaba beklemesemmı
git hakkenten tatlım yaa..adet olmayı bekle 3. günü git bence
ben geldimmmm fıstıklarımmmmm:10::10::10::10:
hoşgeldinn tatlımmmmm
ii olur valla dok. gıtmemiş olurum ii olur..ben doğumda benı 2 erkek doktor 4 ebe(kız) 20 kadarda kız -erkek karışık öğrenci izledın bılıyonmuu?? oyuzden o gun bugundur doktora neyın gıtmedım ben:)

abaovvv..valla doğurmadan kaçrım ordan döverim o doktoru..kendilerine başka hasta bulsunlar..

kanaması geldı bastan az sonra kürtaş olduktan sonra cık kanaması yok kan sonuclarıda yüksek anlamadık bizde yoksa kanmı birikti acabaya anlamadık

tatlım yok seninkinden 2 hafta önce benim yengemde oldu onunda arkasından kanaması olmadı değerler yavaş yavaş sıfırlanır 83 olmasına ragmen 10 gunde düştü telaş yapmayın kaç oldunu biliyomusun

ahh kızlar siz beni öldürüceksiniz nilin ince bir espiri anlayışı var onu bir tek ben anlarım.yani diyorki bu topikte 2 temizlik hastası var.2mustafa var bundan sonra senin adın kemal olsun diyor:1:

ay nilim bebem guzelim hemşerim kızma ama kötu espriymiş be pambik zekana da hayran kaldım

tatlım ztn kürtajdan sonra kanama olmaz ama kan değerinn yüksek olması ya parça kaldı ya da ikiz bebk vardı ikincisi orda demek

git hakkenten tatlım yaa..adet olmayı bekle 3. günü git bence

hoşgeldinn tatlımmmmm

abaovvv..valla doğurmadan kaçrım ordan döverim o doktoru..kendilerine başka hasta bulsunlar..

3.gunu derken adetlıykenmı gıdıcem muane ederse:53: cahilim bıraz ben bu konuda dok. pek gıtmem bende bı doğumda işte:)) sorma ya zor oldu vakumla çektıler yawrumu sonunda 17 saat boyunca doğurmaya çalıştım:(

hoşgeldiinn merii geç kaldınnn???
hee canmyaa ama aklım hep sizleydi...
kadınlar matinesine gittim degişik bir gece geçirdim:1:
:1::1::1:çok eğlendik valla ohh merim sen çatlaaa
öle deme kızzz:50::50::50:
ben seni özlemiştim ama sen bana çatla dion:37::37::37::37:
ay bizde burada matina yaptık dimi kızlar oh oh yandan yumişler oynadı :23::23::23::23:

oohh ohh kankama bak...neler dio..nası oynadın kız bensiz:30::30::30:

Back
X