Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Evet cnm daha kucuk 4.5 aylik daha dedigin gibi kuvveti azdir...inslh o gunleride goruruz hep birlikte aaa randuvu demiaken bende alayim unuttum ))))

Evet cnm daha kucuk 4.5 aylik daha dedigin gibi kuvveti azdir...inslh o gunleride goruruz hep birlikte aaa randuvu demiaken bende alayim unuttum ))))

Geldik teyzesi biz kizimi gordum 1350gr olmus tosuncuk kizim tek gozunu eliyle kapamis uyuyor babasi dediki bana benziyor kafasi benim gibi buyuk :))

Geldik teyzesi biz kizimi gordum 1350gr olmus tosuncuk kizim tek gozunu eliyle kapamis uyuyor babasi dediki bana benziyor kafasi benim gibi buyuk :))

Maşallah miniğeee :))

Telefondan giriyorum artık hep o yüzden sayfayı bulamıyorum yahu..Şimdi annemdeyim böyle yazayımda dedim sonra son yazdıklarımdan bulacam :))

Daha gecmişi okumadım ama herkes iyidir umarım..

Pazar son gün :) Beklemedeyiz :) Dün ve bugün asagılarda iyice hissediyorum,kasılmalarım,kasıklarım,sancılar farkındayım ama düzene giremedi :)))
Bakalım kızçe 8inde babasının doğum gününde mi gelecek yoksa bekleyip anneler günü hediyesi mi olacak :))
Belki de yarına gelmiş olur

Holeeeyy son gunler cok heycanliiii :):):) bizler iyiyiz sukur hayirlisi olsn annesi saglikli gelsinde kizin heyecan dorukta simdi sizde ayyy beni bile sardi heycani haber ver dogumdam sonra kendini iyi hissedince merakta birakma bizi rabbim saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin darisi bizim nerefonla benim basima 28+lara girdik :) 30olsak devami gelck :):)

Yazarim canim insallah :)
Amiiinn :)
Bende 4 gozle son zamanlari bekliyordum nasilsa gececek diye,aman ne buyuk iskenceymisss :)))
Hergun bi hafta gb gecio yahu :)))
Masallah sizede,yine de cabuk geciyor zaman ilk yazdigimiz zamanlari dusununcee kocaman oldunuzzz bilee :)))

Oyyy masallah Rabbim hepimizin yardimcisii olsun inslh cok heycanli bir durum ben de oglusumu Allah izinn verirse bugun gorcem 3 te randuvum :)))

Kizlarr dr gittim oglusum bize kusmuydu anlamadim arkasini donmustu...tatli biseyler de yemistim dr normalde kizlar arkalarini doner hayret dedi..( bari az da donup baksaydi :)))) bebisimin kilosu ve boyu normalmis yaa iste boylee:)))

Kizlarr dr gittim oglusum bize kusmuydu anlamadim arkasini donmustu...tatli biseyler de yemistim dr normalde kizlar arkalarini doner hayret dedi..( bari az da donup baksaydi :)))) bebisimin kilosu ve boyu normalmis yaa iste boylee:)))

Hadi cnm gozun aydn benim kizda bugun hic kipirdamadi sabah kipirdadi bitek

Hadi cnm gozun aydn benim kizda bugun hic kipirdamadi sabah kipirdadi bitek

Saol cnm ..hissetmince biraz tedirgin oluyoruz ama bazen karin ici genisse hissetmeye bilirmisizz..annesi bugun yorulduysan seni rahatsiz etmek istemiyordur..:)))

Saol cnm ..hissetmince biraz tedirgin oluyoruz ama bazen karin ici genisse hissetmeye bilirmisizz..annesi bugun yorulduysan seni rahatsiz etmek istemiyordur..:)))

Evt cnm yoruldum heralde oyuzdn hissetmedim gece sirt ustu yatinca baktim bi sure sonra kipirdamaya basladi :) bugun temizlik yapicm cnm hic istemiyo halim yok ama hertaraf tozlandi yatak carsaflarini fln attim makinaya toz alcm sil supur tuvalet banyo yikiycam..eskiden boyle degildim simdi ufacik isler gozumde buyuyor

Eeee bebis buyudukce agirlasiyorsun o yuzden halsiz dusuyor vucutt..cnm tamizlik yap ama kendinede dikkat et ara ara dinlen hepsini bugun yapmak zorunda deilsin yarinada birak :)))

kızlar merhaba ben 5+3 günlük hamileyim ama daha önce düşük yaptığım için çok korkuyorum afedersiniz benim karnımda hafif ağrı var ishal olmuş gibi birde bel ağrısı sizce neden böyle oldu korkuyorum konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi gerçi yarın doktora gidicez ama ben meraktayım

Slm kızlar kaç gündür yatılı misafirlerim vardı giremedim hiç dün doktora gittim canım sıkıldı bende kan uyuşmazlığı vardı ya ilk gebelikte iğne yapmışlardı bidaha gerek yok geçti demişlerdi dün doktor bi kan testi ver bidaha tekrarlayabiliyo bakalım dedi

Gözün aydın canım benimde ilk gebeliğim kürtajla sonlandı bende ilk üç ay hep korku içindeydim ama dikkat edersen bişry olmaz merak etme karında ağrılar sürekli olmadığı sürece normal ama sen çok dikkat et ilk üç ay belini ağrıtma işlerini oturarak yap ara ara uzan dinlen geri yap birden yapma biyere uzanma merdivenleri yavaş çık eve süpürge tutma ilişkiye girme şimdilik aklıma gelenler bunlar bunlara dikkat et bide sancın geçmiyo yada uzun sürüyosa doktora git ona bi sor bide keşke sölesende doktora progestoran içsen ben ikincide düşük tehlikem olmadığı halde içiyodm bi sorda sende iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…