Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Oo maşallahhh canım iyi bak az kalmş üç ayın içine girmene Allaha emanet et ama yinede önlemlerini al tabi çok dikkat et üç ayı bitirene kadar lekelenmen hala devam ediyomu progestoron içiyomusun

bilmez miyim o kürtajın acısını özellikle manevi acısını zor ya Allah yaşatmasın bir daha kimseye de vermesin
dediğin gibi çok dikkat ediyorum genellikle uyku halindeyim zaten ama benim dr git yürü diyor bana yatıyorum diye kızıyor böyle olmaz diyor.. ben anlamadım arada yürüyorum karnım kasılınca bırakıyorum yürümeyi eğilip kalkmak bir de uzanmaktan kaçınıyoum

Amin canım yaşamayız inş uyku halin bu aylarda çok normal bide progestoron içiyosan ondandır üç ayın sonunda geçiyo bu halin gözünün önü açılıyo bi enerji güç geliyo valla :) yürümü diyo doktor şok oldm şu an ilk üç ay yürümek iyi olmazki çocuğun tutunma aşaması olduğu için ben şimdi bile öle yorucu yürümüyorm dikkat et sen

Amiin hepimize inşallah😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oo maşallahhh canım iyi bak az kalmş üç ayın içine girmene Allaha emanet et ama yinede önlemlerini al tabi çok dikkat et üç ayı bitirene kadar lekelenmen hala devam ediyomu progestoron içiyomusun

Bir kez 11. Haftada oldu bir keZ de 13.haftada oldu şimdi 14 bitecek kısmetse tekrar olmadı.başından beri fitil gibi kullanıyorum protestanı 12.haftada bırakmıştım ama şimdi devam ediyorum hiçbir zararı yokmuş daha kontrole 2 hafta var ama merak ediyorum zararı olmayacağını bilsem her hafta gideceğim doktora

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi aksamlar herkese ... bir sorum olacak ? 32 haftalik hamileyim hastalandim ve antibiyotik kullandim yan etki yapti simdi bana yanetki yaptiysa bebegede yapmismidir? Aklimi kurcaliyor kac gundur ..!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim dr Türkye de ilk rahim nakli yapan prof.
işinin baya ehli o diyor bana oturma uzanma diye yürü diyor bir şey olmaz diyor asıl tehlike lüzumsuz yatman diyor.. hatta karnın kasılmazsa git yüz diyor 1 saat günde.. bi de fırça kayıyor kilo alıyorum diye.. ama doğal olmayan her şey yasak marketten hiç bir şey yiyemiyorum izin yok. tatlı kesinlikle yasak.. günde mutlaka yumurta o da haşlama badem ceviz yogurt süt peynir ve taze meyve bir de incir veriyor menüme. su ve ayran içebiliyorum
hap olarak sadece folik asit ve kan inceltici kullanıyorum..
bense bol bol uyuyorum hatta nefes almak dışında çok hareket etmiyorum arada yürüyorum ama temposuz böyle uyuşuk uyuşuk kasılırsam bırakıyorum bana doktorun dediği şu ne yaparsan yap sadece ağır kaldırma yani karnını geren ya da kasan hareketler yapma onun dışında tenis bile oyna dedi

Canım benim zor günler yaşamışsın inş tekrarı olmaz progesteronu ben ağız yoluyla alıyodm günde üç kere ölü gibi oluyodm kafamı kaldıramıyodm bi sıkıntısı olmıyo hatta çokta iyi oluyo sen bencede bu aylarında her hafta haftada iki kere doktora git iyi olur

Hım anladm doktor tercihinde şanslıymışsın yürümek konusında bilmiyorm öle diyosa doğrudur uygula ozaman zorda olsa ay valla sen iyi besleniyosun dikkat ediyosun ben öle değilim hiç yapamıyorm Malesef canım istemiyo onları yemek

selam kızlar birsey sorucam adetim 3 gün geçti 3 gün önce test yaptım negatif çıktı siz ne zaman öğrendiniz hamiş olduğunuzu ?

Canım valla bilmiyormki benim bildiğim hamilelikte içilen antibiyotikler var bi tanıdığım içmişti bişey olmamştı sen yinede doktoruna git sor için rahat etsin

selam kızlar birsey sorucam adetim 3 gün geçti 3 gün önce test yaptım negatif çıktı siz ne zaman öğrendiniz hamiş olduğunuzu ?

Slm canım ben teste pek inanmıyorm birde adetin 10 gün falan geçikmesi gerekiyo sanırım kesin sonuç için ben adetim iki gün geçikti hemen gittim kan testi yaptırdm hamileliğimi öğrendim bence sende öle yap bekleme güvenme o teste hemen bi kan testi yaptır için rahat etsin ona göre davranırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…