- 3 Nisan 2015
- 4.297
- 9.152
- 88
- 45
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Valahaa nedir ya? O kadar belli ki troll olduğun..
Biri de bana hep uyurdu diyince çok değişik geliyor . Vay be yeryüzünde hep uyuyan bebeklerde varmış derim . Zira çevremde bebeği olan herkes uykusuzluktan yakınır :)
Gerçi devlet de garanti değil, İstismar her yerde ne yazık ki. Dünyaya bir bahtsız daha gelmiş oldu. Keşke evlatlık verebilseler. Yıllarca bebek bekleyen aileler var.En iyisi sosyal hizmetleri arayın annenin işi iş değil
Çocuk hertürşü istismara açık
Devletin garantisinde olsun bari
Ay ne guzel agzimin suyu akti resmen:) benim sipalar uyumazlar mamalari zor icerlerBenimki de uyurdu
Gece emmeye kalkınca da ağlamaz mıkırdardı hemen emzirince kaldığı yerden uyurdu
Hatta herkes stressiz annenin bebeği stressiz olur der de işim de streslidir ve ben hamile iken amirim doğum izninde idi onun işi de bana kalmıştı stres iki kattı
Hiç bebek bakmamayı bir kenara bırakın, yeni doğan bebek 3-4 ay sadece anneye bağlıdır. Sürekli emmek ister heleki geceleri. Birde bir haftada anne hiç bir şekilde kendisini toparlayamaz, ne fiziksel olarak, ne psikolojik olarak ne de biyolojik olarak. 3. sü ve en önemlisi arkadaşınız bebek bakma işini evcil hayvan bakmaya bağlamış, çok üzüldümArkadasım dogum yapıcak bır haftaya.Dogumdan bır hafta sonr aıse gırıcek.Gecelerı bebegi size bırakayım işe giricem ben diyor .sen bebege bak dıyor.Basta aklıma yattı ama bakamam yenı dogmus olucak.Hayatımda hıc bebek bakmadım ayrıcaşimdide gel bızde kal hem rahat ders calısırsın diyor.İşin kötüsü ona hayır dıemıyorum.Nasıl hayır dıyebılırım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?