10 Mayista spinal sezeryanla,Sezen'imizi kucagimiza aldik saglikla cok sukur :)
Normal cok istiyordumm ama son hafta durumlar degisti,iyi ki riske girmemisiz dedirtti minik bize :)
Darisi basinizaa :)yine de gobeginde tadini cikarin kizlar :)))
Kizlar cok kotu soguk aldim burnum tikali ve kemiklerum kiriliyor halsizlik yorgunluk var offf((
Ayy o durumu bilirm canım çok kötü oluyo 2. Ayımda olmuştm bende turşu suyuyla kendime geldm tavsiye ederim bolca iç bide sen daha vitamine başlamadınmı vitamine başlayınca grip olunmuyo
Ayy o durumu bilirm canım çok kötü oluyo 2. Ayımda olmuştm bende turşu suyuyla kendime geldm tavsiye ederim bolca iç bide sen daha vitamine başlamadınmı vitamine başlayınca grip olunmuyo
Saol cnm...denicem tursuyu ..dr verdi ama ben atmadim(( ...decavit...verdi
Sormayi unuttm hersy yolundayken neden sezeryn oldu kuzum bide kalkabildinmi ayaklanabildinmi nasilsin suan iyimisin ben 4gun wc ye bile zor gidiyodm
Sevindim hayirli saglikli uzun omurlu olsun cnm :) suan cok tatlidir bakmaya koklamaya doyamaz insan
Ayyy canım benim çok sevindim gözünüz aydın :) olsun sezeryan gerekmiş bişey olmaz toparlarsın bebek ve sen sağlıklı olda ay ne güzel şimdi kucağında oh ne güzel maşallah :) inş darası bana olsun
Son hafta kuzum ters döndü teyzesi,makat gelisliydi..
Hizla gelisti hersey :)
Cok sukur iyiyim..2 gun kaldik hastanede son 2 kezde kendim kalkabildim wcye sonra eve gelip dus fln alinca daha rahatladim..Evde olmaninda verdigi bi rahatlik sanirim..
Tabii yavss yavas hrrsey :)
Yatinca daha kotu oluyor..
Saagol csnim,amiinn cumlemizinki insallah..
Doyulmuyor gercekten :) uyurkenn ozluyor insan..Gözumu kapatiyorum yuzu geliyor yine gozumun onune :)
Sagol canimm :)
Darisi basinizaa,saglikla insallah..
Aynen saglik olsun yeter ki..son anda degisti hersey hayirlisi buymus kurtulduk ya sukurler olsun..
Olsn cnm hayirlisiyla kurtuldun taze anne insallah kisa bi surede iyilesirsin senlik var sizin evde suan eminim mis kokulu bi bebek anne baba allahim ne guzel bi duygu ya..
Kizlar saolun bugun daha iyiyim ...size bisey sorcam benim doktorum ayrintili ultrason hakkinda bilgi vermedi( 20 haftadayim burdaki dr cok ilgisiz yada benim sansima bu ilgisizlr denk geliyor ..siz girdinizmi ayrintili ultrasona ? ...shrmrc valla ben simdiden 7 8 kilo aldim bana kilo demee :))) benim eltmin kilosuda yoktu ama bebisi 3300 kilo dogdu bakma sen karnin kuculdugune :)) ben gibi tommik olma bence :)
Sende kizdirma beni biraz az ye :):) saka saka can bogazdn grlir bosver verirsin dogumdan sonra..bizim burda ayrintili ultrasona normal ultrason aletiyle bakiyolar arastirma hastanesinde var bitek 3boyutlu onada ben gitmedim ozelde ayrintili olarak baktilar bi sorun cikmadi sukur
Kiz valla ben cook yiyorum haaa birde saglikli beslensem neyse ...makarna salata patlicanli yemekler iste tepsi yemekleri kizartma patates felan yengem yumurta ye sut ic diyor ekmek yeme diyor ama :)))) ...bide uyabilsem ah ahhh ...cnm ben ekim annelerine takip ediyorumda onlar 2li 3lu testlerden sonra 20 haftalarinda ayrintili ultrasona giriyolarmis ama doktrum bana bisey demedi ..zaten ben test yapmadim ama dier ultrasona girdim 3 boyutlu falan
Yaklasik yarim saat fln suruyor ayrintili ultrason...cnm cok fazla kilo annenin icorganlarini yaglandiriyomus cok iyi bisi degil sut bebegi cok besliyor tavsiye ederim ama bu ara bende sut icemiyorum asiri istahim yok yani
Evet birde dogum zor oluyormuş( kilo hic iyi deil ama kendime inşlh dur derim ...benim Dr toplasan 5 dk bakıp tmm hersey yolunda diyor okadar ...süt yumurta bu aylarda cok önemliymiş cnm kendimi zorla
O konuda sansliyim dktrm cok iyi cok memnunum 42lira muayne ucreti veriyorum ayda bir..dogum ucretide 1050tl napalim kizim icin vercz artik ama cok guzel ilgileniyolar temiz bi hastane zaten duzcede tek ozel hastane orasi var baska sansim yok oglumdada orda dogum yapmistim..grcktn doktor isleri biraz sans isi..kiz valla cok istahsizim ya ama hamur isi oldumu tamam artik durduramiyorum kendimi en axindan 60olsam doguma kadar 8kilosunu veriyorum dogumda
Saol cnm...denicem tursuyu ..dr verdi ama ben atmadim(( ...decavit...verdi
Son hafta kuzum ters döndü teyzesi,makat gelisliydi..
Hizla gelisti hersey :)
Cok sukur iyiyim..2 gun kaldik hastanede son 2 kezde kendim kalkabildim wcye sonra eve gelip dus fln alinca daha rahatladim..Evde olmaninda verdigi bi rahatlik sanirim..
Tabii yavss yavas hrrsey :)
Yatinca daha kotu oluyor..
Saagol csnim,amiinn cumlemizinki insallah..
Doyulmuyor gercekten :) uyurkenn ozluyor insan..Gözumu kapatiyorum yuzu geliyor yine gozumun onune :)
Sagol canimm :)
Darisi basinizaa,saglikla insallah..
Aynen saglik olsun yeter ki..son anda degisti hersey hayirlisi buymus kurtulduk ya sukurler olsun..
Nasıl oldun bakalım toparlandınmı devaviti kesin iç ben hergün içerim hem güç veriyo hem grip olmuyosun
Evet canım olsun kurtuldun valla ee anlat bakalım nasıp gidiyo annelik artık senin tecrübelerinden yararlanacam ben ona göre :)
Iyiyim cnm toparlandim biraz sicak bir dus aldim daha iyiyim simdi tsk edrm ..ara ara decaviti iciyorum :))))
Oyle guzel ki..Zaten bebis ogretiyor valla canim :)
Daha ancak yiyip , ee yapip,uyuyoruz zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?