Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canım tebriklerr..umarım istedigin bir bebektir

:((( böööö..

vallahi döküldü kendime geldim kıs..
sen de dün yoktun ama:37:

ooo maş..marifetli hatun..
ögren kız ögren..belki ilerde teyze olarak bizlerede yaparsın
ben dün gece 10da muayne olabildim düşün kafayı yedim yazdım bugün neler olduğunu geçmişte kaldı bayağ

başka bir nedenden dolayı dr a gitmem gerekti ve hamilelik testi istedi ve sonuç 24,0 çıktı kan testinde hiç bi bilgim yok yardımcı olabilir misiniz

tatlım batında daha iki gün var yeni gebelik bu..umarım istedin ve üzlmicen bi gebelik olur.öyle bi sordunki bilemedim ne dicemii

ay kızlar ben öle şeylewr yapamıyom ruhi bunalımlara giriyorum bi örgu bilirim çokta yapmam:6::6::6::6::6:
ayyy ben cok yeteneksizim sanırım..
ilmek atmayı bilem bilmiyom:50::50::50:
dügme dikmeyi bile evlendkten snra kocişe bakarak ögrendim...
kankam bana bişeler işlersin demi hamiş olunca ben:52::52::52:
ay kendimi gunde gibi hissettim hani, bi an gelir herkes farklı şeyler konuşurya ÖRGU VAR ATEŞ VAR KAN TAHLİLİ VAR DÜŞÜK VAR TEMİZLİK VAR ATATURK BİLE VAR HAAA BİDE MATİNE VAR

hahahha aynen annemlerin günü gibi oldu..
ben küçükken annem zorla götürürdü,herkes baska bişe konusurdu..
birde yüksek sesle konusurlardı kafam 1milyon olurdu:37::37::37::37:

mericim örerim tabe kzum benimm yeterki olsun hepimizn yaaff...
niliferimm bendee bebek yeleği örüyorumm bakim becerebilcem miii..pek umudum yok ama bakimm

dr bikaç gün sonra tekrar yaptır falan diyince acaba değil miyim diye düşündüm umarım bişi olmaz tam hamile diyemem dedi ondan şüpheye düştüm :))

cnm 2 3 gunde bi değerinin 2 ye katlanması gerekiyo mesela ben öğrendiğimde 23 tu kimyasal gebelk yaşadım değerlerim artmadı bu zamanlarda yuzde 20 düşük riski oluyo erken dönemde öğrendiğinden dolayı buı şuhheyi taşıyosun ama bu senle ilgili değilde genel olrak olan şey ama yuzde 80 tutunma durumu var unutma hergun bi folbiol al takibini aksatma

dr bikaç gün sonra tekrar yaptır falan diyince acaba değil miyim diye düşündüm umarım bişi olmaz tam hamile diyemem dedi ondan şüpheye düştüm :))

tatlım 2 günde bir ikiye katlıyo test o yüzden mesele salı günü yaptın 24 perşembe günü en az 48 olması lazım

eliff eevet yaprmı acaba yaaa

ayyy ben cok yeteneksizim sanırım..
ilmek atmayı bilem bilmiyom:50::50::50:
dügme dikmeyi bile evlendkten snra kocişe bakarak ögrendim...
kankam bana bişeler işlersin demi hamiş olunca ben:52::52::52:

hahahha aynen annemlerin günü gibi oldu..
ben küçükken annem zorla götürürdü,herkes baska bişe konusurdu..
birde yüksek sesle konusurlardı kafam 1milyon olurdu:37::37::37::37:

haha hiç sevmem ama sana yaprım cnm kanki

ben dün gece 10da muayne olabildim düşün kafayı yedim yazdım bugün neler olduğunu geçmişte kaldı bayağ
hemen bakıyorum
kızlar selam.dün gece dr.gece saat 10da muayne olabildim allahım kafayı yicektim gece o saata kadar bekledik ve topu topu 10dk.baktı.şimdi şöyle hormon testimin sonucu LH:8,47 FSH:4,01 .neyse 5-6 tane yumoşum oluşmuş ama lh değerim fsh göre biraz daha yüksek olduğu için sağlıklı şekilde çatlamıyorlarmış.rahim temiz dedi kist falan yok dedi.bana serephone yazdı günde 3 defa iç bunu ve pzartesi tekrar gel hemen yumurtalara tekrar bakalım dedi.veeee KORTUĞUM BAŞIMA GELDİ BENDEN RAHİM FİLMİ İSTEDİ:18:yanlız aklıma takılan adam bana akşam 6 da gel dedi biraz araştırdım netten aç karnına yapılıyormuş 1gün öncesi cinsel ilşki olmaması gerekiyomuş falan filan dr.bunların hiçbirini bana demedi.yaa kızlar kafam çok karıştı biraz şu Lh hormonunu falan araştırdım hayıt tohumu suyu içip düşürenler var.ben şöyle yapmayı düşünüyorum lütfen siz de fikir verin cmartesi başka bi dr.daha gidicem eğer o da film derse o zaman çektiricem bu dönemde ilacı içsem bu ayıda film çektirmeden geçirsem nasıl olur.aranızda bu ilacı kullanan varmıydı dozu bana biraz yüksek geldi sanki günde3.offff kafam çok karıştı:25:lütfen yarım kızlar

hımm evet lh yüksek ben gibi..aman dikkat et pcos musun kız sen?
genelde polikistikoverde böle görülüyor ve lh yüksek olunca yumurtalar tembelleşiyor..iikimizinde dert aynı
kist olmaması güzel bende de yok
rahim filmine gelelim benden de istemedi baktı sennkiler acıktır dedi ama ben yaptırmak istiyorum
bak gecen sevcan dediki hamiş o şimdi rahim filminde ilaç döküoya tüpler acıkmı die..
o içini tüplerini temizliyomus ve kanalları açıyomus
o film çekildikten sonra hamiş kalmıs dr. ona öle demiş
o yüsden ben de yaptırmayı düşünmeye basladım..3-5dk acı yapıyormus..
özelde yaptırırsan sorun degil dedi..aman herkes yaptırıyor ben korkmuyorum..
dr.un dediyse yaptır kuzum bana demedigi halde canım istedi yaptırmak

Back
X