Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
:54::54::54:

:54::54::54::54:
ayyy böle demeniz bile mutlu etti beni..canlarımm iyiki varsınızz:16:

kızla4rr ya daha sacımı düzleştircem ama çıkasım yok ya off yoluk kafaylada gidemem gezmelere

oyy canımm benimm yaa...

ayy kızlar biz hani adet günüydü hamiliek testleri akıntı ateşti fln kouşuyoz ya erkklerde spermlerin rengini fln konuştuklrını düşünsenize böyle bi topikte erkeklerkülübü :1::1:

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: IMG_0043.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 86.6 KB (Kilobyte)Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: IMG_0042.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 75.0 KB (Kilobyte)Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: IMG_0043.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 86.6 KB (Kilobyte)

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: IMG_0043.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 86.6 KB (Kilobyte)Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: IMG_0042.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 75.0 KB (Kilobyte)Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: IMG_0043.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 86.6 KB (Kilobyte)

cnm uzgunum açılmıyo merakta ettim

bak benim işlerimin tamamı burda

elifzade | Pasaj.com

ya utandım:) baya gitti bi et parçası hafif sert işte anlamadım yani umarım hamileyimdir perşembe gidicem tekrar artık o zaman anlıcam :)

Back
X