- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
bence korun ttalım rısk alma hem korunmakta o ay ıcın kafa rahatlatıcı olur hem enfeksıyon rıskıde oluyomuş enfeksıyon sonrası bı sure ılişkı yasağı bıle verılyo sen işi sıkı tutta cnm eylulde başlarsın cnm calışmlara
haklisin canim en iyisi korunmak galiba.. risk almamak gerekir..
ya tabi dr dediyse korun ve drne güveniyosan en iyisi korunmak bir ay bişiy kaybettirmez sonu güzel olsunda..... ben bu iki ay kullandım klomen gliforla beraber ama bi gelşme göremedi iğneli tedavide klomenin iğnesi gibi düşün daha etkilymiş onla denicek bide bakalım çok pahalı bi tedavi diye rahim filmi istedi işte nolur ne olmaz diye benim önce bi gebelik olduğu için sorun yoktur büyük ihtimal diyo ama doğumdan sonrada bişiy olması ihtimaline karşı istedi bakalım bence senin drde hem yumrtaları düzene sokmak hemde daha sağlıklı hamilelik için wermiştir aslında pko nun tedavisi d kontrol hapı ama biz bebek isteyincee mecbur dayıyolar klomenii .......
evet canim igne pahaliymis.. klomen ben hic kullanmadim, dk hapi da aslinda almadim bu ay alayim o zaman belki iyi gelir, dedigin gibi bekarlara felan da dk hapi veriyorlar bu sorun yüzünden.. keske daha önce almis olsaydim belki bu duruma gelmezdim.. napalim lamiacim birlikte bekleriz arti aliriz elimize kahvemizi, acariz topigi :126::126::126::126::126::126: