- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Biz kardesımle kımsesı yanında olamıycak dıye kalırız dıyorduk yanında ama kalmıycam bıle.Yanı cidden buyuk sorumlulukYavrum senin başına bir iş gelmeden rahat etmeyeceksin, yaşa rahatla
Oooo canım hiç bulaşma. Karısını gece kulübünde çalıştıran bir adamla aynı evde asla kalmazdım. Karısını almaya giderken bebeği pusete koyabilir. Kocası baksın. Kendini düşünüyorsan uzak dur. Siz nerden tanıştınız.Evde olucak o da.Aslında o bakabılır nolucak.Ama kadını gece almaya adam gıdıyor
Eskı mahallemızden tanıyorum kızı.Aslında cok ıyı bır kız ama ısteOooo canım hiç bulaşma. Karısını gece kulübünde çalıştıran bir adamla aynı evde asla kalmazdım. Karısını almaya giderken bebeği pusete koyabilir. Kocası baksın. Kendini düşünüyorsan uzak dur. Siz nerden tanıştınız.
Bende çok soru sordum ama
Arkadasım dogum yapıcak bır haftaya.Dogumdan bır hafta sonr aıse gırıcek.Gecelerı bebegi size bırakayım işe giricem ben diyor .sen bebege bak dıyor.Basta aklıma yattı ama bakamam yenı dogmus olucak.Hayatımda hıc bebek bakmadım ayrıcaşimdide gel bızde kal hem rahat ders calısırsın diyor.İşin kötüsü ona hayır dıemıyorum.Nasıl hayır dıyebılırım ki
Valla o isler öyle olmuyor oldu ki gece yataginda kustu ve sen derin uykudasin napacaksin. Annelerin fitratinda çıt sesine uyanmak var rabbim doğumdan sonra oyle bi yetenek veriyor ama anne olmayan duymayabiliyor ya bebegi duymazsan? Bosver hic bulasma benim uyku apnem var deBenım bıldıgım bebekler hep gece uyanır ama yenı dogcakya belkı uyur ufak sonucta
Fırında çalışıyor adam.Ayy bı de sarılıgı var.Hasta olsa gece nolcak ben nasıl goturcem ki dimi?Arkadaşınızın eşi ne iş yapıyor çok merak ettim yazık günah ya 1 haftalık bebek nasıl bırakılır aklım almıyor bebek o süreçte annesine muhtaç onun kokusuna sıcaklığına insan nasıl kıyıp bırakır daha bunun bi de sarılığı var nerdeyse her doğan bebek sarılık oluyor sürekli emmesi lazım sarılık olmaması için bence arkadaşınızın psikolojisi hiç iyi değil size 1500 tl para teklif ettiğine göre bence çalışmaya o kadar da muhtaç değil gibi otursun bebeğine baksın eşide çalışsın baksın onlara zaten genelde de öyle olmuyormu anne bebeğine bakar babada Çalışır evine ve onlara bakar
Uyku apnesı noluyor kiValla o isler öyle olmuyor oldu ki gece yataginda kustu ve sen derin uykudasin napacaksin. Annelerin fitratinda çıt sesine uyanmak var rabbim doğumdan sonra oyle bi yetenek veriyor ama anne olmayan duymayabiliyor ya bebegi duymazsan? Bosver hic bulasma benim uyku apnem var de
Eşi değilmiş konu sahibi açıkladı,adam başkasıyla evliymiş 2 yıldır kızla berabermiş karısının yanına gitmiyormuş,eve çalışıp bakan konu sahibinin arkadaşıymış.Arkadaşınızın eşi ne iş yapıyor çok merak ettim yazık günah ya 1 haftalık bebek nasıl bırakılır aklım almıyor bebek o süreçte annesine muhtaç onun kokusuna sıcaklığına insan nasıl kıyıp bırakır daha bunun bi de sarılığı var nerdeyse her doğan bebek sarılık oluyor sürekli emmesi lazım sarılık olmaması için bence arkadaşınızın psikolojisi hiç iyi değil size 1500 tl para teklif ettiğine göre bence çalışmaya o kadar da muhtaç değil gibi otursun bebeğine baksın eşide çalışsın baksın onlara zaten genelde de öyle olmuyormu anne bebeğine bakar babada Çalışır evine ve onlara bakar
Google sor istersen yanlis bilgi vermeyeyim. Gece uyurken belli araliklarla nefesin kesiliyor ilerlemis durumlarda kalp de durabiliyor yani hic biseyi duymuyorsun. ( tabi allah korusun sende olmasin ama anca boyle hayir dersin gibime geldi)Uyku apnesı noluyor ki
Kız iyidir ,orada çalışmakta istemiyordur. Heleki küçük birde bebeği oldu başka işte bulamaz fakat adam iyi değil ! Yeni Doğum yapmış karısını gecekulübüne gönderebilecek kadar acımasız.Eskı mahallemızden tanıyorum kızı.Aslında cok ıyı bır kız ama ıste
Haklsıınız.Kadından alcak parayı gene.Kadının gözü kör olmus ki. adama cok baglıKız iyidir ,orada çalışmakta istemiyordur. Heleki küçük birde bebeği oldu başka işte bulamaz fakat adam iyi değil ! Yeni Doğum yapmış karısını gecekulübüne gönderebilecek kadar acımasız.
