Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Hg cnm naptin bebis kilo nasilmis napiyor oglusun..kan uyusmzligi hakkinda hicbi fikrim yok insllah sknti cikmaz benimki arh+ esiminki brh+ miracta abrh+

Slm guzel hamisler ..bende iyiyim tesk edrm.neferon gecmis olsun cnm inslh hersey yolunda olur... shrmrc dugun nasil gecti cnm iyi oynadinmi :)))

Slm guzel hamisler ..bende iyiyim tesk edrm.neferon gecmis olsun cnm inslh hersey yolunda olur... shrmrc dugun nasil gecti cnm iyi oynadinmi :)))

Cnm mevlutluydu dugun iste oturdk oturdk sonra esimle kalktik yemege gittik miracta uykum var diye tutturdu yemek yedik donduk eve havada serindi alisveris yapcktm penye alcktm kendime alamadim kuafore kas aldirmaya gitcktm gidemedim zaten..eve donduk o uykusu olan cocuk gece 12bucukta yatti anca

Bu arada esimin bana dogum hediyesini ogrendim dun agzindan kacirdi bi tlfn istiyodum ama tutturmadim hic alalim diye elimdekide yeni daha oncekini mirac suya atti sonra kendi annem hediye tlf almisti dun ben kurabiye kalibi almaya gittim oda yan tarafta tlfncuya girmis baktim fiyat aliyor dedimki napcan seninkini yeni aldin ya dedim agzindan kacirdi sana dogum hediyesi bakiyodum dedi guldum anamm agzimdan kacti dedi :) heveslendirdi beni almasinda sorarim ona ben :))

Sevindim cnmm ama alir takma kafana keske gormeseydin tam bir suprix olurdu..:))) gecen gun esim de bana diyor ne istiyorsun hediye olarak diyor eee bana mi soruyon dedim ne gonlunden geciyorsa onu al dedim tamm dedi bir ayakabi yeter dedim neee guldu bak dedi sen soyle ki bende istedigini alayom dedi aklima bisey gelmiyorki dedim ozaman kafama gore takilirim dedi :))))

Bende sakayla karisik sey diyodum hani o icine lira koyulan kolyeler varya cok hosuma gidiyor ondan istiyodum artik 3.cocuga :):)

Hg cnm naptin bebis kilo nasilmis napiyor oglusun..kan uyusmzligi hakkinda hicbi fikrim yok insllah sknti cikmaz benimki arh+ esiminki brh+ miracta abrh+

Hb valla artık gün gün takip edemiyorm kaçırdım doktor 29 hafta dedi :) kilosuda 1 257 gr mış bakalık tahlil yaptıracam inş sıkıntı olmaz sen napıyosun nAsıl gidiyo

içiyorum zağten ilkim düşük olunca doktoru ilk ziyaretimde verdi vitaminler folik asitler falan içiyorum doktora gittik kesemiz göründü ama bebeği göremedik çünkü alttan muayne ettirmedim ettirseydim görünecekti. üstten muaynede gördü sağdece kese hayırlısı olsun ne diyeyim

Hıh tmm içiyosan iyi olur o alttan muayene ettirme keseye zarar verebiliyo biraz daha bekle görünür elbet

10 Mayista spinal sezeryanla,Sezen'imizi kucagimiza aldik saglikla cok sukur :)

Normal cok istiyordumm ama son hafta durumlar degisti,iyi ki riske girmemisiz dedirtti minik bize :)

Darisi basinizaa :)yine de gobeginde tadini cikarin kizlar :)))

10 Mayista spinal sezeryanla,Sezen'imizi kucagimiza aldik saglikla cok sukur :)

Normal cok istiyordumm ama son hafta durumlar degisti,iyi ki riske girmemisiz dedirtti minik bize :)

Darisi basinizaa :)yine de gobeginde tadini cikarin kizlar :)))

Cnm takip ettim seni mayis annelerinde allah anali babali buyutsun darisi basimiza minik bi kizin olmus mis gibi kokar..hayirlisiyla kurtuldn cok sevindim :)

Cnm takip ettim seni mayis annelerinde allah anali babali buyutsun darisi basimiza minik bi kizin olmus mis gibi kokar..hayirlisiyla kurtuldn cok sevindim :)

Sagol canim darisi bekleyenlerin basina..Rabbim kolayliklar versin,saglikla kavussun herkes yavrusuna..
Miss misss
Gercekten bambaska bisymis..

Sagol canim darisi bekleyenlerin basina..Rabbim kolayliklar versin,saglikla kavussun herkes yavrusuna..
Miss misss
Gercekten bambaska bisymis..

Sormayi unuttm hersy yolundayken neden sezeryn oldu kuzum bide kalkabildinmi ayaklanabildinmi nasilsin suan iyimisin ben 4gun wc ye bile zor gidiyodm

Sevindim hayirli saglikli uzun omurlu olsun cnm :) suan cok tatlidir bakmaya koklamaya doyamaz insan

Kizlar cok kotu soguk aldim burnum tikali ve kemiklerum kiriliyor halsizlik yorgunluk var offf ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…