Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayy valla napıyım ya bayaca bi harcandım:1: hiçbişey olmuyo doğurana kadar giycem işte şimdi inşallah..bende bugun bakıyodumda bebek kıyafetlerine ay dıyom kıza alışveriş yapmak daha zevklıı yaww süslü süslüü:1::1:

Kız siz en azından ilkinde süsslediniz..
Biz ne yapalım..
2 oğlan çocuk....:emir_bebek::emir_bebek:

Canım benim hamilelik öncesinden de kalbimde sorun vardı.. Sebebi bulunamayan çarpıntılarım ve ritim bozukluğum vardı.. Ve aynı zamanda psikolojik tedavide görüyorum.. 2. bebeği tüm doktorlar bana yasaklamışlardı.. Gerek genel durumum, gerekse kullandığım ilaçlar yüzünden.. Ama ben ısrarla bu bebği istedim ve Rabb'im nasip etti. Hamilelikte kullanmamam gereken ilaçları kullanıyorum.. Kimi dokotrlar kesinlikle olmaz diye karşı çıktılar.. Kimileri birazda olsa oabilirlik verdiler.. Ben se kafamın dikine gitiim.. Ne bileyim.. Rabb'ime öyle bir tevekkül ettim ki.. Rabb'im onu koruyacak hissi var içimde hep.. Yani dleice bir risk aldım açıkçası.. Şimdi aklıma bile getirmek istemiyorum bu tür şeyleri.. Gayet normal bir gebelik yaşar gibi yaşamak istiyorum gebeliğimi.. O yüzden aslında en başından beri araştırmaya gitmem gerektiğini bile bile gitmedim.. Biliyorudum ki, çok dallandırıp budaklandıracaklardı.. Ama artık 5. aya geldik.. Doğumu sürekli düşünür oldum.. Doktorumdanda pozitif bir elektrik ve ilgi alamıyroum.. O yüzden canım sıkkın bugünlerde biraz..
Durumum budur.. İLk tanıştığımda arkadaşlarıma anlatmıştım bunları da, siz sonradan geldiğiniz için bilmiyorsunuz...
kuzum öyle ya ben bilmiyodum kusura bakma tekrar hatırlattıysam ama bu durmuma göre senin tam teşekküllü bi hastaneye gitmen şartt....sonuçta bikaç dr ilgilenmesi lazım seninle ... bak ne güzel Rabbime tevekkül edip karşılığın almışsın eminim sonuda böyle güzel olucakk...ama iyi cesaret warmış sende helal olsun...bak ordaki haztaneden memnun kalmadın ist çok güzel sadece doğum üzerine hastaneler war onlardan birini araştırr ....nihayetinde sağlığın söz konusuu....Rabbim herzamn yardımcın olsun canım arkadsşım gönlünce olsun herşey innşşşş

kuzum öyle ya ben bilmiyodum kusura bakma tekrar hatırlattıysam ama bu durmuma göre senin tam teşekküllü bi hastaneye gitmen şartt....sonuçta bikaç dr ilgilenmesi lazım seninle ... bak ne güzel Rabbime tevekkül edip karşılığın almışsın eminim sonuda böyle güzel olucakk...ama iyi cesaret warmış sende helal olsun...bak ordaki haztaneden memnun kalmadın ist çok güzel sadece doğum üzerine hastaneler war onlardan birini araştırr ....nihayetinde sağlığın söz konusuu....Rabbim herzamn yardımcın olsun canım arkadsşım gönlünce olsun herşey innşşşş

Sağol bir tanem.. İşte, benimki belkide gerçeklerden kaçış..
Bende normal bir hamile olmak istyorum.. O yüzden özelle yetineyim dedim..
Ama olmadı.. Çok ilgisiz.. Hele bu ay, hiç ilgilenmedi dersem yeridir..
Bakalım hayat bizi nasıl yönlendirecek.. Herşeyin hayırlısını diliyorum, kendim ve hepimiz için...

Kız siz en azından ilkinde süsslediniz..
Biz ne yapalım..
2 oğlan çocuk....:emir_bebek::emir_bebek:

ay evt:1::1: olsun minik minik şeyleri almak keyifli yıne amaa kız alışverişi başkaa yaa..gezmeye giderken bıle onunla daha çok uğrasıyom saçını yap, oje sür,kıyafete uygun ayakkabı,uygun bi toka:1::1: kız çocugu daha masraflı:1::1:

sagol canım rabbım tum ısteenlerın kucagını bos bırakmasın ısallah

ahha sor anacım sorrr
ıyıyım canım sen nasılsın[/QUO

cok sükür ayni taaaaas ayni hamaaaaam:1:
oglun oluyormus. hayirli olsun saglik dünyaya gelsin Insaallah.
simdi isim düsünüyosunuzdur herhalde
varmi aklinizdan gecen isimler

Ayy Allah seni en etmesin.. Benim herşeyim hazır.. O kadar çok şey varki oğlumdan kalan.. 1-2 tane hevesim geçsin diye aldım, o kadar..

