- 9 Nisan 2012
- 627
- 197
- 123
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nasılsınız ben dün doktora gtiim saat 11 ama 12 buckta anca girdim..
sonuççç gelişmemş...doktora dedm hep bölemi olck gbilerinden..
doktor istyosan bir dahaki ay iğneye başlıyalım ama diyim sana olmıcak..sonra aşılama sonra tüp bebk..ama çok yıprnırsın dedi..
hem maddi hem manevi dedi..vücdun ialçlara cevp veryor ama kilo olduğundan yumurtalıklra bişe kalmıyor dedi..bu işlerin hem ucuzu hem daha kolayı vr dedi..çok değil 10 15 kilo ver gel dedi..kurban bayrmından sonra gel konuşlım ona göre başlıyalım ama kilo verip gel başarabilrsin bunu dedi..sonra başka doktora gttm...aynı şeyleri oda söledi...ve doktorumu değiştirmemeye karar verdim...doktr doğruu diyor..yani kasım 22 ye kadr vaktim varbirde bana ayın 21 gnlerinde başlmm gerekn ilç verdi progestan düzenli adet olim diye öl eyani ..kizçeler
Hayalet topik..
Kız yaren.. Bir sen uğrardın.. Sende gelmiyorsun artık.. Kimse olmayınca insanın canıda istemiyor, di mi..
Dün içinde kusura bakma gülüm haa.. Kafam biraz bozuktu dün.. Kendimi oyalaıyordum orada burada..
Ama işe yaramadı.. Senlede sohbet edemedik.. Affedildim mi?![]()
Gene kisme yok![]()
cnm ben kendimi sıktığım zmn birde spor yaptığım zmn benm vücudum ayda 7 kilo veren bir tipim var...artık bebk için değilde kendim için zayıflamak istyorum..bebek elbet olur olcakta..ve artık inat etmicem pes etmicem ve adet olduğum gn direk başlıyorum diyete..kendim için istyorum bu dakikadan sonra..rabbim yardım edicek inşllhh ve bende kurtulcm bu durumdan...Aa.. gerçekten kilo vermeslisin o zman seydam yaa. Hadi azcık azmet be gülüm.. Gerçekten ne diyetler var.. 10 kilo verirsin bence sen.. Bak, çizelgende 4 kilo verdiğin yazıyor.. Ama ramazanda olacak iş değil bu..
Ben üni. deyken bir kız vardı.. Bayağı bayağı tombuldu.. 1. sınıf bitti. yaz tatili girdi.. 2. sınıfa başlayacağız.. aaa kızı tanıyamadım.. O 3 aylık yaz tatilinde nasıl 15 kilo falan vermiş.. Nasıl değişmiş.. Nasıl yaptın bunu dedim.. Sadece her acıktığımda domates yedim dedi.. Evet, çok dengesiz beslenmiş. Ama nasıl kilo vermişti var ya.. Sende bulsan güzel dengeli bir diyet... Şöyle sıkı hareketler falan .. He? Platesiinde işe yaradığını duydum ben.. Ayrıca bir komşumda heryerine çöp poşeti geçirerek hergün 1 saat hzılı yürüdü.. O da 15 kilo vermişti..
Seç beğen al.. Demek ki, isteyince oluyor...
evet cnmm direk diyet spor su sabır işine giryorumadı ya kuzum benım ay baklarsın o arad kalırsın tatlım benım ya vala dr öle dedıyse cok fena bı dıyet oalyına gırcez demekkı tatlım
canim boyun kac ki senin?? 10-15 kilo fazlaliginmi varmis okadar verecekmissin?
doktorlarin hepsi aynisini dedi ise yavas yavas kilo verme zamani
sende bunu istedikten sonrada eminim basaracaksindir. bak ne güzel kendine zaman tanimissin kasim 22ye kadar vaktinin oldugunu yazmissin ve bu sekilde kendini kontrolde etmis olursun o vakte kadar.
ne güzel hem bedenen yani fiziken hazir olacaksin gebelige hemde ruhen yani kafan rahat olacak ve bide bakmissin o diyet yaptigin sürec icinde hamile kalmissin senin haberin yokInsaallah Rabbim cabalarinin ugraslarinin karsiligini Hayirli bir sekilde verir sana ve tüm arkadaslara.
