Slm canım ben teste pek inanmıyorm birde adetin 10 gün falan geçikmesi gerekiyo sanırım kesin sonuç için ben adetim iki gün geçikti hemen gittim kan testi yaptırdm hamileliğimi öğrendim bence sende öle yap bekleme güvenme o teste hemen bi kan testi yaptır için rahat etsin ona göre davranırsın
Şöle yap orda özel hastane varsa onun acili açık olur acilinde bi kan testi ver yaptır yapar onlar bende yaptırdığımda bayram tatiliydibende çatlıcam ya merakdan bir yıldır bebiş istiyoruzda sağlık ocaklarıda kapalı
Şöle yap orda özel hastane varsa onun acili açık olur acilinde bi kan testi ver yaptır yapar onlar bende yaptırdığımda bayram tatiliydi
demi sabh ilk işim o olacak canım
Canım benim zor günler yaşamışsın inş tekrarı olmaz progesteronu ben ağız yoluyla alıyodm günde üç kere ölü gibi oluyodm kafamı kaldıramıyodm bi sıkıntısı olmıyo hatta çokta iyi oluyo sen bencede bu aylarında her hafta haftada iki kere doktora git iyi olur
Olsn yavru boyun uzun bosver :):) kiz ben mümüklü oldum alerjim var polen ve ev tozu akari burnum akiyo kasiniyo damaklarima kadar kasiniyorum gozlerim yaniyor yandim valla ilac asla kullanamam buda cekilck gibi degil
Hee kizz ordan yirtiyorum :)))) amannn nasil etcen simdi esiminde toza alerjisi var habire hapsurur ...ama o arada ilac kullniyor zor isin ...insllah gecer hemn
Canım benim pek giremiyorm yazılana cvb verip çıkıyorm napıyım aman daraldm artık hamilelikten bi doğursaydm :) yok ay vitamin hapı kilo aldırmıyo sordm onu sadece iştah açıyo oda bize bağlı canım acıkınca hamur işine ekmeğe yüklenmemek lazm 62 oldum ben 10 kilo aldm bana göre fazla ama doktora göre ideal diyo ay senin az kalmş aramızda iki hafta falan olacak birde erkek çocuk 10 gün geç doğar derler
Gayet iyisin cnm 10kilo ideal normalde ayniyiz senle ama benim sezeryan ya 15inde en gec 20dedi
Sık ultrasonun bi zararı olmaz mı ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gayet iyisin cnm 10kilo ideal normalde ayniyiz senle ama benim sezeryan ya 15inde en gec 20dedi
Bakalım daha var alırm kilo malesef hım evet seninki sezeryan olacak erken olur ay bi doğuraydık hayırlısıyla öldm valla :)
Bakalım daha var alırm kilo malesef hım evet seninki sezeryan olacak erken olur ay bi doğuraydık hayırlısıyla öldm valla :)
Ayni canim al bendende okadar sabirsizlaniyorum artik rahatlamak istiyorum..naptin hazirliklar tamammi benim bitek bebekbezi ve kucuk sallanan besik kaldi alncak gogus pedine kadar aldim koydum yakinda baslarim canta hazirlamaya
Slm kizlar ilk gebeligim 20 haftaya girmek uzereyim bir kizim olacak ins siz hareketleri ne zaman hissettiiz ben daha hissedemedim ya cok heyecanla bekliyorum ondan mi acaba :)
Ayni canim al bendende okadar sabirsizlaniyorum artik rahatlamak istiyorum..naptin hazirliklar tamammi benim bitek bebekbezi ve kucuk sallanan besik kaldi alncak gogus pedine kadar aldim koydum yakinda baslarim canta hazirlamaya
Ay aynen ya bende bunaldm özgür yaşantıma dönmek istiyorm artık istediğim gibi yemek bişey olacak korkusu olmadan yaşamak :)
Ay maşallah sen bitirmişsin ben daha bişey almadım duruyorm bakalm bi kaç günlük işi var diye ankaraya gitmem gerekiyo ordan toplu alacam
Slm kizlar ilk gebeligim 20 haftaya girmek uzereyim bir kizim olacak ins siz hareketleri ne zaman hissettiiz ben daha hissedemedim ya cok heyecanla bekliyorum ondan mi acaba :)
Kizlar kizlar yengem dogum yapti bugun onun yanindaydim cok guzel bir kizi olduu :))))) darisi bizlere olsun Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin...
Ay aynen ya bende bunaldm özgür yaşantıma dönmek istiyorm artık istediğim gibi yemek bişey olacak korkusu olmadan yaşamak :)
Ay maşallah sen bitirmişsin ben daha bişey almadım duruyorm bakalm bi kaç günlük işi var diye ankaraya gitmem gerekiyo ordan toplu alacam
Sen nerde oturuyosun? Ya benim tansiyon problemim var cokta sicak olunca cikamiyorum oyuzden tamamlayalim dedik zaten ufak tefek seyler alncakti onlarida hallettik kendiminkilerde tamam
Slm canım daha bi kaç haftan var merak etme bende çok geç hissettim 23. Haftada falan netten okuyodm herkes en geç 19 da hissediyodu ama az sabredince hissediyosun sıkıntı yok az kalmış :)
Valla onu araştırdm radyasyon yok güvenli zaten bişey olsa doktor sürekli tutmaz seni yönlendirir onlar ben ilk üç ayda çok stresliydm bişey oldu kesin diyr hep giderdm haftada iki kere bile o stresten kurtulurdm bi tekmelerini hissetmeye başla ozaman sürekli ulturasona gerek kalmaz evde kendin anlarsın iyi olduğunu
Ay sagol cnm ya biraz gobekliydim zaten doktor ozaman da gec hissedilir dedi sabirla beklicem yeterki iyi olsun canim kizim benim senin dogumuna az kamistir daha once konusmustuk :)
Birkaç gündür sarı bi akıntım var baktım bugün yeşile çalıyor rengi bel ağrısı da eşlik ediyor saatlerdir düşünüyorum sağlık ocağında mı tahlil yaptırsam doktoruma mı gitsem hem biraz olsun hareketlerini görsem rahatlasam diyorum ama korkuyorum niye sık geliyorsun derse diye çünkü 8gün önce gitmiştim😔ah bi hissetsem o tekmeleri...ilk gebelikte geç hissediliyormuş benim 14.haftan bitiyor daha en az bir ay var 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?