Evet, ayy içimi rahatlattın kıız.. Şİmdi daha istedim bak oraya gitmeyi.. Evet canım ben hem kalp ilaçları hem depresyon ilaçları kullanıyroum.. Bakalım neler olacak.. Off, aslında onlarda iyice dallandıracaklar ama olsun.. Ancak bu kadar dayandım, normal gebeliğe..
Bundan sonrası araştırmalı olsun.. Rabb'im büyük.. Bana dua edin kızlar olur mu.. Gerçi herkesin duaya ihtiyacı var biliyorum.. Dua istemeye de utanıyroum ama, edin yinede...:17:

ay benımde kız olsa ayyy neler var neler neyse onlar toptan ablamın bebesıne
cnm bırak dallansın budklansın zaten senın durumun bunu gerektıryo hem gıdıcen özele hemde senın kullandıgın takıp gerektıren ılacını bıle hatırlamıcak boşver cnm böleseı dahada ıyı hem araştırmaya gıttıgınde kendını beebgıne bve evladına karşı daha rahat hıssedıceksın

oh ıı yapmısın cnm benım ay kızlardan kalanlar demıde oldu lazım yanı ay bende erkek kıyafetlerıne bakarken hemen kıza kayıyo gözum yarenden hemen uyarı anneeeeeeeeeeeeeee benım kardeşim erkekkk olucak doı haha ay neler de hevesım var şu bayram bı gecsın

bende anca ekimde giderim alışverişe gidecegım yer bellı zaten,,kışa denk gelıyo accık kışlık şeyler çıksın:34:

ay benımde kız olsa ayyy neler var neler neyse onlar toptan ablamın bebesıne
cnm bırak dallansın budklansın zaten senın durumun bunu gerektıryo hem gıdıcen özele hemde senın kullandıgın takıp gerektıren ılacını bıle hatırlamıcak boşver cnm böleseı dahada ıyı hem araştırmaya gıttıgınde kendını beebgıne bve evladına karşı daha rahat hıssedıceksın

Doğru.. Artık bundan sonra.. Hayorlısı..

ZAten 1 kzı olan anneler.. Kızdırmayın beni.. Getirmeyin yanınıza...:47:

ayy valla napıyım ya bayaca bi harcandım:1: hiçbişey olmuyo doğurana kadar giycem işte şimdi inşallah..bende bugun bakıyodumda bebek kıyafetlerine ay dıyom kıza alışveriş yapmak daha zevklıı yaww süslü süslüü:1::1:

oh ıı yapmısın cnm benım ay kızlardan kalanlar demıde oldu lazım yanı ay bende erkek kıyafetlerıne bakarken hemen kıza kayıyo gözum yarenden hemen uyarı anneeeeeeeeeeeeeee benım kardeşim erkekkk olucak doı haha ay neler de hevesım var şu bayram bı gecsın

Kız sizden korkulur hee.. Nelerde hevesin varmış baaklım.. Bizede söyle de kopya çekelim..

ya ben bu hafta hesaplamasını karıştırıyorum .ben şimdi 20 haftalığım,,amaa kaç aylığımm?*:)) soruyolar meselaa 20 haftalık dıyorum kaç aylık dıyolar:1::1: 4mü biiti 5 e mı gırdım 5 mi bitti 6yagırdımm

ah keske eski nesem geri gelse. anlatip keyfinizi bozmak istemem canim. cokta kötü degilim cok sükür ama sanirim evimde bi nese kaynagimiz eksik ondan böyleyim

cnm benım hanı kırılmanı ıstemem dostca bı uyarı olarak kabul et verdıgın sonkarardan sonra bence kendın ıçın cok doğru bı secım yapmadın cunku herşey paylaştıkca azalıyo emınm cevrenle olan ılışkınle sıkıntılarına yer yok ee bızllede kopuştun abk hepmız burada bat sat beklıyoruz yada fıkır paylaşımı yapıyoruz bence senı paylaşmamk iine atmak ta bıraz sıkıntıya soktu

ay evt:1::1: olsun minik minik şeyleri almak keyifli yıne amaa kız alışverişi başkaa yaa..gezmeye giderken bıle onunla daha çok uğrasıyom saçını yap, oje sür,kıyafete uygun ayakkabı,uygun bi toka:1::1: kız çocugu daha masraflı:1::1:
yaa ozendır ozendır tabı kız cocugu masraflı oluyo anası bıle evden cıkana kadar aynanın karsısından 1 saat ayrılamazken kızı nasıl olsun oda kokos olacak dolayısıyla:1: ayy kız olsunda o benım yanımda kendılıgınden kokos olur zaten ahahaha

