Neden aliniyorsunuz atarlaniyorsunuz hemen? Cocuk bu, hayatinizin tamamini ele geciriyor tabiki. Ve vakti zamaninda buyukler o cocuklari yapti bakti buyuttu simdi sira bizde, annelik frdakarlik istiyor kendi hayatimizi bir sure rafa kaldirmamiz gerekiyor.Çalışıyorum normalde şu anda izindeyim . Bişeye şaşırmak yerine anlamayı deneseniz çalışmayan kadınlar köle mi onların kendine ayırmak isteyecekleri bir zamanları olamaz mı okumadınız herhalde yazılanları bazı hanımlar 3 Aydır kuaföre gitmediğini yazmış , bunun doktoru var pazarı var eş işte olunca gündüz yapılması gerekenler var. Siz süpersiniz on numarasınız bunu dememiZi bekliyorsunuz herhalde
Kimseden tebrik takdir bekledigim filan yok, ama disarda calisiyorum ayrica evimden yuruttugum bir e ticaret firmam var, 10 gunluk sezeryanliydim ve cok yogun siparisim vardi, tek basima bir de siparis yapiyordum evde... hala da bu tempoda gidiyorum, bebegim uyuduktan sonra atolyeye girip bazen sabaha kadar siparis yetistirip sabah hic yataga girmeden alarmi kapatip ise gidiyorum yeri geliyor. Ama yine de bir defa bile biri cocuga yarim saat baksin diye dusunmemisimdir teklif etse biri ne munasebet bu benim hayatim benim sorumlulugum ustesinden gelebilirim diye dusunerek reddederim. Kuafor filan? Ben su icmeye firsat bulamadigim zamanlari biliyorum... sirtima kanguru ile baglayip evi temizledigimi biliyorum defalarca...
Bunlari beni takdir edin diye anlatmadim, insanlardan beklentinizi kucuk tutarsaniz daha mutlu olursunuz demek istedim. Herkesin bir duzeni ve kendi hayatiyla ilgili sorumluluklari var, sizin payiniza da bu dustuyse planlamanizi gozden gecirmenizi oneririm.