- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ne alaka ya hayır de tabikiArkadasım dogum yapıcak bır haftaya.Dogumdan bır hafta sonr aıse gırıcek.Gecelerı bebegi size bırakayım işe giricem ben diyor .sen bebege bak dıyor.Basta aklıma yattı ama bakamam yenı dogmus olucak.Hayatımda hıc bebek bakmadım ayrıcaşimdide gel bızde kal hem rahat ders calısırsın diyor.İşin kötüsü ona hayır dıemıyorum.Nasıl hayır dıyebılırım ki
bbek varken ders calısamazsın bu bır..Arkadasım dogum yapıcak bır haftaya.Dogumdan bır hafta sonr aıse gırıcek.Gecelerı bebegi size bırakayım işe giricem ben diyor .sen bebege bak dıyor.Basta aklıma yattı ama bakamam yenı dogmus olucak.Hayatımda hıc bebek bakmadım ayrıcaşimdide gel bızde kal hem rahat ders calısırsın diyor.İşin kötüsü ona hayır dıemıyorum.Nasıl hayır dıyebılırım ki
Yeni doğan ilk zamanlar da heo uyur zaten yedir temizle gazini cikarsan ibaret ilk iki ayi
Tam emın degılım ama bence o kons falan dıyolar ya masalara oturup ıckı falan ıcırıyorlar erkeklere.O ısı yapıyor.Cunku baya makyajlı gıdıyor ıse.Adamda ızın verıyor buna.Ben rahat edemem kı koca adamla nasıl kalayım
Görüştüler.Kız evdeyken odadan cıkmıyor.Baya bol yelek gıymıs.Bi de ıc karnı cok buyukmus bebek 4 aylık gıbı.Elı falan da sısmemıs kızın.Annesı falan hıc anlamadı hamıle oldugunu
Yoo kız ıkı uc gun once son kez annesının yanına gıttı.Uzun sure gıtmuycek cunku
Yoo bayaa yenı dogmus bebek.Paraya ıhtıyacları var calısması lazım
Hiç bi yazfığın tutumlu değil.
Nerde bilmiyorum.
Sonra kons galiba ? Sonra barda çalışıyor
Be kardeşim saf aile kızısın konsu nerden biliyosun? Konsamatris kısaca kons denir onu bile biliyosun bulma kafa
Hepsini okumadım sanırım ailesinden bebeği gizliyor. Size de saçmalamayın demek için geldim. Ailesinden gizliyorsa daha önce hiç bebek bakmadiysa ve tek başına bakmayı planlıyorsa bu çocuk çok büyük ihtimal ölecek. Çünkü kendisi dünyanın en salakça planını yapmış 1 hafta sonra ise gireceğim diyor. Bu kadının çocuğu geceleri tek bırakıp gitme ihtimali var gibi geldi. Eğer öyle bir şey olursa çocuk büyük ihtimal ölür. Allahım akıl fikir ver insanlara. Bir de anlamadım niye gece çalışıyor pavyonda mi çalışıyor. Arkadaşınız ne garip bi karakter. Üstüne siz de öyle.Evet bı dogsunda bır kez gıdıcem bır daha gıtmem.Cok ıstıyordu bebek sımdı baksın bakalım
Yok yenı ıse gırıcek.Ben gece uyur uyanmaz dıye dusundum cunku.Gunduz alıcak bebegı.Cok haklısınız ben bu ıse hıc gırmıyeyım
Bebek bakmak ve ders çalışmak mümkün değil. Arkadaşın bebek bakımını ne sanıyor acaba. Sabah işe gideceği için bebeğini gece size verebilirmiş! Hiç öyle şey duymadım. Arkadaşın izin alamıyor mu. Nasıl bir işte çalışıyor. Süt izni diye bir şey var. Çalışanlar için bildiğim kadarıyla belli bir süre devlet desteği var. Bence arkadaşın alt yapıyı hazırlamadan bebek getirmiş dünyaya.Arkadasım dogum yapıcak bır haftaya.Dogumdan bır hafta sonr aıse gırıcek.Gecelerı bebegi size bırakayım işe giricem ben diyor .sen bebege bak dıyor.Basta aklıma yattı ama bakamam yenı dogmus olucak.Hayatımda hıc bebek bakmadım ayrıcaşimdide gel bızde kal hem rahat ders calısırsın diyor.İşin kötüsü ona hayır dıemıyorum.Nasıl hayır dıyebılırım ki
Valahaa dogru soyluyorum.Yemın ederım dogru
Bebeğe çok üzüldüm. Her türlü istismara açık olacak gibi geldi bana. O bebek sağlıklı bir ortamda büyüyemeyecek. Arkadaşın bir gün sana bir gün başkasına bırakacak bebeği. Oyuncak değil ki oBebek uyur mu acaba gecelerı.Gunduz alıcak bebegı
Gizli yaptı.Aralarında nıkah yok ama aynı evde yasıycaklar.Bayaa karısık.Ailesi de onu kız arkadaslarıyla kalıyo bılıyo.Yok bakmıycam kı.Dogursun kaşmıycam onlarda da
Bebek bakmak ve ders çalışmak mümkün değil. Arkadaşın bebek bakımını ne sanıyor acaba. Sabah işe gideceği için bebeğini gece size verebilirmiş! Hiç öyle şey duymadım. Arkadaşın izin alamıyor mu. Nasıl bir işte çalışıyor. Süt izni diye bir şey var. Çalışanlar için bildiğim kadarıyla belli bir süre devlet desteği var. Bence arkadaşın alt yapıyı hazırlamadan bebek getirmiş dünyaya.
Gecemi çalışacak. Ne işi bu????Sütünü sagcak.Birakıcak .aksam 7 den sabah 4 e kadar dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?