Bebek bakmak

Bu kızın evının ust katında tek oda var kız orda kalıyodu.Odası orası.Bend ekıza sordum baban nasıl ızın verıyo dıye.Annem bılıyo .babam gece gelıp odamda uyudugumu sanıyo dıyo

Ben konu sahibine inandım çünkü (cidden çok iyi) bir arkadaşımın ailesi de bu sekilde. Teyzesi pavyonda çalışıyor, üç çocuğu da başka başka adamlardan, diğer teyze evli bir adamla beraber, bu evli adam pavyonda bekçi, sevgilisinin gelinini ikna ediyor, kadin 'hem eglenicem hem para kazanicam' diye kadın konsomatris olarak ise başlıyor, çoluğu çocuğu bırakıp. Oradan bir adam ev açıyor - onun kapatması oluyor. Başka bir akraba hapiste, çocuklar esrarkeş...
Filmlerde izlesen 'yok artık, amma abartmişlar' dersin ama Allah bilir daha neler var söylenmemiş...

O yüzden konu sahibi haklı olabilir. Ama en iyisi hiç bulaşmaması.
Aslında daha da iyisi çocuğu esirgeme kurumuna vermek. Ben bazen takip ediyorum kadınlar kulübündeki evlat edinenler sayfasını. Yıllardır hasretle sira bekleyenler, çocuk esirgemeden ev ziyaretine gelecekler diye heyecandan uyuyamayanlar... O kadar çok insan var ki ailesinin terkedecegi bir çocuğa hasret kalan.
Çocuk bunların elinde sersefil olacağına, tacize hakarete maruz kalacağına, belki uyuşturucuya bulasacagina en azından yolunu hasretle bekleyen bir aileye sahip olur...
Poff...bilemiyorum ki çocuk için en doğrusunu yaparlar umarim

Kız yaşım geldı dıye ıstedı bebegı.O yuzden hıc korunmadı Bebege bakar bır selkılde ama aılesı kzıını bekar bılıyo.Basına bela actı

Memlekette adam mi tukendi de evlilere yoneliyorlar . Zaten karisini aldatan onu da elbette aldaticaktir. Cok sinirlendim arkadasinizi en cokta boyle haysiyetsiz yasamin icine getircegi cocuga Yazik .Siz de boylr insanla gittiginize gore sizr gorede normal hayati demekki. Bence kendinizi sorgulayin Insanlar seref ve namusu icin yasamiyorsa ,geri kalan hersey anlamsizdir

Umarım konu gerçek değildir. Neyse..

Bebek öyle çamaşır makinesi gibi bişey değil, kullanma klavuzuyla öğrenemezsiniz bakımını.
1 haftalık yavru 2 saatte bir emmek ister. Yok öyle biberona sağarım, mama yaparım falan. Memeye alışır biberon almaz, anne sütüne alışır mamayı yemez. Bunun sarılığı var, koliği var, gece birden ateşi çıkıp havale geçirse ne yapacağını biliyor musun ? Ya da genzine sütü, kusmuğu kaçsa ?

Arkadaşını ikna et gitsin sosyal hizmetlere bildirsin durumu. Yazık o yavruya !!!

Evde olucak o da.Aslında o bakabılır nolucak.Ama kadını gece almaya adam gıdıyor
Ayy gecen sene böyle bir komsumuz vardı kiracı .Kavga gürültü küfür .Kadın konsmuş .Olay çok olunca apartmandan kovuldular .Sakın gitme ,konusma ,ben korktum eve giren çıkan belli degildi.

Șaka gibi peki sana 1500 verecekse kendisine ne kalacak insan yeni doğan bebeğini nasıl emanet eder, deli sorular

