Rabbim hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisi ile hamileyim çok şükür 14.haftanın içindeyim tabi zor kavuşulan bir bebek de olunca stres had safhada başından beri.üstüne bir de iki kez lekelenme olunca korku hepten artıyor.Allah herkese sağ salim kucağa almayı nasip etsin inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm cnm bende icmek istiyorum ama zaten kili aldim diyorum oyuzden ara ara iciyorum vitamini ...:))) kilo aldirirmi vitamin
H geldin cnm Rabbim kucagina ve kucagimiza bebislerimizi almayi nasip etsin saglikla inslh...
Azcik istah gonder bana kiz :) yedigim zaman rahatsizlaniyorum yemedigimde acliktan rahatsizlaniyorum :) az az yiyorum derdim zorum erikle :) bi yiyorumki sorma :) kirazda cikmis simdide ona baslarm :)
Cnm Gondereyim hemen kac kilo istersin istah :))) cnm iyiyice ye yemegini baktin rahatsizlandin uzerine maden suyu ic ohh:))) bende bu yil habire cilek yedim :))) cnm karpuz istiyor ama nerdee eski karpuzlar :)))ye cnm yee can bogazdan gelir birde yemek yesen ne guzel olcak
Hayır iç bişey olmaz vitamin kilo aldırmaz kan ilaçı aldırıyo kaç kilo aldın bakalm :)
Slm cnm bende icmek istiyorum ama zaten kili aldim diyorum oyuzden ara ara iciyorum vitamini ...:))) kilo aldirirmi vitamin
H geldin cnm Rabbim kucagina ve kucagimiza bebislerimizi almayi nasip etsin saglikla inslh...
Hayır iç bişey olmaz vitamin kilo aldırmaz kan ilaçı aldırıyo kaç kilo aldın bakalm :)
Ne sen sor ne ben soylim :))) tahminen 6 7 kilo aldim simdiden :))) makarnayi kessem bide ekmegi suppperrr olcakta :))
Zor oluyo kürtj olmak acısı hala içimde ama rabbim sevindirmesinide biliyo Allaha emanet de çokta kasma kendini doktorlarında dediği gibi üç ayı bitir sonrası kolay çok yorma kendini yol yürüme fazla bişrylere uzanma hareketlerin yavaş olsun kola falan içme mervenleri aşırı yavaş çık ıkınma yapma süpürge tutma eve doktor demişti özellikle şimdilik aklıma gelenler bunlar Allahın izniyle bişey olmaz az kalmiş
Ne sen sor ne ben soylim :))) tahminen 6 7 kilo aldim simdiden :))) makarnayi kessem bide ekmegi suppperrr olcakta :))
Evet biraz hızlı gidiyosun ekmeği aşırı aza düşür makarnayıda az yemeye çalış diğer şeyleri istediğin kadar ye almazsın :)
bilmez miyim o kürtajın acısını özellikle manevi acısını zor ya Allah yaşatmasın bir daha kimseye de vermesin
dediğin gibi çok dikkat ediyorum genellikle uyku halindeyim zaten ama benim dr git yürü diyor bana yatıyorum diye kızıyor böyle olmaz diyor.. ben anlamadım arada yürüyorum karnım kasılınca bırakıyorum yürümeyi eğilip kalkmak bir de uzanmaktan kaçınıyoum
Masallah ya :)
Ilk yazdigimizi hatirlasana nasil gecmis bak :)
Son haftalar zor gecsede,tadini cikar canim :)
Hosgeldiin..
Alllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsiinn
Bende sizin gb yaziyordum :)
Telefondan goremiyorum artik takvim yok sayfada sanirim,benim kiziminda bugun 8. gunu :) darisi basiniza..
Rabbim neylerse guzel eyler..sıkı sıkı tutunsun annesine minik
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsiinn
Oo maşallahhh canım iyi bak az kalmş üç ayın içine girmene Allaha emanet et ama yinede önlemlerini al tabi çok dikkat et üç ayı bitirene kadar lekelenmen hala devam ediyomu progestoron içiyomusun
Azcik istah gonder bana kiz :) yedigim zaman rahatsizlaniyorum yemedigimde acliktan rahatsizlaniyorum :) az az yiyorum derdim zorum erikle :) bi yiyorumki sorma :) kirazda cikmis simdide ona baslarm :)
Cnm Gondereyim hemen kac kilo istersin istah :))) cnm iyiyice ye yemegini baktin rahatsizlandin uzerine maden suyu ic ohh:))) bende bu yil habire cilek yedim :))) cnm karpuz istiyor ama nerdee eski karpuzlar :)))ye cnm yee can bogazdan gelir birde yemek yesen ne guzel olcak
Kiz biz hep ayni seylere asermisiz karpuz buldurdum kocama kisin ortasinda :):):) düzcede degilde adapazarindan aldi geldi cilek hergun 1kilo yedim :):) simdi erik ve kiraz kiraza daha baslamadim ama yakindir baslamam ve ilginc cok yemememe ragmen doktor vrdigim kilodan hesapliyor aldigim kiloyu 46kilodan 55kilo olmusum yani 9kilo olarak hesapliyor ve dediki cok sanslisin ilk ay kilo verdigin icin 5kiloda doguma kadar alirsin 14kilo ile tamamlamis olursun eger basta 6kilo vermemia olsaydin 52+14 66-70kilo arasi olurdn diyor oda sana sknti verirdi diyor
Evet biraz hızlı gidiyosun ekmeği aşırı aza düşür makarnayıda az yemeye çalış diğer şeyleri istediğin kadar ye almazsın :)
