Bebek bakmak

Sahsen ben o sorumlulugu alamazdim bir de emanet cocuk gunduz gozuyle olsa bir nebze ama gece gece uyuyakalirim cocuk aglar yan yatmasi lazim kusar her sekilde riskli yani. Annesi olsa o icguduyle hastlansa anlar dogru bulmadim acikcasi.

Amın gercekten.Kardesımle hamıle kalmasın dıye dua edıyorduk ama kaldı ıste
Arkadaşınızla konuşun ailesinden yumuşak anlayışlı karektere sahip birisine durumunu anlatsın çünkü o adamla sonu yok hoş bebeğini gerçekten istiyormu onu da bilemedim ama ailesi sahip çıkar belki yine diyorum bu durumun tek kurbanı var o da doğacak olan bebek

Bence sosyal hizmetlere durumu bildirin. Yorumlara dayanarak yazıyorum bunu birazını okudum , bu kadın bebeği bırakıp kaçacak cinsten gibi geldi bana
Bende aynını düşünüyorum şimdi konu sahibine yazıcaktım sizin yerinizde olsam veya arkadaşınıza ulaşabilsem kesinlikle sosyal hizmetlere bildirirdim yavrucak helak olmadan sahip çıkılır en azından

Hiç çocuk bakmamış birine yeni doğan bir bebeği bırakmak akıl karı değil
Benim bile çocuğum var ve hala bakabilmiş değilim.
Paraya ihtiyacı olan insan keşke erteleseydi çocuk işini
Kaldı ki bir haftada toparlanmak ve bir haftalık çocuğu saatlerce gözünün önünden ayırmak , ne biliyim ..
Olan çocuğa oluyor başka birşey drğil

yok annesı kalpten gıder.Kucagında bır bebek.Bebekte evlı adamdan bir de .şimdi cocugun anne adı kızın adı olunca kızın babası duyar mı acaba

Bu kız kesin öğrenci gibi geldi bana. Sevgilisinden çocuğu oldu ve başka kızlarla yaşadığı öğrenci evini terk etti. Adamla başka ev tuttular masrafları ağırlaştı, bebek de olacak. Adam da yok diyorsa bu yüzden çalışmayı düşünüyor. Okulu bir süre asacak hem bebek hem iş götürecek aklı sıra. Gece kulübü tarzına da uygun biri demek ki , iş seçimi de öyle oldu.
size de vicdan yaptırıp çocuğuma sen bak diyor geceleri. Maaş üstüne bir de kitap alacakmış,töbe yarabbi..

Bakın benden size abla tavsiyesi.

Siz derhal bu insanlardan uzaklaşın, hastayım deyin bulaşıcı deyin işe başladım gözümü açamıyorum deyin ne derseniz deyin. Uzaklaşın kesinlikle. Adam bile adam olsa kızı böyle bir duruma sokmazdı. Ama bu kızcağız ailesine durumu açmadan hayatı kayar böyle bir durumla. Yazık günah çok zor bir durum. Akıllı bir kız ise ailesine açar durumu. Bu şekilde hiç bir düzen doğru değil, kimseye acımam ufacık bebeğe acırım.

Konu sahibi arkadaşının gerçekten çalışmaya ihtiyacı varsa gündüzler çuvala mı girdi niye gece?
Ayrıca size 1.500 lira verecek kadar durumu iyi. Kirasını zor ödeyen size bu parayı nasıl verecek.
Çok tutarsız.
Üzgünüm söylemeden geçemeyeceğim keşke kürtaj olsaymış. Hiçbir bebek bunu haketmiyor. Asıl günah olan ona sunulan daha doğrusu sunulamayan hayat.

56 yaşında babam ben şu an ise girsem adamların 7 sülalesini araştırır ben kimle çalışıyorum ne iş yapiyorum diye .
Bi de evden ayrılcam,gece caliscam,bi de pavyonda ,üstüne üstlük ne idüğü bir heriften çocuk yapicam babanın haberi olmayacak
Yahu ben lisede cafede sigara içince babama haber giderdi
Millet dede oluyor kızı kons oluyor ama adamların dünyadan haberi yok

Hiç bebek bakmamışsınız el kadar yavruya bakmayı aklınızdan geçirmeyin bence.
Yazık minicik anneden uzak kalması ne fena...
Uykuya gelince her çocuk öyle uyumuyor ben dogumdan sonraki bir hafta boyunca o kadar uykusuz kalmisim ki surekli olarak uçuşa geç kaldim diye ortalığı ayaga kaldirmisim ve hayatim boyunca hic hosteslik yapmadim
Ben annelik duygulariyla bile bir haftalik bebege bakmakta zorlandim, siz daha genceciksiniz. Uzak durun o arkadaştan, baska can sorumlulugu olmayan bir is bulun.

İşe gıdıp zaten o parayı vercek.dogan cocuga uzuluyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…