Aminn![]()
cnm ben kendimi sıktığım zmn birde spor yaptığım zmn benm vücudum ayda 7 kilo veren bir tipim var...artık bebk için değilde kendim için zayıflamak istyorum..bebek elbet olur olcakta..ve artık inat etmicem pes etmicem ve adet olduğum gn direk başlıyorum diyete..kendim için istyorum bu dakikadan sonra..rabbim yardım edicek inşllhh ve bende kurtulcm bu durumdan...
evet cnmm direk diyet spor su sabır işine giryorumhakkımda hayırlısı olsun inşillah..vermezsem ztn mesffedn beni..gerçi sizn maffetmnze gerek kalıcmıckk canlar ben bitrcem bu işi
evet cnm 22 kasıma kadr vaktim vr..şükür önümce tam 3 ayım oluck ve ben bu 3 ay içinde vermm lazım..aslında benm tam tamında 30 kilom vr cnm...boyum 160 cnm...küçüçk bişeym yaniyani aslında 15 kilo az bişe benm için yarısı hatta..ama halledicem herçekten..şimdi ayın 16 kdr sadece yedklerime dikkt edyorum...sonrasında sıkı bir idyet
![]()
kızlar ben geldimm.... pazartesi ye gün aldım pazartesi çekiliyorum filmi.... dualrınızzı esirgemeyin olur mu kuzularmm inş hayırlı hbrlerle dönerim bi sorun yokturr......hepiniz dualarımdasınızz ...öpüldünüz......
kızlar ben ne aptalım ya aklım bi karış havada.doktora gittim bugun adetimin 3.günü..yine serophene kullancam 5 gün sonra iğne yapılcak...ama ben seropheneye ne zaman başlıycam sormadım doktoraunuttumm...
sana yardim etmek isterdim ama malesef canim bu konu hakkinda hic bir bilgim yok.
benimde bugün adetimin 3.günü ve ayaga kalktigim zaman cok agrim var. senin agrin oluyormu?
sana yardim etmek isterdim ama malesef canim bu konu hakkinda hic bir bilgim yok.
benimde bugün adetimin 3.günü ve ayaga kalktigim zaman cok agrim var. senin agrin oluyormu?
iyiyim buzinim cok sükür sen nasilsin? dün bi agrim oldu ama bu agri devamli olmuyor arada bir geliyor ve bazen karin agrisi bazende kasik agrisi seklinde degisiyor canim. bugün iyiyim hamd olsun ayaktayimcanım nasılsın benim de adet sancım çok oluyorduu ama amaliatdan sora bayagı azaldıı ALLAHIMA şükür
bir çok nedeni varmıs sancının benim bagırsaklarım yapısık oldugu için sancım çok oluyormus ayrıldı insALLAH
bir daha yapışma olmas çokkötü bi sancıı her ay anasaglıgına igneye giidiorduM
anlattım sana çok agrın varsaa mutlaka tedavi gör çok doktra gittim bişiy yok die yolladılar benii hep daha öncelerii
bizde seni cok özledik. neler yapiyorsun nasil gidiyor ramazankizlar selam nasilsiniz ben geldimmmmmmsizleri cok ozledim gecmisi okumadim INSALLAH her kes iyidir her sey yolundadir tam 140 sayfa okumam lazim :18::18::18::18::18: hepinizi coooookkkk ozledim
, Seydacim ben dun adet oldum gozumun nuru benim pesimi birakmayacak sat 3 agustos bat 4 eylul
merhabalar canlar nasılsınız? uzun süre gelemedim buralar çoook sıcak resmen kavruluyoruz hele de bu halde hiç çekilmiyor üstüne birde yurtdışından kuzenlerim geldiler iş güç derken hiç uğrayamadım buralara
2 li taramam oldu ölçümler gayet normal demişti dr um kan sonuçlarıda çarşamba çıkar birdahaki gelişinde değerlendiririz demişti dün akşamüzeri hastaneden aradılar sonuçlarım çıkmış dr um değerlendirmiş ve hiç bir risk yokmuş şükürler olsun. 2 li taramayı yaparken bu bebek .... gibi görünüyor diye bir cinsiyet söyledi ama henüz net değil 15 ağustosta net söylerim dedi
söylemeyi unutmuşum hamile kaldığımdan buyana yani 3 ayda 1,5 kg almışım (çok sevindim de size söylemek istedim) bakalım son aylarda bunları telafi etmezsem iyidir![]()