Kizlar hissedersnz insallah yakinda tekmeleri...surekli bebege bisi oldu diye dusunmeyin iyi hissedin iyi dusunun iyi olsn bizler ne hissedersk hissedelim herseyi rabbim bilir oyuzdn iyi dusunun iyi olsn..akinti gebelikte cok normal yesil akinti sakincali ama zaten yesil akinti olsa yerimizde duramayz agri sancidan disari cikan akinti reaksiyona ugrayarak yesile donuyomus yani normalmis endise yapmayin..gobekli anneler yag orani fazlaligindan bebisleri daha gec hissediyomus ve bazen bebegin esi ondeyse oda daha gec hissedilmesine neden oluyor hareketlerin ama daha saglikli oldugu soyleniyor esin onde olmasi disardab gelen darbwlere karsi bebegi koruyomus cok sk ultrason zarari var dedi doktor mumkun oldugunca ayda yada 3haftada bir girmeyi tercih ettim hatta oglumda kanamam oldugu icin ilk zamanlar 2haftada bir ama bunda ayda birdir eger bi sorun yoksa cok sik girmeyin bence cunku yurt disinda surekli ultrasona sokmuyolar bitek turkiyede asiri sokuyolar.. rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin saglikli sihhatli evlatlar versin
Bencede yaptır için rahat etsin sonucu bildir burdan zaten en geç 40 dkka içinde belli oluyo :)
Sen nerde oturuyosun? Ya benim tansiyon problemim var cokta sicak olunca cikamiyorum oyuzden tamamlayalim dedik zaten ufak tefek seyler alncakti onlarida hallettik kendiminkilerde tamam
Ankaraya 40 dkka oturduğumuz yer burasıda güzel büyük ama orda çeşit daha çok bide markalar var ne alacağımıda tam bilmiyorm ama bakalım napacaksam sen kurtulmşsın valla yazın dediğin gibi zor olur bide ağırlaşıyorz dolaşamayıx
sonuç negatif moralim çok bozuk çok uzuldum yaa
Birkaç gündür sarı bi akıntım var baktım bugün yeşile çalıyor rengi bel ağrısı da eşlik ediyor saatlerdir düşünüyorum sağlık ocağında mı tahlil yaptırsam doktoruma mı gitsem hem biraz olsun hareketlerini görsem rahatlasam diyorum ama korkuyorum niye sık geliyorsun derse diye çünkü 8gün önce gitmiştim😔ah bi hissetsem o tekmeleri...ilk gebelikte geç hissediliyormuş benim 14.haftan bitiyor daha en az bir ay var 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay sagol cnm ya biraz gobekliydim zaten doktor ozaman da gec hissedilir dedi sabirla beklicem yeterki iyi olsun canim kizim benim senin dogumuna az kamistir daha once konusmustuk :)
Canım benim öle bi akıntı bel ağrısı problemin varsa hemen git nie bekliyosun ben en ufak bi ağrımda bile hemn giderdim beklemen hata birde daha var bende çok acele etmiştmde çok geç hisettim normalden düşün yani öle oluyo onu takma kafana hissedersn herşey sırayla gidiyo işte :)
Ama kahverengi leke olunca keske hemen sorsaydin doktoruna bel agrisi hamileligin bi donemi oluyor insallah sknti olmaz cok fazla esinle beraber olma agir is yapma uzanma..ben esimle beraber olmustum 5aydaydi sanirim kanamam lekelenmem oldu aradim doktoru geliyimmi diye devam ediyosa gel etmiyosa gelme demisti zaten oglene kadar leke seklndeydi sonra gecti..oglumda 11haftalik hamileyken bi kanamam basladi inanki omrumde oyle bisi gormedim hastaneye giderken ped koymustum arabanin koltugu hastanedeki koltuk tekerlekli sandalye batti hemen yatis yapildi hasta bezi takildi annem yengem geldi yanima inanirmisin kocaman etparcalari resmen ben dedim kesinlikle bebegim dustu inanmadim doktora falan agladim zirladim esim biyandan oyle bide ozamana kadarda zor bi hamilelik gecirdim neyse dktr 2gun yatirdi wcye bile gitmeme izin yoktu sonra normal hayatina devam et dedi oglumun hormonlari cok yuksekmis kendi kendini iyilestirdi suan 3yasinda :) o kanamada adet birikintisiymis aslinda oyle demisti dktr oglumda pimpirikliydm ama bu ikinci hamilelik rahat geciyorÂmin inşallah çok sağolun akıntıma şiddetli bel ağrısı da eşlik ediyor en azından bi idrar tahlili yaptırayım sağlık ocağında duruma göre giderim dedim kendimi tutmayı öğrensem iyi olacak.ya normalde böyle değildim geçtiğimiz hafta kahverengi lekelenmeden sonra böyle paranoyak oldum 😔
Ankaraya 40 dkka oturduğumuz yer burasıda güzel büyük ama orda çeşit daha çok bide markalar var ne alacağımıda tam bilmiyorm ama bakalım napacaksam sen kurtulmşsın valla yazın dediğin gibi zor olur bide ağırlaşıyorz dolaşamayıx
Bekarken cok gidiyodm ankaraya yengemler orda kac senedir gitmedim bizim burdan 2bucuk saat :) inanki ben sindiden dolasamiyorum tansiyonum dusuyor bayilcak gibi oluyorum dun 9-6ydi tansiyonum bahceye camasir bile aksmdan asip sabah topluyorum napim..kiiz hani sen gobus yukluycektin nolduuu
