Slm kızlar kaç gündür yatılı misafirlerim vardı giremedim hiç dün doktora gittim canım sıkıldı bende kan uyuşmazlığı vardı ya ilk gebelikte iğne yapmışlardı bidaha gerek yok geçti demişlerdi dün doktor bi kan testi ver bidaha tekrarlayabiliyo bakalım dedi
Slm guzel hamisler ..bende iyiyim tesk edrm.neferon gecmis olsun cnm inslh hersey yolunda olur... shrmrc dugun nasil gecti cnm iyi oynadinmi :)))
Slm guzel hamisler ..bende iyiyim tesk edrm.neferon gecmis olsun cnm inslh hersey yolunda olur... shrmrc dugun nasil gecti cnm iyi oynadinmi :)))
Bu arada esimin bana dogum hediyesini ogrendim dun agzindan kacirdi bi tlfn istiyodum ama tutturmadim hic alalim diye elimdekide yeni daha oncekini mirac suya atti sonra kendi annem hediye tlf almisti dun ben kurabiye kalibi almaya gittim oda yan tarafta tlfncuya girmis baktim fiyat aliyor dedimki napcan seninkini yeni aldin ya dedim agzindan kacirdi sana dogum hediyesi bakiyodum dedi guldum anamm agzimdan kacti dedi :) heveslendirdi beni almasinda sorarim ona ben :))
Sevindim cnmm ama alir takma kafana keske gormeseydin tam bir suprix olurdu..:))) gecen gun esim de bana diyor ne istiyorsun hediye olarak diyor eee bana mi soruyon dedim ne gonlunden geciyorsa onu al dedim tamm dedi bir ayakabi yeter dedim neee guldu bak dedi sen soyle ki bende istedigini alayom dedi aklima bisey gelmiyorki dedim ozaman kafama gore takilirim dedi :))))
Bende sakayla karisik sey diyodum hani o icine lira koyulan kolyeler varya cok hosuma gidiyor ondan istiyodum artik 3.cocuga :):)
Hg cnm naptin bebis kilo nasilmis napiyor oglusun..kan uyusmzligi hakkinda hicbi fikrim yok insllah sknti cikmaz benimki arh+ esiminki brh+ miracta abrh+
:) slm canım çok sağol inş bişey çıkmaz
Gözün aydın canım benimde ilk gebeliğim kürtajla sonlandı bende ilk üç ay hep korku içindeydim ama dikkat edersen bişry olmaz merak etme karında ağrılar sürekli olmadığı sürece normal ama sen çok dikkat et ilk üç ay belini ağrıtma işlerini oturarak yap ara ara uzan dinlen geri yap birden yapma biyere uzanma merdivenleri yavaş çık eve süpürge tutma ilişkiye girme şimdilik aklıma gelenler bunlar bunlara dikkat et bide sancın geçmiyo yada uzun sürüyosa doktora git ona bi sor bide keşke sölesende doktora progestoran içsen ben ikincide düşük tehlikem olmadığı halde içiyodm bi sorda sende iç
Oh oh buyumus oglusta dikkat et kendine testlerini ihmal etme bizede bildir merakta birakma cnm
içiyorum zağten ilkim düşük olunca doktoru ilk ziyaretimde verdi vitaminler folik asitler falan içiyorum doktora gittik kesemiz göründü ama bebeği göremedik çünkü alttan muayne ettirmedim ettirseydim görünecekti. üstten muaynede gördü sağdece kese hayırlısı olsun ne diyeyim
10 Mayista spinal sezeryanla,Sezen'imizi kucagimiza aldik saglikla cok sukur :)
Normal cok istiyordumm ama son hafta durumlar degisti,iyi ki riske girmemisiz dedirtti minik bize :)
Darisi basinizaa :)yine de gobeginde tadini cikarin kizlar :)))
Cnm takip ettim seni mayis annelerinde allah anali babali buyutsun darisi basimiza minik bi kizin olmus mis gibi kokar..hayirlisiyla kurtuldn cok sevindim :)
Sagol canim darisi bekleyenlerin basina..Rabbim kolayliklar versin,saglikla kavussun herkes yavrusuna..
Miss misss
Gercekten bambaska bisymis..
10 Mayista spinal sezeryanla,Sezen'imizi kucagimiza aldik saglikla cok sukur :)
Normal cok istiyordumm ama son hafta durumlar degisti,iyi ki riske girmemisiz dedirtti minik bize :)
Darisi basinizaa :)yine de gobeginde tadini cikarin kizlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?