Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ya bu ebelerde sonuçlarınıda getir diyolarda bize hastaneden kağıt falan vermiyolarkii doktor söylüyo okadar elimde bişey yokki ne götürcem,yapılmayan tahlıl varsa yapıyoruz falan diyo

he bıde verıyolar cnm tahlıl sonuclarını mutlaka hatta ben her ay unutuyorum nerdeyse bıdahakı kontrole verıyolar bana
cnm sen gıdınce şeker yukleme sonucunu söylersın yeter bende onu söylucem bı daha 8.ayda var tahlılım onu s.o yapıyo yaptırıp gıdıcem

Bende şimdi BİM le A 101 e bakıyordum.. Defterleri falan oradan alıyorum ben.. Diğer şeylerin kalitesini bilmeme ama defterler süper yaa.. Aldıkça alasım geliyor.. Silgileriyle kalemtraşlarıda çok güzel, bilginize...

Bende şimdi BİM le A 101 e bakıyordum.. Defterleri falan oradan alıyorum ben.. Diğer şeylerin kalitesini bilmeme ama defterler süper yaa.. Aldıkça alasım geliyor.. Silgileriyle kalemtraşlarıda çok güzel, bilginize...

gule gule kullansın cnm oğlun
bu arada cnm okul olayını hallettık öyle mutluyumkı anlatamam okula 1.sınıf kaydımız cıktı dıye gıttık mudurumuz rapor alma sansınız varsa mutlaka alın dedı bu sneye mahsus 70 kişiye yakın olıucakmış mevcutlar yazık etmeyın cocugunuza dedı bız tamamen karşıyız dedı bende oturmamış bı sısteme kızımı göndermek ıstemedım kı normalde 35 kışıymış mevcut öğrencı anaokula gıdıcek sukur kızım

gule gule kullansın cnm oğlun
bu arada cnm okul olayını hallettık öyle mutluyumkı anlatamam okula 1.sınıf kaydımız cıktı dıye gıttık mudurumuz rapor alma sansınız varsa mutlaka alın dedı bu sneye mahsus 70 kişiye yakın olıucakmış mevcutlar yazık etmeyın cocugunuza dedı bız tamamen karşıyız dedı bende oturmamış bı sısteme kızımı göndermek ıstemedım kı normalde 35 kışıymış mevcut öğrencı anaokula gıdıcek sukur kızım

Aa hallettin mii. Hayırlı olsun.. Ya bance büyütüyorlar ya. Benim eltim öğretmen ve bu sene 1 leri okutacak.. Sadece a ile e harfini ve 1 den 10 a kadar saymayı öğretecekler.. Gerisi hep oyun diyor.. Aynı anaokulu yani.. Benec bu kadar sıkıntı etmeye değmezdi.. Yinede için rahat edecekse, jayırlısı olsun.. Ama 70 kişi 1 sınıf olmaz.. Kesinlikle, yasak zaten.. Onu 2 ye yada 3 e bölerlerdi mutlaka..

Aa hallettin mii. Hayırlı olsun.. Ya bance büyütüyorlar ya. Benim eltim öğretmen ve bu sene 1 leri okutacak.. Sadece a ile e harfini ve 1 den 10 a kadar saymayı öğretecekler.. Gerisi hep oyun diyor.. Aynı anaokulu yani.. Benec bu kadar sıkıntı etmeye değmezdi.. Yinede için rahat edecekse, jayırlısı olsun.. Ama 70 kişi 1 sınıf olmaz.. Kesinlikle, yasak zaten.. Onu 2 ye yada 3 e bölerlerdi mutlaka..

cnm eger bölme sansları olursa tabıkı olur ama okulun sınıf sayısı bellı semtımızde okul saysıda bellı yanı ne rapor aldıgımız hekım nede okulumuz öğretmenlrı uygun görmuyo cnm
70 kişilik bı sınıfta kızımın okumasındansa tabıkıde sene ertelerım normalded zaten o şekılde olucaktı zaten bu mufredat bu senelığıne böyle nedne anaokulundan benım kızım mahrum kalsın kı 1 yıldır yavruma aşılıyoruz anaokula gıdıceksın dıye hevesı kalmasın teyzesı

E kızlar, girip birşeyler yazıyorum, bekliyorum bekliyorum cevap gelmeyince başka yerleri okumaya geçiyorum.. Gelip bir bakıyorum ki ben yokken yazmışsınız..:34:

benim kız 4,5 yaşında, ismni yazıyo a ve e yi biliyo,1 den 10 a kadar sayıyo,, 5,5 yaşda biliyodur heralde okadarını,,madem anaokul gibi geçicek ne anlamı kaldı 1.sınıfa zorlamaya insanlara sıkıntıyapmaya ya.yapacaksan anaokulunu zorunlu yapsalardı.

