Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Komiksin kiz :):) ucuncuyu bende simdiden istiyorm walla ikinci dogmadi gerci ama olsn :):) walla isterim yine hamile kalmak ama bulanti fln olmazsa :)

Ben hesaplamasini yaptim bile oglum 18 aylik oluncaa sutten kescem ...sonra nasip olursa hamileyim 3.cu oldu bile bak

Aaaaa bak bulantiyi unuttum haa
Soyle olsun bak 2.ci aya kadar olsun 2.ci aydan sonra olmasin ....( ama cok asirida olmasin ) :))))))

Rahman öyle güzel bir Kader yazsin ki. Dünyan da Ahiretin de CENNET Olsun. Elini kaldirip O büyük Yaradan'dan istedigin Tüm Dualarin kabul olsun. Ömrün Hayirli, Saglikli, Imanli, Rahmet ve Bereketli olsun. Rabbim seni Kabir azabindan, Cehennemin narindan Mahserin sicagindan uzak tutsun... Hayırlı kandiller

Aaaaa bak bulantiyi unuttum haa
Soyle olsun bak 2.ci aya kadar olsun 2.ci aydan sonra olmasin ....( ama cok asirida olmasin ) :))))))

Hiiic olmasin istemiyorm bulanti :) desene 2sene sonra kizcen geliyo diye :) kiz ben okadar erken yapamam oglumda kucuk daha 3yasinda azcik buyusunler 30yas cocugu yapcam busefer 5sene sonra :)

Seninde kandilin mubarek olsn canim hatta cumlemizin :)

Hiiic olmasin istemiyorm bulanti :) desene 2sene sonra kizcen geliyo diye :) kiz ben okadar erken yapamam oglumda kucuk daha 3yasinda azcik buyusunler 30yas cocugu yapcam busefer 5sene sonra :)

Tamam senimi kircam hic bulanti olmasin..:))))) evet 2 erkek 1 kiz nazli kizim :))))) 5 yil uzun sure aslinda fazla yas farki olmasin bence bak benimkiyle 6 yas fark olcak :)

Tamam senimi kircam hic bulanti olmasin..:))))) evet 2 erkek 1 kiz nazli kizim :))))) 5 yil uzun sure aslinda fazla yas farki olmasin bence bak benimkiyle 6 yas fark olcak :)

Ah agir gcmese hamisligim cok fazla beklemem ama felaket agir geciyor dun basima gelenleri bi bilsen gece 2ye geliyodu yattigimda..evet kiz cocuklari baska oluyor insallah gonlune gore olur bizde alisverisimizi tamamladik hastane cikisini bi gorsen kizimin teyzesi bi susluki sorma bandanasi bile var :) cok asiriya kacmadim alisveriste azcik buyusun kizimla beraber aliriz bol bol ince battaniye aldim..kiiz benim tansiyon yerlerde bugun cok kotuym

cnm hamisligin zormus Rabbim ins yardinci olur sana...amin cnm ins cumlemizin gonlune gore olsun ..saglikla giysin eskitsin inslh oyy ne tatli olur :)))) haklisin zaten cocuklar cbk buyur ..hayirdir neyin varki

cnm hamisligin zormus Rabbim ins yardinci olur sana...amin cnm ins cumlemizin gonlune gore olsun ..saglikla giysin eskitsin inslh oyy ne tatli olur :)))) haklisin zaten cocuklar cbk buyur ..hayirdir neyin varki

Sagol cnm bigece once buyukce bi istifra yasadim felaketti duvar hali heryer batti sagolsn esim temizledi..ertesi gunde galiba vucud direncsiz kaldi tansiyonum dustu surekli tuzlu ayran ictim oda beni sisirdi gobegim bile kocamaaan oldu sistim resmen bide esimle bi dugun olayi vardi onu tartistik daha dogrusu ben soylendim oda haklisin dedi yani bu hormonlar beni mahfediyor biran once duzelmek istiyorum

Uzuldum cnm valla zor senin durum gecmis olsun ...inslah gecer uzulme neyapalim annelik zor ..hormonlara gelince (( ben cok sulu goz oldum bir bilsen duygusalimki amannnilk bebisimde bukadar deildi valla bunda esim bana diyor ahaa yine hormonlarin tavan yapti aglayayimi guleyimmi bilmiyorun
Kiz sanki bana seninki kiz olcakmis gibime geliyor ya hep oyle geciyor icimden

Hadii gizzz agzindan bal damliyor inslh saglikli olsunda..... esim eltimin 6 aylik kizi var gor bak esim kucagindan indirmez cok tatli

Bazen bende duygusallasiyorm ama senin daha yeni ya son trimesterde daha cok azaliyor inan ilk hamilelikle ikincisi bir olmuyor iknciler daha bi agir geciyor cunku yukun dahada artiyor afedersn toton yer gormuyor :) ilklerde istediginde yat istedignde kalk :) ama cocuk olunca farkli..hic naz yapmadim kocama bugune kadar sadece arada geceleri cocuga baktirmak icin kullaniyorum:) bide dun aksam oglum karnimi acti gidi gidi yapiyo kardesine benimkide karnimi inceliyor niye oyle inceledin dedim hiic baktim diyor catlak varmi asagilara dogru bi bak dedim yok hicbise olsada nolcak sanki siknti yapmam dedi olduuuu bide sikinti yapsaydin dedim :):) kendilerini ne saniyolarsa :):) nebileyim kiz iste valla hep kizin olcakmis gibi dogdu icime ta basta cinsiyetini ogrenmeye giderkn bile oyle hissetmistim sana demedim heveslenme uzulme diye valla kocalar cok istiyolar kiz cocuklarini mutlaka yap ucuncuyu cin takvimine bakarsin artk :):)

