Slm kizlar bende bugun doktora gittim ayrintili ultrasin cektilet cok sukur hersey normal yarin da tetanoz asisi vurmaya gidecem ins. Acimaz sizler vuruldunuzmu asi
Ya bencede normal az az hissedersn cok kucuk cunku annesi kuvveti az bayagi var dogumuna hayirlisiyla cabuk gecer zaman bi bakmisiz benim kiz 4aylik olmus senin oglan 15gunluk ozamanda memislerdn beslenmeden kilodan bezden mamadan konusuyorz:):) benimde kasilmalarim artti yarin icin randevu aldim persembeyi bekliycktm ama yarin gitsem daha iyi olcak
Evet cnm daha kucuk 4.5 aylik daha dedigin gibi kuvveti azdir...inslh o gunleride goruruz hep birlikte aaa randuvu demiaken bende alayim unuttum))))
Geldik teyzesi biz kizimi gordum 1350gr olmus tosuncuk kizim tek gozunu eliyle kapamis uyuyor babasi dediki bana benziyor kafasi benim gibi buyuk :))
Maşallah miniğeee :))
Telefondan giriyorum artık hep o yüzden sayfayı bulamıyorum yahu..Şimdi annemdeyim böyle yazayımda dedim sonra son yazdıklarımdan bulacam :))
Daha gecmişi okumadım ama herkes iyidir umarım..
Pazar son gün :) Beklemedeyiz :) Dün ve bugün asagılarda iyice hissediyorum,kasılmalarım,kasıklarım,sancılar farkındayım ama düzene giremedi :)))
Bakalım kızçe 8inde babasının doğum gününde mi gelecek yoksa bekleyip anneler günü hediyesi mi olacak :))
Belki de yarına gelmiş olur
Holeeeyy son gunler cok heycanliiii :):):) bizler iyiyiz sukur hayirlisi olsn annesi saglikli gelsinde kizin heyecan dorukta simdi sizde ayyy beni bile sardi heycani haber ver dogumdam sonra kendini iyi hissedince merakta birakma bizi rabbim saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin darisi bizim nerefonla benim basima 28+lara girdik :) 30olsak devami gelck :):)
Geldik teyzesi biz kizimi gordum 1350gr olmus tosuncuk kizim tek gozunu eliyle kapamis uyuyor babasi dediki bana benziyor kafasi benim gibi buyuk :))
Oyyy masallah Rabbim hepimizin yardimcisii olsun inslh cok heycanli bir durum ben de oglusumu Allah izinn verirse bugun gorcem 3 te randuvum :)))
Hadi git gor gelince haber ver :)
Insh cnmm dun tatli biseyler yedinmi)
Kizlarr dr gittim oglusum bize kusmuydu anlamadim arkasini donmustu...tatli biseyler de yemistim dr normalde kizlar arkalarini doner hayret dedi..( bari az da donup baksaydi :)))) bebisimin kilosu ve boyu normalmis yaa iste boylee:)))
Hadi cnm gozun aydn benim kizda bugun hic kipirdamadi sabah kipirdadi bitek
Saol cnm ..hissetmince biraz tedirgin oluyoruz ama bazen karin ici genisse hissetmeye bilirmisizz..annesi bugun yorulduysan seni rahatsiz etmek istemiyordur..:)))
Evt cnm yoruldum heralde oyuzdn hissetmedim gece sirt ustu yatinca baktim bi sure sonra kipirdamaya basladi :) bugun temizlik yapicm cnm hic istemiyo halim yok ama hertaraf tozlandi yatak carsaflarini fln attim makinaya toz alcm sil supur tuvalet banyo yikiycam..eskiden boyle degildim simdi ufacik isler gozumde buyuyor
Kizlar neferon shrmrc nerdesiniz hersey yolundami ?
kızlar merhaba ben 5+3 günlük hamileyim ama daha önce düşük yaptığım için çok korkuyorum afedersiniz benim karnımda hafif ağrı var ishal olmuş gibi birde bel ağrısı sizce neden böyle oldu korkuyorum konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi gerçi yarın doktora gidicez ama ben meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?