cnm eger bölme sansları olursa tabıkı olur ama okulun sınıf sayısı bellı semtımızde okul saysıda bellı yanı ne rapor aldıgımız hekım nede okulumuz öğretmenlrı uygun görmuyo cnm
70 kişilik bı sınıfta kızımın okumasındansa tabıkıde sene ertelerım normalded zaten o şekılde olucaktı zaten bu mufredat bu senelığıne böyle nedne anaokulundan benım kızım mahrum kalsın kı 1 yıldır yavruma aşılıyoruz anaokula gıdıceksın dıye hevesı kalmasın teyzesı

Sınıf mevcudu için birşey diyemem.. Ama bu sene zaten anaokulu işlevi görecekler.. Onu demek istiyorum.. Çocuklar 1 yaş küçük okula alınıyorlar ama anaokulu eğitimi veriliyor.. Ama hevesi kırılmasın doğru.. Neticede anaokulu öğretmeni daha çok oyun öğretir, oynatır.. İlkokulş öğretmeni daha çok öğretmeye meyilli olacaktır tabiiki..

benim kız 4,5 yaşında, ismni yazıyo a ve e yi biliyo,1 den 10 a kadar sayıyo,, 5,5 yaşda biliyodur heralde okadarını,,madem anaokul gibi geçicek ne anlamı kaldı 1.sınıfa zorlamaya insanlara sıkıntıyapmaya ya.yapacaksan anaokulunu zorunlu yapsalardı.

Geçen senede anaokulu zorunluydu nilü.. Hayırlısı olsun, inşaAllah hayırlı ve güzel olur bu uygulama..

Geçen senede anaokulu zorunluydu nilü.. Hayırlısı olsun, inşaAllah hayırlı ve güzel olur bu uygulama..

anaokulu olsun zaten,ama anaokulyla 1.sınıf da fark olmıcaksa nıye bu zorlama.çocukların ayakları yere değmiyo kaç saat sırada oturcaklar.pazartesi görcez bakalımm ,allah yardım etsin yawrucaklara.

he bende onu anlamıyorum madem öle olcak ben neden ılk sene o strese gıreyım 70 kışılık sınıf stresıne kı mart ayında degılde okul sezonunda bılınseydı ben anaokuluna göndermış olurdu neden tum cocuklar gdebılıyoda sadece ocak subat mart gıdemıyo anaokulu kı kendılerı anaokuluna gönderın cocuk ıcın cok önemlı dıye okadar kampanya başlattılar

yok cnm benım anaokul zorunlu degıl zaten zorunluysa neden bızım cocuklarımız anaokuluna degıl 1 ekayıt yapıldı bız anaokuluna yazdırmak ısterken

anaokulu olsun zaten,ama anaokulyla 1.sınıf da fark olmıcaksa nıye bu zorlama.çocukların ayakları yere değmiyo kaç saat sırada oturcaklar.pazartesi görcez bakalımm ,allah yardım etsin yawrucaklara.

ay ben duşu nemıyorum cnm haberlerı bıde bıze hem ısteyn rapor alıp göndermeyebılır dedıler alıncada cocugunuza gerızekalı dıyosunuz dedıler maden nıye böyle bı hak verdınız devletın dr larına koşulsuz rapor verılıyo

ay ben duşu nemıyorum cnm haberlerı bıde bıze hem ısteyn rapor alıp göndermeyebılır dedıler alıncada cocugunuza gerızekalı dıyosunuz dedıler maden nıye böyle bı hak verdınız devletın dr larına koşulsuz rapor verılıyo

Geçen hafta haberlerde duymuştum, bu rapor işi kesinlikle yasak diyordu.. Tabii atmasyon haberde olabilir bu.. Yasak olsaydı, okullar kabul etmezdi bu raporları di mi..
Aman olsun yaa.. İsteyen hemen göndersin, isteyen sonra.. İsteyen sezeryan olsun, isteyen normal doğursun.. AYYY DEMOKRASİ OLSUN YAA....:37::37::37:

Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben ebeye gidiyorum iki gündür bana önümüzdeki ay hamile kalırsın dedi kadın ne diyorsunuz bu duruma birde yarın yakıı vuracam dedi bir kasıklarından birde belinden sizce nasıl olur yakı ben korkuyorummm...:18::18::18:

Back
X