Evet cnm ya 2.ci daha bir baska esim bana takilir yasli olmussun ondan diyor sen kendine bak diyorum:)))) ben naz yapmayi cok seviyorim ama abartmiyorumda hani bazi bayanlar diyor ya gece 2 de kalkip esime baklava onu bunu aldiririm diyor ..bende oo yok iste ama arada askim bugun cnm senin yaptigin tavayi istiyor diyom ee ozmn aksama sana yapayim der :))) catlagi sorma bende cokk gobegim bacagim catlak dolu ilk hamileligimde bilmiyordum cahillik iste kimsede bana bisey demedi bana hani uyari felan yapmadilar suan sinir oluyorum esim sorun olmadigini soylesede benim simdiki aklim olsa herseyi denerdim suan da bisey kullanmiyorum cunku tren yolu gibi zten ...evet bide cin takvimini deneyelim:)))))) hafta ici dr gitcem bakalim belki suprizzz olur neyse ya herseyde vardir bir hayir saglikli olsunda

Kiz ben bizimkine kalirsam ac kalirim yumurta bile kiramaz :):) ama cokguzel temizlik yapar :)) cok istahli degilim zaten benim derdim zorum meyveyle adam kisin karpuz buldu :) cilek aldi simdi erik pesindeyim nektari falan yiyorum oglumdada haftada 1kasa portakal yiyodum :) muz bebise kilo aldiriyomus zorla yemege calisiyorm pek sevmem bikacgundurde sut icemiyorum 52yle hamis kaldim 46kiloya dustum simdi 53kiloyum cok kiloda almadim yani esimde 60kilo ol seni tombis merak ediyorum diyor :) normalde hep baliketliyimdir hamislikte zayifliyorum bide kendi cok kilo aldi sirf zayifla dedigim icin kilo al sende diyor kilo alincada cok buyudu heryerin diyor :):) catlaklar genetik birazda ilkte ben arada bepanthen arada badem yagi oda hergun degil onlardn kullandm simdi bebek yagi suruyorm 10gunde bir :) ama zayifladim diye basen kismimda catlak oldu yaa..ayin 7si gibi benimde randevu tarihim geliyor daha randevu almadim persembe gidesim var hem pazar oluyor biraz pazara bakarim ne var ne uok diye

Kiz benim esim sozde cok temizdir ama bana sor okadar temizki corapini soyup atar sonrada kaldirsina cnm der ama sorsan cok titizdir :)))) ben istahliyim 72 le hamis oldum suan 78 kiloyum allahtan boy var 1.75 boyum meyveyi felan sevmm ama yemege calisiyorum ama yemekle sram superr benim esim de arada sismanlamssin der zayifladigimda kiskanir sismalanla der :)))) ablamlarda felan catlak benimki kadar yok annemdede yok ama bende )) oo bende bebe yagibalcam bakalim nezmn bende bakayim carsanba gideyim diyom dr :))

Senin boy uzun kiloyu kaldirir benim boy kisa 151cm :)) ah soyle tabak tabak yemek yemeyi ozledim hic midem almiyor ben kucuk cop kovasi aldirdm banyo girisine koydum ustunede kirli corap kutusu yaptm cok rahat oldu hem tekleride kaybolmuyor :) bence 6kilo normal 21.haftanda degilmisin gayet iyi zaten son iki ay asiri kilo almiyomusuz asil 5le 7.ay kilo aliyomusuz bebe yagi yumusatiyor iyi oluyor esim netten krem bakmis 90lira siparis verelimmi dedi bende dedimki 90lira kucucuk kreme verirsem ben kesin ortadan ikiye catlarim dedim :)) guluyor:) askim sen o parayi bana ver ben kuafore agdaya gideyim dedim ohh miiss :)

Yaa evet Allah tan boydan kurtariyorum :)))) yoksa beni dusun artik 18 haftamdayim benimkinin artik huyu degismez banyoya deil odalarda coraplarini bulurum :))) esim dilde ben baktim gercekten pahali birse milim olarak cok kucuk valla bencede kuafor alis veris guze sizin orda agda tum vucud nekadar burda 50 tl :))))

Kiz daha miniymisiniz siz oyyy ben seni 20lerde saniyodum olsn az kalmis :) kiz yoksa kazikliyolarmi bizi ben hep kendim yaparim agda makinam var ama bazen usenip kuafore gidiyorum ozel bolgeyi hic kuaforde sirle aldirmamistim cunku tuy cikis yonu biraz karisik camsakiziyla alirim hep bekarliktan beri ama bu hamisligimde ugrasamadm jilet kullandim hep gecen gittim gozumu karartip resmen bacagimin kenarini morartti bide hep tuy kaldi ozel bolgemde iyi olmadi yani kendim mis gibi yapiyodum bide dizden asagisini aldirdim cok tuylu degilim koltuk altimda fln bisi yok dizden asagisina 10tl kuşada 20lira verdim :)

Valla ucuzmus sizin orayami gelsemki :) tum vucud sormadim bidakine sorayim merak ettim

Bayanlar acil yardima ihtiyacim var ! Mide yanmasi var ama öyle böyle degil napsam dayanılacak gibi degil!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…