İnsan olan biri Gündüz işe gider gece taksiye çıkar ama yinede karısınI o ortama sokmaz. Uzak durun bu aileden. Başına dert alırsın
Ben part ıse gıdıyorum falan dıycem en ıyısı :) Bir sekılde bakmıycam amaGoogle sor istersen yanlis bilgi vermeyeyim. Gece uyurken belli araliklarla nefesin kesiliyor ilerlemis durumlarda kalp de durabiliyor yani hic biseyi duymuyorsun. ( tabi allah korusun sende olmasin ama anca boyle hayir dersin gibime geldi)
Olan bebeğe olacağa benziyor çok üzüldüm yavrucağa gerçekten benim oğlum tedaviyle oldu o zamanda çok üzülürdüm kıymet bilmeyenlerin evlat sahibi olmasına hala daha çok üzülüyorum ne evlat hasretiyle yanan insanlar var bende onlardandım çok şükür ki rabbim bana da nasip etti evlat şimdi herşeyden koruyup gözüm gibi bakıyorum Allah gerçekten ama gerçekten isteyene bakıcak olana nasip etsin anne baba olmayıFırında çalışıyor adam.Ayy bı de sarılıgı var.Hasta olsa gece nolcak ben nasıl goturcem ki dimi?
Amın gercekten.Kardesımle hamıle kalmasın dıye dua edıyorduk ama kaldı ısteOlan bebeğe olacağa benziyor çok üzüldüm yavrucağa gerçekten benim oğlum tedaviyle oldu o zamanda çok üzülürdüm kıymet bilmeyenlerin evlat sahibi olmasına hala daha çok üzülüyorum ne evlat hasretiyle yanan insanlar var bende onlardandım çok şükür ki rabbim bana da nasip etti evlat şimdi herşeyden koruyup gözüm gibi bakıyorum Allah gerçekten ama gerçekten isteyene bakıcak olana nasip etsin anne baba olmayı
Yaa kadın öyle planladı.Kirayı bıle zor vermısler ıse gıtmesı lazımmısBir lohusanin o ortamda çalışabileceğini gerçekten düşünüyor musunuz? Sanki kadın pavyonda değil felsefe kulübunde çalışıyor..sohbet edecek para kazanacak öyle mi?.cidden bu kadar mı safsiniz?
Hiç işe gireceğim falan demenize gerek yok ki ailem izin vermiyor sınava hazırlanmam için bebekle ikisi bir arada yürümez hem de yeni doğan bir bebeğin sorumluluğunu alamam ben deyin.Ben part ıse gıdıyorum falan dıycem en ıyısı :) Bir sekılde bakmıycam ama
Eşi değilmiş konu sahibi açıkladı,adam başkasıyla evliymiş 2 yıldır kızla berabermiş karısının yanına gitmiyormuş,eve çalışıp bakan konu sahibinin arkadaşıymış.
Allah bebegin yardimcisi olsun diger sayfalari okudum da ne cesaret pavyonda calis evli adamdan cocuk yap simdi de cocugu emanet et pavyona dön. Sonunu söyliyim en kisa zamanda bebek 3 aylık olunca anne sırra kadem basacak cocugu 18 yaşına gelince seni ben doğurdum yavruuuuuum diye aglaya zirlaya ortaya cikacak gercek... Yeşilçam senaryosu ha tam.Ben part ıse gıdıyorum falan dıycem en ıyısı :) Bir sekılde bakmıycam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?