sagol canım rabbım tum ısteenlerın kucagını bos bırakmasın ısallah

ahha sor anacım sorrr
ıyıyım canım sen nasılsın[/QUO

cok sükür ayni taaaaas ayni hamaaaaam:1:
oglun oluyormus. hayirli olsun saglik dünyaya gelsin Insaallah.
simdi isim düsünüyosunuzdur herhalde
varmi aklinizdan gecen isimler
yaa evet erkek dedı ama benım hala umudum var:1:
hele bıde bukadar suslu suslu kıyafetlerden bahsederken :1:
ynede hayırlısı olsun aslında fazla ısım dusunmedık ben zaten erkek ısmı pek bulamıyom nedense artık sızlerın vesılesıyle bı ısım koyacam bebısıme ama once cınsıyetı bı kesınlessın ahahaha

yaa ozendır ozendır tabı kız cocugu masraflı oluyo anası bıle evden cıkana kadar aynanın karsısından 1 saat ayrılamazken kızı nasıl olsun oda kokos olacak dolayısıyla:1: ayy kız olsunda o benım yanımda kendılıgınden kokos olur zaten ahahaha

yaa evet erkek dedı ama benım hala umudum var:1:
hele bıde bukadar suslu suslu kıyafetlerden bahsederken :1:
ynede hayırlısı olsun aslında fazla ısım dusunmedık ben zaten erkek ısmı pek bulamıyom nedense artık sızlerın vesılesıyle bı ısım koyacam bebısıme ama once cınsıyetı bı kesınlessın ahahaha

senn nerdenn biliyon benım aynanın karşısında evden 2 saat çıkamadığımıı kızzz:1::1::1::1: anası ayrı danası ayrı süsleniyoo yaa sorma:1::1::1::1: 2.kız olur şekerimm üzülmee:34::emir_bebek:

Kız sizden korkulur hee.. Nelerde hevesin varmış baaklım.. Bizede söyle de kopya çekelim..

hah yok bekuzum sen almısındır hevesını şımdı tekrardan böel kıyafet falan duzucem ya mavıler kucuk gömlekler kucucuk adam adam pantolonlar onlarda hevesıım var ay yarenıme kalsa hp hep papyonla kravatla gezdırcek snırım kardesıne hep öle ıstıyo hahah

ay haftalar sonra ılk defa böle adam akılı sohpet edebıldık he su an surada bulunan arkadaşlar hepımız bırnırımıle karşılaşamaktan dolayı sıkıntılıyız mumkunse saat 10 dan sonra burada olalım

evet sanirim bende yoruldum dedigim günlerimi yasiyorum bu aralar ve o yüzdende keyfim yok. yinede keyifli görünmeye calisiyorum etrafima, cevreme, aileme.

bazen düsünüyorumda inancli olmasaydim sabretmeyi bilmeseydim ne yapardim????

cok sükür diyorum herseye ragmen.

senide cok taktir ediyorum sabrindan dolayi. 4yil dile kolay. Masaallah Allah keyfini huzurunu bozmasin Insaallah en yakin zamanda güzel haberlerini aliriz:34:
inşş inş bekleyen tüm kardeşlerimizle beraber güzel hbleri alrız yakında ....şükürler olsun ki inancımız war mazallah şükürsüzlüğe götürür bu durum insanıı...Rabbim korusun....olsun sende güzel şeyler düşün napalım kaderde warmış yaşıyoruzz...bugün şer diye üzülüyoruz belki yarın iyiki geç oldu diye sevinicez bilinmezki.....
Sağol bir tanem.. İşte, benimki belkide gerçeklerden kaçış..
Bende normal bir hamile olmak istyorum.. O yüzden özelle yetineyim dedim..
Ama olmadı.. Çok ilgisiz.. Hele bu ay, hiç ilgilenmedi dersem yeridir..
Bakalım hayat bizi nasıl yönlendirecek.. Herşeyin hayırlısını diliyorum, kendim ve hepimiz için...
aminnn cümlemizin hakkında hayırlısı inş.. eet özleler bisüre sonra cıvıtıyolar haklısın.. ama şükürler olsun anormal bi hamilelik geçriyomuş gibi bakma kendine.. bazı ufak problemler war ama Rabbimin izniyle engel olmucak bunlar bebeğine ve sana .... e bak bende bakınca bi rahatsızlık yok ama hamile kalsam 9 ay yatış hareket ve biçok şey yasak ...ben napımm kanama olursa diye korkum hala war 6 ay boyunca çektim adet olunca bile tüylerim ürperiyo ......Rabbim istedikten sonra öyle iyi bi dr çıkarki karşına geri kalan gebeliği daha rahat atlatırsın inşş...bol bol dua ederizz sende inançlısın inşş bak 5 . ayındasın emin ol geride daha rahat ve güzel günlerin warrr......

senn nerdenn biliyon benım aynanın karşısında evden 2 saat çıkamadığımıı kızzz:1::1::1::1: anası ayrı danası ayrı süsleniyoo yaa sorma:1::1::1::1: 2.kız olur şekerimm üzülmee:34::emir_bebek:

sadece bı tahmın kadın mılletının genelı oyle basta ben olmak uzere bı kızım olsa nekadar kokos olacagını dusunuyorumda kendımı yerıne koyup yazmıstım ama tutturdum sanırım ahahaha:1::1::1::1::1:

Back
X