Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

bende çatlıcam ya merakdan bir yıldır bebiş istiyoruzda sağlık ocaklarıda kapalı

Sık ultrasonun bi zararı olmaz mı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kizlar ilk gebeligim 20 haftaya girmek uzereyim bir kizim olacak ins siz hareketleri ne zaman hissettiiz ben daha hissedemedim ya cok heyecanla bekliyorum ondan mi acaba :)

Sık ultrasonun bi zararı olmaz mı ?

Valla onu araştırdm radyasyon yok güvenli zaten bişey olsa doktor sürekli tutmaz seni yönlendirir onlar ben ilk üç ayda çok stresliydm bişey oldu kesin diyr hep giderdm haftada iki kere bile o stresten kurtulurdm bi tekmelerini hissetmeye başla ozaman sürekli ulturasona gerek kalmaz evde kendin anlarsın iyi olduğunu

Slm kizlar ilk gebeligim 20 haftaya girmek uzereyim bir kizim olacak ins siz hareketleri ne zaman hissettiiz ben daha hissedemedim ya cok heyecanla bekliyorum ondan mi acaba :)

İkinci gebeligim 16.haftada hissettim simdi ise eli ayagi karnimdan cikcak saniyorum kipir kipir ozellikle babasina sarilinca bi oynuyoki icerde babasiyla ask yapiyolar o dokundukca konustukca kizim tepki veriyor..abiside aglayinca tepki vrriyor sesleri falan taniyor 30+1 :)

Slm canım daha bi kaç haftan var merak etme bende çok geç hissettim 23. Haftada falan netten okuyodm herkes en geç 19 da hissediyodu ama az sabredince hissediyosun sıkıntı yok az kalmış :)

Kizlar kizlar yengem dogum yapti bugun onun yanindaydim cok guzel bir kizi olduu :))))) darisi bizlere olsun Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin...

Kizlar kizlar yengem dogum yapti bugun onun yanindaydim cok guzel bir kizi olduu :))))) darisi bizlere olsun Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin...

Rabbim anali babali buyutsun..ben cok hastayim kizlar gribe yakalandim bugun acildeydk ama tek parol minoset taylor hot dedi antibiyotik yazcakti istemedim..coook yorgun bitkinim 2gunu atlatsak hayirlisiyla iyi olcak kizim bile cok az hareketli bugun midem felaket

Slm canım daha bi kaç haftan var merak etme bende çok geç hissettim 23. Haftada falan netten okuyodm herkes en geç 19 da hissediyodu ama az sabredince hissediyosun sıkıntı yok az kalmış :)

Ay sagol cnm ya biraz gobekliydim zaten doktor ozaman da gec hissedilir dedi sabirla beklicem yeterki iyi olsun canim kizim benim senin dogumuna az kamistir daha once konusmustuk :)

Birkaç gündür sarı bi akıntım var baktım bugün yeşile çalıyor rengi bel ağrısı da eşlik ediyor saatlerdir düşünüyorum sağlık ocağında mı tahlil yaptırsam doktoruma mı gitsem hem biraz olsun hareketlerini görsem rahatlasam diyorum ama korkuyorum niye sık geliyorsun derse diye çünkü 8gün önce gitmiştim😔ah bi hissetsem o tekmeleri...ilk gebelikte geç hissediliyormuş benim 14.haftan bitiyor daha en az bir ay var 😔

Ay sagol cnm ya biraz gobekliydim zaten doktor ozaman da gec hissedilir dedi sabirla beklicem yeterki iyi olsun canim kizim benim senin dogumuna az kamistir daha once konusmustuk :)

Kizlar hissedersnz insallah yakinda tekmeleri...surekli bebege bisi oldu diye dusunmeyin iyi hissedin iyi dusunun iyi olsn bizler ne hissedersk hissedelim herseyi rabbim bilir oyuzdn iyi dusunun iyi olsn..akinti gebelikte cok normal yesil akinti sakincali ama zaten yesil akinti olsa yerimizde duramayz agri sancidan disari cikan akinti reaksiyona ugrayarak yesile donuyomus yani normalmis endise yapmayin..gobekli anneler yag orani fazlaligindan bebisleri daha gec hissediyomus ve bazen bebegin esi ondeyse oda daha gec hissedilmesine neden oluyor hareketlerin ama daha saglikli oldugu soyleniyor esin onde olmasi disardab gelen darbwlere karsi bebegi koruyomus cok sk ultrason zarari var dedi doktor mumkun oldugunca ayda yada 3haftada bir girmeyi tercih ettim hatta oglumda kanamam oldugu icin ilk zamanlar 2haftada bir ama bunda ayda birdir eger bi sorun yoksa cok sik girmeyin bence cunku yurt disinda surekli ultrasona sokmuyolar bitek turkiyede asiri sokuyolar.. rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin saglikli sihhatli evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…