- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Arkadaşınızla konuşun ailesinden yumuşak anlayışlı karektere sahip birisine durumunu anlatsın çünkü o adamla sonu yok hoş bebeğini gerçekten istiyormu onu da bilemedim ama ailesi sahip çıkar belki yine diyorum bu durumun tek kurbanı var o da doğacak olan bebekAmın gercekten.Kardesımle hamıle kalmasın dıye dua edıyorduk ama kaldı ıste
Bende aynını düşünüyorum şimdi konu sahibine yazıcaktım sizin yerinizde olsam veya arkadaşınıza ulaşabilsem kesinlikle sosyal hizmetlere bildirirdim yavrucak helak olmadan sahip çıkılır en azındanBence sosyal hizmetlere durumu bildirin. Yorumlara dayanarak yazıyorum bunu birazını okudum , bu kadın bebeği bırakıp kaçacak cinsten gibi geldi bana
Ailen başkasıyla evli bir adamdan ,çocuk yapıp , pavyonda çalışan kadının çocuğuna, gece aynı evde adamla yalnız bakmanı ister mi?Ben part ıse gıdıyorum falan dıycem en ıyısı :) Bir sekılde bakmıycam ama
Yetimhanede ki çoğu çocuğun gerçek hayatı bu malesefBi bana mi konu gerçek değilmiş gibi geldi
Cok tutarsiz cevaplar ama once ne is oldugunu bilmiorum diyor sonra gazino diyo ne bileyim Insallahta gercek degildir .üzücü...Yetimhanede ki çoğu çocuğun gerçek hayatı bu malesef
Bi bana mi konu gerçek değilmiş gibi geldi
Pavyona düşen genç kızlarimizin da gerçek hayatı bu ve çocuk yetimhaneye dusmeden konu sahibi pavyona dusucekYetimhanede ki çoğu çocuğun gerçek hayatı bu malesef
Siz bu kadar emin olmayın hep uyumaları konusunda :)Yeni doğan ilk zamanlar da heo uyur zaten yedir temizle gazini cikarsan ibaret ilk iki ayi
yok annesı kalpten gıder.Kucagında bır bebek.Bebekte evlı adamdan bir de .şimdi cocugun anne adı kızın adı olunca kızın babası duyar mı acaba
Tövbe tövbe yorumu okuyunca istemsizce güldüm. Konu sahibi sen bu Aİleyle görüşmePavyona düşen genç kızlarimizin da gerçek hayatı bu ve çocuk yetimhaneye dusmeden konu sahibi pavyona dusucek
Siz bu kadar emin olmayın hep uyumaları konusunda :)
Hamilesiniz gözünüzü korkutmayayım da o iş pek öyle değil
Yok bakcak bebegeBence sosyal hizmetlere durumu bildirin. Yorumlara dayanarak yazıyorum bunu birazını okudum , bu kadın bebeği bırakıp kaçacak cinsten gibi geldi bana
İşe gıdıp zaten o parayı vercek.dogan cocuga uzuluyorum bendeKonu sahibi arkadaşının gerçekten çalışmaya ihtiyacı varsa gündüzler çuvala mı girdi niye gece?
Ayrıca size 1.500 lira verecek kadar durumu iyi. Kirasını zor ödeyen size bu parayı nasıl verecek.
Çok tutarsız.
Üzgünüm söylemeden geçemeyeceğim keşke kürtaj olsaymış. Hiçbir bebek bunu haketmiyor. Asıl günah olan ona sunulan daha doğrusu sunulamayan hayat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?