Evet şimdi hatırladm ozamanlar yeniydi daha sonra görünmedin sayfada olur olur hissedersin sırayla oluyo işte o günler gelecek güzel bi duygu benimki pek hareketli değil öle ayaktayken otırurken atmıyo illa uzanacam yada şekerli şeyler yiyecm bi ara öle çok yiyodmki tekmelerini görmek için şeker hastası oldm sandm :)
Ama kahverengi leke olunca keske hemen sorsaydin doktoruna bel agrisi hamileligin bi donemi oluyor insallah sknti olmaz cok fazla esinle beraber olma agir is yapma uzanma..ben esimle beraber olmustum 5aydaydi sanirim kanamam lekelenmem oldu aradim doktoru geliyimmi diye devam ediyosa gel etmiyosa gelme demisti zaten oglene kadar leke seklndeydi sonra gecti..oglumda 11haftalik hamileyken bi kanamam basladi inanki omrumde oyle bisi gormedim hastaneye giderken ped koymustum arabanin koltugu hastanedeki koltuk tekerlekli sandalye batti hemen yatis yapildi hasta bezi takildi annem yengem geldi yanima inanirmisin kocaman etparcalari resmen ben dedim kesinlikle bebegim dustu inanmadim doktora falan agladim zirladim esim biyandan oyle bide ozamana kadarda zor bi hamilelik gecirdim neyse dktr 2gun yatirdi wcye bile gitmeme izin yoktu sonra normal hayatina devam et dedi oglumun hormonlari cok yuksekmis kendi kendini iyilestirdi suan 3yasinda :) o kanamada adet birikintisiymis aslinda oyle demisti dktr oglumda pimpirikliydm ama bu ikinci hamilelik rahat geciyor
Offf çok fena Allah'ım korumuş oğluşunu maşallah ben öyle bir durumda deli olurdum heralde.biz zaten birbirimize hiç yaklaşmıyoruz hiç ağır iş yapmıyorum transferden beri mesela süpürge bile yapmadım ütü ve bazen yemek o kadar.o gün lekelenmem olduğunda da sadece öncesinde 1 gün çok ayakta kalmıştım ona bağladım gittim hemen doktora kanama alanı yok dedi istirahat et bebeğin keyfi yerinde dedi ve yolladı o kadar.bel ağrım sanırım idrar yolu enfeksiyonundan bugün tahlil yaptırayım diyorum.bu arada senin 2.geliyormuş maşallah ne kadar kaldı
Suan 30+2 yim iste sezeryan olcak bi aksilik olmazsa 38+0 da 14 15 temmuz gibi
Doktor ne pimpiriklisin demesin diye işte 😄 inşallah en kısa zamanda hissederim ben de
Bekarken cok gidiyodm ankaraya yengemler orda kac senedir gitmedim bizim burdan 2bucuk saat :) inanki ben sindiden dolasamiyorum tansiyonum dusuyor bayilcak gibi oluyorum dun 9-6ydi tansiyonum bahceye camasir bile aksmdan asip sabah topluyorum napim..kiiz hani sen gobus yukluycektin nolduuu
Hım anladm sizinki uzakmş ay o tansiyon zor olur ya iyi dayanıyon valla birde çock var senin iyice zor olur ay evet ya bi fırsatm olmuyoki bu gece yükleyecm inş öğreniyimde :)
Masllh annesi uslu olcak oglusun :) benim kiz cok kuduruk ellerimi ayaklarimi artik kaburgalarima kadar ulasti genelde gobek deligi etrafinda bi oyunlar oynuyoki babasiyla izliyoruz disardan baktiginda gorunuyor :) sabaha kadar babasini tekmeliyor :) dunden beri rahatsizim pek bisi yiyemedim gribinde etkisiyle hic kipirdamadi dogru duzgun esim korkuyo noldu bu kiza diye bende dedim hastayim diye etkileniyor
Oh maşallah az kalmış Allah yardımcın olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin 😊
Hım anladm sizinki uzakmş ay o tansiyon zor olur ya iyi dayanıyon valla birde çock var senin iyice zor olur ay evet ya bi fırsatm olmuyoki bu gece yükleyecm inş öğreniyimde :)
Aynen benimki sakin şimdilik doğunca ne olur bilemem :) ayy seninki iyiymiş valla kız çocuğu hareketli olur derler geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Kizlar oglani zorla uyuttum bende yattim yanina uyudum cok hastayim ya daha aksamki bulasiklar duruyo makina bosaltmam lazm yataklari bile toplamadm dusunun artik yemekte yok evde off ne fena hastalik yaa
:) demez merak etme anlayış gösteriyolar az kalmış hissedersin merak etme :)
Kizlar oglani zorla uyuttum bende yattim yanina uyudum cok hastayim ya daha aksamki bulasiklar duruyo makina bosaltmam lazm yataklari bile toplamadm dusunun artik yemekte yok evde off ne fena hastalik yaa
Çok geçmiş olsun ya😔 dert etme ev işlerini beklesin yemeği de öyle ya eşin yapsın ya da sipariş versin Sen hiiiç yorma kendini
Bi de tüp bebek olduğunu da biliyor aslında umarım normal karşılıyordur😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?