Bebek baskisi

Ablam 34 yaşında anne oldu 36 yaşında şu an bir tane daha yaptı yaşım geçiyor diye
Çok zorlanıyor ve durumu çok iyi
Evine düzenli temizliğe gelen kadın olmasına rağmen ve eşi yemek yapıyor çok zorlanıyorum kafam 20’lerdeki gibi değil almıyor diyor
Çocuk için değil ama geç çocuk yaptığı için pişman
Sizde kendinizi hazır hissetmeden sakın hamile kalmayın
Çok zorlu bir süreç
Sonrasında ömrünüzün sonuna dek sizinle olacak bir birey dünyaya getireceksiniz
Ben 1 tane çocuk olsun başka da olmasın sağlıkla büyüsün imkanlarımın en iyisinden yararlansın kafasındayım
Tavsiyem gerçekten istemeden hamile kalmayın

1 senelik evliyim 29 yaşındayım hala hazır hissetmiyorum çocuk için. Valla bu hayat bizim onlar işin sevmesinde. Çocuk büyük sorumluluk gerçekten.

Şu saatten sonra insanların beni nasıl algıladığıyla hiç ama hiç ilgilendirmiyorum. Benim için önemli olan tek şey benim kendimi iyi hissetmem. Haddini bilmeyip böyle özel soruyu soranlara hak ettiği gibi cevap aldıklarında ben terbiyesiz olacaksam da olayım hiç sallamam :)

O insanlar birinci çocuk doğunca da ikinci ne zaman aman arayı açma diye darlıyorlar. Bebeğe bakacak olan sizsiniz, insanlar bir iki gelip sevecek o kadar. Boşverin ne konuşuluyorsa önemli olan sizin hazır olmanız
Aynen öyle dogru dediniz 1 2 gelmek için bu kadar baskı çok saçma bana kalsa hiçbir zaman hazır olmam gibi diyorum:)

Ne hadsizler size ne herkes iki çocuk yapmak zorunda mı 1 tane bile yeter artar bu zamanda bence. Dogru biz ölene kadar susmuycaklar

Ne güzel darısı bana inşallah bu kadar takmamayı öğrenmem lazım acilen :)

Ne hadsizler size ne herkes iki çocuk yapmak zorunda mı 1 tane bile yeter artar bu zamanda bence. Dogru biz ölene kadar susmuycaklar
Öyle tabii ki bunu diyenler genelde tek derdi üremek olan kadınlar..kimse kusura bakmasın alınmasın da. Doğurma makinesi miyiz her sene doğuralım. 3-4 tane doğurup bakamayıp, hiçbirine yetememektense 1 tane cocuğu çok güzel yetiştirebilirler.

O kadar güzel dediniz ki ömrünün sonuna kadar sorumluluk olacak o sana. Ben de sizin gibi düşünüyorum 1 tane olsun adam gibi büyütelim yeter zaman yeterince kötü çünkü.
İstemeden kalmak çok kötü olur psikolojin el vermez zaten Allah korusun. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim

Aynen öyle kesinlikle katılıyorum fazla çocuk fazla masraf fazla sorumluluk kendinden tamamen vazgeçmek vs vs ve tabiki tek birini güzelce yetistirecegine o kaostan hiçbirine yetemezsin ki..

Cocuk oyle cicek yetistirmek, eve mobilya almak gibi bisey degil, insanin hayatini tamamiyle etkileyen bir sey. Aileniz de olsa baskasinin lafina bakilip yapilacak bir sey degil, tamamen hazir olmalisimiz, esiniz de oyle.

Ne güzel darısı bana inşallah bu kadar takmamayı öğrenmem lazım acilen :)
Uzun zaman bu sözlere maruz kalınca bu seviyeye geldim bende kolay olmadı Eskiden hep içime atıp üzülüyordum şimdi diyorum ki ben uzulecegime onlar üzülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…