KK da okudugum en deli saçması konu olmaya aday !!
Nasil ya, cidden her turlu aklimi zorluyorum ama anlayamiyorum.
Konu sahibi senin kafan guzel mi, bir ilk sayfayi bir de son sayfayi okudum, ordan bile sacmaliklar anlasiliyor.
O arkadasi geçiyorum, belli ki o bir yol tutturmus kendine pavyonda mi genel evde mi calisacak artik bilinmez ama baska bir secenek de yok normal bir is degil belli.
Sen konu sahibi,
Okumayi falan gectim ,Sen hic televizyon da mi izlemiyorsun?
Bu kadin o zavalli yavruyu peydahlamis evli adamdan, onunla arkadaslik ettigin yetmiyormus gibi gidip o adamla ayni evde nasil gecelemeyi planliyorsun?
Cocugunun annesini ne idüğü belli olmayan islerde calistiracak biri sence nasil biridir hic mi düşünmedin?
Senin anan baban yok mu onlara ne diyeceksin?
Sen hangi dunyada yaşıyorsun ki daha eline bebek almamissin ama yeni doğan bebege bakabilecegine inanmissin!!
Ben hicbir konuya bu kadar sinirlenmedim sanirim.
Gencecik kizsin muhtemelen, Allah beyin vermis yarin ahirette hesabini sorar ey kulum hic mi kullanmadin bunu diye.
Kendine gell lutfen!

Turk filmi gibi icim sisti
Bebegin akibeti pek hayir degil
Kadin 4 e kadar calisacaksa sabah kim bakacak bebege
Ya kizin annesi ogrenmeli
Ya cocuk esirgemeye bildirmeli

Bir de zaten bebek uyur,1500 güzel para,uyanınca annesi emzirir tavsiyeleri uçuşuyor,kendimden suphe ettim

Al benden de o kadar. Saf saf yazıyor. Eski konularına bakınca öğretmen gibi görünüyor ama yazılar 15 yaşa ait sanki.

Bir de zaten bebek uyur,1500 güzel para,uyanınca annesi emzirir tavsiyeleri uçuşuyor,kendimden suphe ettim
Allah Allah oyle mi diyorlar bir de
Ben insan yavrusu dogurmadim zahir ikidir baska türlüsü denk gelmis:)))
Oyle bile olsa annesi pavyondan iki saatte bir süt iznine mi çıkacakmis?

Al benden de o kadar. Saf saf yazıyor. Eski konularına bakınca öğretmen gibi görünüyor ama yazılar 15 yaşa ait sanki.
7 yasinda kizim 1 yasinda oglum var.
Kizim, anne sen kardesimi emziriyorsun ama ya benim ikiz cocugum olursa ikisi ayni anda aglarsa nasil emzirecegim diye soruyor.
Vallahi 7 yasindaki cocuk bu arkadaştan daha fazla sorguluyor bebek bakimini.
15 yas bile burdan bakinca fazla geldi bama bence kafa bulmak istemis gece gece

Bu arkadaşın babası evdeki kuşlarının kafasını koparıp öldüren bi adam dediğine göre ,bu şartlar altında ben psikolojik bir sorunu olduğunu anlattıklarını da hayal ürünü olduğunu düşünmeye başladım Balıkesir de olduğu yazıyor kendisine yardımcı olabilmek adına sordum ama cevap vermedi ,ihtimal vermiyorum ama konu gerçekse sosyal hizmetlere bildirmek gerek belki de...

Eski konularını bilmiyorum ama dedigin gibiyse gercekten korkunc!
Umarim hayal urunudur yoksa o bebegi nasil gunler bekliyor hayak etmek dahi istemiyorum.

Allah Allah oyle mi diyorlar bir de
Ben insan yavrusu dogurmadim zahir ikidir baska türlüsü denk gelmis:)))
Oyle bile olsa annesi pavyondan iki saatte bir süt iznine mi çıkacakmis?
Kurumsallaşmış bir mekan demek ki!!!!Üstelik bu kızımız kadının sevgilisiyle geceleri aynı evde kalacaklar Amma dert oldu bana da

Kurumsallaşmış bir mekan demek ki!!!!Üstelik bu kızımız kadının sevgilisiyle geceleri aynı evde kalacaklar Amma dert oldu bana da
Kadinin sevgilisi mi demeli belalisi mi demeli hatta aklima baska bir sey geliyor da onu demeyeyim en iyisi.
Gece gece sinirlerim hopladi bana da dert oldu gercekten, insallah gercek degildir

O işteykende geceleri kocama karılık yap derse kırmazsın herhalde onunda gazını alırsın elin değmişken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…