Ayy ne güzel maşallah ölemi diyosn ya ben çok korkuyorm nasl yapacam iyi bakabilecekmiym diye şimdiden başladı evhamlarm :)
O evham hic gecmiyor..
Hatta kucagina aldiginda bildigin tavan yapiyor :)
Degisik duygular..
Ayy valla heyecanlanıyorm artık çok merak ediyorm o duyguyu :)
Azcik istah gonder bana kiz :) yedigim zaman rahatsizlaniyorum yemedigimde acliktan rahatsizlaniyorum :) az az yiyorum derdim zorum erikle :) bi yiyorumki sorma :) kirazda cikmis simdide ona baslarm :)Bende cook sansizim 2 doktor degistim ama hala istedihim ilgi yok..hastaneyi cok seviyorum hem evime yakin hem temiz biryer.. devlete gitmek istemiyorum(( ne yapacagimi bilemiyorum ..offff ....offff....biraz bana cek tastan yumusak yiyorum :)))))) sende simdi oglene makarna ohhhh birde yanina salata guzelde bir ayrann :)))))
selam kızlar bende 9 haftalık hamileyim böyle bir topik arıyordum iyi oldu denk geldim :) anladığım kadarıyla doğumu yakın anneler var burada dilerim Allah'ım kolay doğumlar nasip eder ve sağlıkla kucaklarsınız bebeklerinizi
Azcik istah gonder bana kiz :) yedigim zaman rahatsizlaniyorum yemedigimde acliktan rahatsizlaniyorum :) az az yiyorum derdim zorum erikle :) bi yiyorumki sorma :) kirazda cikmis simdide ona baslarm :)
Hosgeldin cnm doguma yakin sayiliriz 30haftalik oldum 38.haftada dogum yapcm insallah temmuz 15 hayirli olsn bebisn kucuksunuz daha annesi cabucak gecsin vakit buyuyun :)
Amin.. çabucak geçsin zaman bende dua ediyorum bol bol kolay atlatalım diye bu süreci.. cinsiyeti ne bebişinin? sağlıkla kucakla Allah'ım şıp diye kolay doğumlar nasip etsin..
benim daha minicik bebişim horoz fasülyesi büyüklüğünde :)bi de benim uyku halim çok fazla sürekli uyuyorum bir de göğüslerim çok acıyor bu acısı geçicek mi bi fikrin var mı? bi de kokular çok rahatsız ediyor özellikle diş macunu kokusu.. sizde nasıl geçicek diyorlar bana bu süreç ama bana kalıcı gibi geliyor yakalamışken soru yağmuruna tuttum walla
:) az kaldi annesi..insallah saglikla kavusacaksiniz sizde meleginle..
Ne kadar oldu canim simdi?
Tlfondan giriyorum takvim varsa goremiyorumda..
selam kızlar bende 9 haftalık hamileyim böyle bir topik arıyordum iyi oldu denk geldim :) anladığım kadarıyla doğumu yakın anneler var burada dilerim Allah'ım kolay doğumlar nasip eder ve sağlıkla kucaklarsınız bebeklerinizi
Ben ilk 5ay istifra ettim 6kilo verdim simdide sabah ve geceleri bulantm oluyor ikinci bebegim ilki erkek 3yasinda simdiki kiz ilkinde 3bucuk ay cektim simdiki aylardir surunduruyr koku hassasiyeti tiksinti bulanti kusma goguslerde acima uzun bi sure devam eder 14.haftadn sonra rahatlarsn insallah bazilarinirn 9ay suruyor ornek benama gecicek hafifliyck 1ay sonrada cinsiyeti belli olur kizlarda hemen gostermiyo erkeklerin cikintisi oldugu icin cabuk gosteriyo :) senin icine ne doguyor
Hg sayfaya maşallah 2 ayı doldurmuşsun devamıda gelsin inş :) kafana takılan bişey olursa sorabilirsn :)
benim içime nedendir bilmem ama erkek doğuyor rüyamda ellerini ayaklarını gördüm elleri bana benziyor tabii bu rüya.. yine de sağlıklı olması benim için daha önemli ama erkek olduğuna inanıyorum nedense çin takvimine baktık o da erkek gösteriyor
ne kadar şanslısın bir kız bir erkek Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. tüm isteyenlere versin..
bugün kusmaktan helak oldum resmen.. bi şey daha sorucam ama rahatsız etmiyroumdur inşallah benim mide bulantım yok gibi ama öğürme hissim çok fazla.. kötü gelen koku duyunca hemen öğüresim geliyor ve kusuyorum bugün 3 kere oldu sen kilo vermişin ben şimdiden aldım 4-5 kilo ... sağolasın cevap verdiğin için şimdi doğuma ne kadar vaR?
hoş buldum çooooooooook sağol sıcak karşılaman için teşekkür ederim :) sizin kaç aylık?
