Doğuma Hazırlık bebek bakım çantası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ffk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
120
2
96
43
İstanbul
arkadaşlar doğuma az kaldı ama ben hala bi çanta almadım.dün elite diye bi markanın gördüm fena değildi.fiyatı çok geldi 63 ytl idi.sizin kullandığınız memnun olduğunuz yada almayı düşündüğünüz marka ve model varmı

bende evet fazla büyük olmayan kullanışlı bir çanta istiyorum daha bulamadım bi tane beğendim ama 165 ti fiyatı
bende önerileri ve resimleri bekliyorum

cnm ben nike dan aldım bi kaç tane gözü var içide baya geniş bir çanta çok kullanışlı geldi bana arkadaşımda nike dan almıştı çok memnun oda sonrasındada spor çanta olarakda kullanılır fiyatıda 55 tl.uygunda geldi çokda beğenerek aldım o bebek bakım çantası adı altında satılanlar çok kro geliyo bana gereksiz pahalı geliyo bide ama yinede tercih meselesi

ben de pierre cardin aldim arabamizla ayni marka ve ayni renkler
cok hos begendim fiati 69 tl

ben nıvea bakım çantasını aldım 59 ytl çantası sırttan askılı diğerleri çok hoşuma gitmedi. chicco falanda var ama modelleri ve renkleri güzel değildi. bazıları çok kro olduğunu yazmış ama herkesin tercihi farklı insanların yaptıkları tercihlerle ilgili bu şekilde yorum yapılmaz. kro yerine bana hitap etmiyor yada zevkime göre değil demek daha kibar olurdu.

bende bir tane nike aldım siyah,bir tane de puma da beğendim kahverengi deri görünümlü onu da alıcam...nike ı 49 tl ye almıştım,puma 59 tl...

ayyy cnm yaaaa sen nie alındın neyse ben düzeltmemi yapıyım
kızlar ben nıke dan aldım kullanışlı ve çok gözlü bir çanta fiyatıda çok uygundu
diğer çantalar benim zevkime göre değil bana hitap etmiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…