Kuzum hic pas vermiyosun :)) kiz napiyosun ne var ne yok vitamin ilaci kilo aldiriyor icindeki vitamin degerleri istah yapiyor yediriyor yiyincede kilo aliyosun..sen kac kilo oldun kiiiz 30.haftaya girdik yuppiii geriye benim 8haftam kaldi :)
Kiz biz hep ayni seylere asermisiz karpuz buldurdum kocama kisin ortasinda :):):) düzcede degilde adapazarindan aldi geldi cilek hergun 1kilo yedim :):) simdi erik ve kiraz kiraza daha baslamadim ama yakindir baslamam ve ilginc cok yemememe ragmen doktor vrdigim kilodan hesapliyor aldigim kiloyu 46kilodan 55kilo olmusum yani 9kilo olarak hesapliyor ve dediki cok sanslisin ilk ay kilo verdigin icin 5kiloda doguma kadar alirsin 14kilo ile tamamlamis olursun eger basta 6kilo vermemia olsaydin 52+14 66-70kilo arasi olurdn diyor oda sana sknti verirdi diyor
Abooo ozaman benimde kızcem olacak :))))) zaten son gidişimde arkasını donmuştu :))))))).....evet erikte baya yedim ama bu yıl çilek çok güzeldi inşallah karpuzda öyle olur :))) ben nekadarr kilo alıcımı hesaplarsam ooo Ooo 30 kilo alırım herhalde doguma kadar. Dr haklı mesala ben şimdiden nasıl verecemi düşünüyorum
Abooo ozaman benimde kızcem olacak :))))) zaten son gidişimde arkasını donmuştu :))))))).....evet erikte baya yedim ama bu yıl çilek çok güzeldi inşallah karpuzda öyle olur :))) ben nekadarr kilo alıcımı hesaplarsam ooo Ooo 30 kilo alırım herhalde doguma kadar. Dr haklı mesala ben şimdiden nasıl verecemi düşünüyorum
Olsn yavru boyun uzun bosver :):) kiz ben mümüklü oldum alerjim var polen ve ev tozu akari burnum akiyo kasiniyo damaklarima kadar kasiniyorum gozlerim yaniyor yandim valla ilac asla kullanamam buda cekilck gibi degil
Amin canım yaşamayız inş uyku halin bu aylarda çok normal bide progestoron içiyosan ondandır üç ayın sonunda geçiyo bu halin gözünün önü açılıyo bi enerji güç geliyo valla :) yürümü diyo doktor şok oldm şu an ilk üç ay yürümek iyi olmazki çocuğun tutunma aşaması olduğu için ben şimdi bile öle yorucu yürümüyorm dikkat et sen
Kuzum hic pas vermiyosun :)) kiz napiyosun ne var ne yok vitamin ilaci kilo aldiriyor icindeki vitamin degerleri istah yapiyor yediriyor yiyincede kilo aliyosun..sen kac kilo oldun kiiiz 30.haftaya girdik yuppiii geriye benim 8haftam kaldi :)
Canım benim pek giremiyorm yazılana cvb verip çıkıyorm napıyım aman daraldm artık hamilelikten bi doğursaydm :) yok ay vitamin hapı kilo aldırmıyo sordm onu sadece iştah açıyo oda bize bağlı canım acıkınca hamur işine ekmeğe yüklenmemek lazm 62 oldum ben 10 kilo aldm bana göre fazla ama doktora göre ideal diyo ay senin az kalmş aramızda iki hafta falan olacak birde erkek çocuk 10 gün geç doğar derler
Bir kez 11. Haftada oldu bir keZ de 13.haftada oldu şimdi 14 bitecek kısmetse tekrar olmadı.başından beri fitil gibi kullanıyorum protestanı 12.haftada bırakmıştım ama şimdi devam ediyorum hiçbir zararı yokmuş daha kontrole 2 hafta var ama merak ediyorum zararı olmayacağını bilsem her hafta gideceğim doktora
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim dr Türkye de ilk rahim nakli yapan prof.
işinin baya ehli o diyor bana oturma uzanma diye yürü diyor bir şey olmaz diyor asıl tehlike lüzumsuz yatman diyor.. hatta karnın kasılmazsa git yüz diyor 1 saat günde.. bi de fırça kayıyor kilo alıyorum diye.. ama doğal olmayan her şey yasak marketten hiç bir şey yiyemiyorum izin yok. tatlı kesinlikle yasak.. günde mutlaka yumurta o da haşlama badem ceviz yogurt süt peynir ve taze meyve bir de incir veriyor menüme. su ve ayran içebiliyorum
hap olarak sadece folik asit ve kan inceltici kullanıyorum..
bense bol bol uyuyorum hatta nefes almak dışında çok hareket etmiyorum arada yürüyorum ama temposuz böyle uyuşuk uyuşuk kasılırsam bırakıyorum bana doktorun dediği şu ne yaparsan yap sadece ağır kaldırma yani karnını geren ya da kasan hareketler yapma onun dışında tenis bile oyna dedi
Iyi aksamlar herkese ... bir sorum olacak ? 32 haftalik hamileyim hastalandim ve antibiyotik kullandim yan etki yapti simdi bana yanetki yaptiysa bebegede yapmismidir? Aklimi kurcaliyor kac gundur ..!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kızlar birsey sorucam adetim 3 gün geçti 3 gün önce test yaptım negatif çıktı siz ne zaman öğrendiniz hamiş olduğunuzu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?