Bende 30 haftalığım ilk bi düşük yaşadm sonrasında bu güne kadar geldim şükür korkuyla bakalım sonrasında ne olacak :)
Slm cnm bende icmek istiyorum ama zaten kili aldim diyorum oyuzden ara ara iciyorum vitamini ...:))) kilo aldirirmi vitaminİyi bakalım toparlanmana sevindm :) ara sıra olurmı ya hergün iç ben bi gün içmesem kendimi halsz hissediyorm :)
H geldin cnm Rabbim kucagina ve kucagimiza bebislerimizi almayi nasip etsin saglikla inslh...selam kızlar bende 9 haftalık hamileyim böyle bir topik arıyordum iyi oldu denk geldim :) anladığım kadarıyla doğumu yakın anneler var burada dilerim Allah'ım kolay doğumlar nasip eder ve sağlıkla kucaklarsınız bebeklerinizi
Azcik istah gonder bana kiz :) yedigim zaman rahatsizlaniyorum yemedigimde acliktan rahatsizlaniyorum :) az az yiyorum derdim zorum erikle :) bi yiyorumki sorma :) kirazda cikmis simdide ona baslarm :)
Cnm Gondereyim hemen kac kilo istersin istah :))) cnm iyiyice ye yemegini baktin rahatsizlandin uzerine maden suyu ic ohh:))) bende bu yil habire cilek yedim :))) cnm karpuz istiyor ama nerdee eski karpuzlar :)))ye cnm yee can bogazdan gelir birde yemek yesen ne guzel olcak
Slm cnm bende icmek istiyorum ama zaten kili aldim diyorum oyuzden ara ara iciyorum vitamini ...:))) kilo aldirirmi vitamin
H geldin cnm Rabbim kucagina ve kucagimiza bebislerimizi almayi nasip etsin saglikla inslh...
Cnm Gondereyim hemen kac kilo istersin istah :))) cnm iyiyice ye yemegini baktin rahatsizlandin uzerine maden suyu ic ohh:))) bende bu yil habire cilek yedim :))) cnm karpuz istiyor ama nerdee eski karpuzlar :)))ye cnm yee can bogazdan gelir birde yemek yesen ne guzel olcak
Amin Yıldız senin ne kadar kaldı doğuma?
benim daaa çok küçük horoz fasülyesi daha :)
Amin Yıldız senin ne kadar kaldı doğuma?
benim daaa çok küçük horoz fasülyesi daha :)
Off bana daha var çok uzun geliyo 30 hafta oldum canım
bende ilk gebeliğimde düşük yaşadım sonrasında kimyasal sonrasında çift rahim varmış onun ameliyatını oldum ameliyat olduktan 4 ay sonra işte gebe kaldım benimde korkularım var sürekli tetikteyim ama Allah'a tevekkül ediyorum.. ne gelirse ondan diye kabullenmekten başka cağremiz yok.. siz çok şükür tünelin sonuna yakınsınız en kritik yerleri geçmişsiniz Rabbim bana da nasip etsin çünkü doktorlar bana 12. haftayı atlatana kadar nefes almak yok diyorlar
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisi ile hamileyim çok şükür 14.haftanın içindeyim tabi zor kavuşulan bir bebek de olunca stres had safhada başından beri.üstüne bir de iki kez lekelenme olunca korku hepten artıyor.Allah herkese sağ salim kucağa almayı nasip etsin inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende ilk gebeliğimde düşük yaşadım sonrasında kimyasal sonrasında çift rahim varmış onun ameliyatını oldum ameliyat olduktan 4 ay sonra işte gebe kaldım benimde korkularım var sürekli tetikteyim ama Allah'a tevekkül ediyorum.. ne gelirse ondan diye kabullenmekten başka cağremiz yok.. siz çok şükür tünelin sonuna yakınsınız en kritik yerleri geçmişsiniz Rabbim bana da nasip etsin çünkü doktorlar bana 12. haftayı atlatana kadar nefes almak yok diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?