Bebek bakmak

Normal dogum yapcak dıkısı olur mu? 9 aylık hamıle ama gezıyo ev ısı falan da yapıo kadın

Var kocası fırına gıdıyo adam sımdı .kadın bı an önce ıse gırmek ıstıyo

Ben karısmıycam bebege de bakmıycam ama aılsı duycak hıssedıyorum.

Siz karismayin . Ama yinede bebek zor durumda olursa ailenizdende yardim alarak devlete birakilmasi icin harekete gecin. Neler var bebegi dovup oldurenden tut iste daha ne kadar kotu olabilirse hersey olabilir. Karinizdanda vazgecmeyin bebek bakmak oyle kolay degil. Heleki okuyosunuz kendinize yazik etmeyin.

Zaten sonunda kız baba evıne donucek bu gıdısle.Adam onlara bakar mı bılmıyorum.

Pat diye “ben sorumlulugu alamam. Kusura bakma. Bi bakici bul en iyisi” bunu diceksin . Istar edersede “ hayir .” Bu kadar basit .

Ayri sehirde okuyodur. Arkadas cevresi bozuktur. Yani konu sahibide b.k yoluna gitmeden bencede kurtulmalk ve ailesine herseyini anlatmali.
Bahsettiği kişi öğrenci değil, yaşının küçük olduğunu hiç sanmıyorum. Konu sahibi de cahil biri değilmiş aslında, öğretmen, üniversite mezunu, ailesine bile anlatmadan zaten böyle şeylerden kendisini koruyabilecek kapasitesi olmalı.

Bende okuma bahanesiyle ayri sehirde bu haltlari yiyo gibi dusundum ya ama yinede her yigdin harci degil hamile kal, ailenden gizle, evlilik olmadan hemde . Deli cesareti heralde. 70 yasindaki azgin dededen sonra kafa iyice gitti . Konular ucuss yasiyorr

Evet bı dogsunda bır kez gıdıcem bır daha gıtmem.Cok ıstıyordu bebek sımdı baksın bakalım

Bebek istmesinin nedeni sevgilisini kendine baglayip nikah kiydirmak olabilir. Bebek cook isteyen biris daha 1 haftalikken kimselere birakamaz. Zor durumdayim demis size o kadar parayi nasil vericek peki? Nese siz kararinizi verdiniz. Nokta gerisine de karismayin hayatinizla oynamayin.

Kizin ailesi nasil herseyden bu kadar habersiz. Insan evladini bu kadar yalniz birakirmi ? Ne insanlar var ya !
Valla ben de anlamıyorum. 30 lu yaşlardayız. Kvdem de annem de ateşimiz çıksa haberleri oluyor, bunlar nasıl aile ya çocukları kimle nerde napıyor bilmiyorlar bi anne kızının 9 aylık hamile olduğunu gördüğü halde nasıl anlamaz? Gözünün kör olması lazım başka mantıklı açıklaması var mı bunun?

Bol yelek gıyıyo.Ic karnı buyukmus bebek 4 aylık gıbı.Bende sasırdım annesı karnın sısmıs demıs.rahatsızım demıs.

Ya ben annemden habersiz disariya adim atmaZdim. Herseyimi soylerdim. Ne yurek ne cesaret . Iste ailesi 9 ay boyunca gormemis demekki baska nasil anlamicaklarki? Buyuk bir gaz sorunu yasiyorum dicek hali yoktur heralde. Bence aileside önemsemiyo zaten salmislar kizlarini.. bu dogum yapicak kadinda salicak cocugunu artik kim bakarsa.

O
hayatını mahvettı.O işte ıyı para kazanıyo.Ömür boyu o adam ona nıkah yapmıycak.Cok pısman olucak.Ben cok samımı olmıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…