Bayanlar acil yardima ihtiyacim var ! Mide yanmasi var ama öyle böyle degil napsam dayanılacak gibi degil!!!!!!!!!!!!
Valla ucuzmus sizin orayami gelsemki :) tum vucud sormadim bidakine sorayim merak ettim
Inslh 20 lerde olurum az kaldi..:))) evet burda uygun agda.. beklerim cnm gel :))))) buarada dun eltim dogum yapti normal dogum 4 dikisi var pazar gunu isim katcaklarmis masallah ilk dogum olmasina ragmen yinede kolay olmus doktora yardimci olsaydim dikislerim olmazdi diyor Rabbim hetkese kolay saglikli dogum nasip etsin
Allah anali babali buyutsun insallah mis gibi kokar simdi kucucuk yavru darisi basimiza bende 28+lara gircm yarin bi 30olsm devami gelck bu sabah tartildm 54olmusum 1kilo almisim :) 1hafta once normal pantolonumu yari fermuari kapali denedim oldu bugun denedim ne pardusem nede o pantolon ikiside olmadiagladim esime tlf actim yarin dugun var ama gitmiycem haftayada var. Napiyosun dedim alisveris yaptim dedi kendine bisiler almis bende dedim koskoca 7aydir ayni pantolon ayni tunigi giyiyorum bi hamileligm basinda aldim sonrada bisu almadim benimde ihtiyacim var ne giycm dugunlerde pardüse istiyorum kendime dedim gerek yok 2ay icin dedi sonra konusurz dedi kapattim tlfnu msj attim iki tane salak salak konusma canimi sikma yazmis isine gelmeyince hep aynisini der..hassas gunumdeyim
Amin cnmm..bende senin gibi syni durumu yasiyorum 1 haftadir pardusu pantolan ayakabi almam lazim dedim kizdi bana ne geregi var diyor ...psrdusu yu simdi alsan dogundan sonra giymicen diyor pantolonunda var iste ilk hamileliginden kalan sadece ayakabi al tamam diyor ve kendine damat gibi yapip cikiyor .(( .uzulme bak bebise iyi deil uzulmek aksama pisman olur bak hadi der yarin ciksrsiniz alis verise inslh zaten erkeklerin huyudur bu tarz konusmak hesaplarina gelmeyince ya gecmisi hatirlamazlar yada insanin morelini bozup otururlar istrrsen kafani dagitacak biseyler bul ...bilmm oglunu istersen parka gotur yuruyus yap takma kafana elden baska bisey gelmezki
Baya buyudu kavgamiz ben cok abarttim neler soyledim sinirle neler sonradan ozur diledim suclu bendim agir konustum sonra sevgi sozcukleri hicbisi yokmus gibi :):) aksama grlirkende cicek almis grlmis :))
Cnm sevindim :))) en guxeli kavgadan sonra barismak uzatmamak :) bak anlayisli bir esin varmis cicegini unutmamis ins Rabbim mutlulugunuzu daim eder:)))))
Amin cnm cumlemizinkini..arada bi acayiplikleri oluyor cicek getirmek gibi :)) kizimda kipir kipir icerde teyzesi bugun dugunde gorenler bana oglunmu olcak dediler hep :):) kizim icerden kikir kikir guluyodur :)) cok sivriymis karnim :) ama ben oglumda hep yanlardan kilo aldim totom buyumustu simdi sivri gobusum var tek :):) bu hafta gitcm yine sorcam kizmi diye :):)
Slm hamisler oncelikle herkesin bebegi hayirli ugurlu olsun. Allah Saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip eder ins. Bende 20.haftadayim yarin doktora gidecem kizimi ozledim bakalim nasilmis durumu
Cnm inanirmisin benide goren kizinmi olcak diyor :))) bakalim hayirlisi ya saglikli olsunlarda.. seni dogum tarihin ne zaman :))) benimde pit pit edip duruyor 20 haftamalerde taman hissederim diye dusunuyorum :))))
Evet cnm basta saglikli olsnlarda yeter :) ben zayifladigm icin erken hissettim 16.haftamda dogum tarihimde temmuz buyuk ihtimal 14temmz fln olur sezeryan oldugu icin dktrla konusmadm daha tarihini 10uyla 18i arasina gun verir bebegin saglik durumuna gore :):) kiz benim bayagi yanasti belki insanlara uzun gelebilir ama 9haftam kaldi bana gore az kaldi yani mayis5 oldu bile :)
bende bekliyorum miniği maşallah çılgınlar gibi bazen hareketleri.. Hoş bi duygu.. Benim doktorum doğumun nasıl olacağını sorduğumda bilinmez daha dedi sezaryen deriz belki gerek kalmaz normal deriz son dakika sezaryen olabilir dedi.. Bu normal bi cevap mı acaba :44: yani mantıklı geliyor yine ama ilk gebelikte sezaryen kanısına nasıl varılıyor acaba ?
Kac haftaliksin cnmm ..Rabbim hepimizin yardimcisi olsun... bana mantikli gelmedi dr dedigi evet kisnetin ne olacagi bilinmez ama soyle bir durum varki hersey normalse normal dogum demelidi bir suphede varsa seni bilgilendirmeliydi diye dusunuyorum..benim arkds bebegi ters di sezaryana aldilar ....
[QUOTE=dombik;35158925]bende bekliyorum miniği maşallah çılgınlar gibi bazen hareketleri.. Hoş bi duygu.. Benim doktorum doğumun nasıl olacağını sorduğumda bilinmez daha dedi sezaryen deriz belki gerek kalmaz normal deriz son dakika sezaryen olabilir dedi.. Bu normal bi cevap mı acaba :44: yani mantıklı geliyor yine ama ilk gebelikte sezaryen kanısına nasıl varılıyor acaba ?
Evet az kalmiss heycanli bekleyis basladi ...benim normal dogum ama baya bir korkuyorun ilk de zorlanmistim inslh bu oyle olmaz(( hep aklimda 2 ekim benim tahmini dogum tarihim ..inslh hersey yolunda gider hepimiz icin...arkdsm hissetmen lazim dedi bebisini bend3 az hissediyorum diyince doktora git dedi urktum biraz
Benimde ablamın doğumunda son dakikaya kadar normal dendi sancıları geldi 8 saat sancılı içeride bekletildi sonra bebek gelmiyor çatı dar ifadesini kullanıp sezaryene aldılar.. Doktorun bu dediğine hani ne bileyim bunun için mantıklı buldum. 26 haftalığım ben inşallah bu hafta doktora gittiğimde tekrardan sorayım bakalım ne diyecek bu kez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?