Kizlar oglani zorla uyuttum bende yattim yanina uyudum cok hastayim ya daha aksamki bulasiklar duruyo makina bosaltmam lazm yataklari bile toplamadm dusunun artik yemekte yok evde off ne fena hastalik yaa
Canım ya çok zor olur bilirm ama işte hep o vitamini içmediğnden oldu bak ben çok hastalanan bi insandm şimdiye bi kaç kere grip olmam lazmdı ama içtiğim için olmadı zorlada olsa iç bide turşu suyu iç bi kaç bardak oda direnç veriyo ev işlerinide dert etme aman hergün aynı şey boşver
ben 18+6 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum sizce erken mi daha yada nasıl bişey içerde hareket etmesi arada göbeğimde ağrı gibi oluyo ama bumu acaba sizlere bir danışmak istedim
Maşallah canım hayırlısıyla kucağınada alırsın inş oo daha erken hissedersin sıkıntı yok ben 23. Haftsda hissettim ilk hissetme çok hafif oluyo böle sanki kalbinde nabız atıyo gibi olur ozaman zaten anlarsın
amin inş. canım hımm en kısa sürede hissederim inş. çok sabırsızlanıyorum :) teşekkür ederim.
Kizlar oglani zorla uyuttum bende yattim yanina uyudum cok hastayim ya daha aksamki bulasiklar duruyo makina bosaltmam lazm yataklari bile toplamadm dusunun artik yemekte yok evde off ne fena hastalik yaa
O durumu bilirim canım bende kötü olurdm ama olacak böle böle üzülme sen doktora gittinmi değerlerini falan ölçtürdünmü rutin kontrollerini yaptırsaydn belki değerlerin yüksek yada düşüktür
canim acilde baktirdim betahcg sonuc. 1,0 mluml referans 0-20 birsey yok dedi ya acimasizca :'( zaten eve geldim adet oldum
olur canım öle derler biliyorm boşver sen onları dediğimi yap bi doktora git muayene ol değerlerine baksınlar
daha önce gittim canım hormonlar normal cıkmıştı:26:
Evet şimdi hatırladm ozamanlar yeniydi daha sonra görünmedin sayfada olur olur hissedersin sırayla oluyo işte o günler gelecek güzel bi duygu benimki pek hareketli değil öle ayaktayken otırurken atmıyo illa uzanacam yada şekerli şeyler yiyecm bi ara öle çok yiyodmki tekmelerini görmek için şeker hastası oldm sandm :)
Çok geçmiş olsun ya😔 dert etme ev işlerini beklesin yemeği de öyle ya eşin yapsın ya da sipariş versin Sen hiiiç yorma kendini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gecmis olsun cnm gecen hafta bende senin gibiydim.parol attim birde sicak bir dus iyi geldi bana ..dikkat et kendine
Kizlar asi oldum bugun kendim saglik ocagina gittim sordum 21 haftalik oldum asi zamanimi diye evet ddediler 2.ci dozu 20 haziranda yapacaklarmis
Canım ya çok zor olur bilirm ama işte hep o vitamini içmediğnden oldu bak ben çok hastalanan bi insandm şimdiye bi kaç kere grip olmam lazmdı ama içtiğim için olmadı zorlada olsa iç bide turşu suyu iç bi kaç bardak oda direnç veriyo ev işlerinide dert etme aman hergün aynı şey boşver
Sagolun kizlar suan daha iyiyim yildizcim gecmis olsn benim ilk bebekten asilarimin hepsi bitti sukur yarinda saglik ocaginda kontrolum var bakalim gidebilirsm dun parol ictim bitane banamisin demedi tek bas agrisini kesti alerjimde var ikisi birlesince dusun artik nefes alamiyodum nerefoncum kiz valla bende cok icmek istiyorum o vitamini ama yok iste yarisini bile kirsam yok bacim gitmiyo inanki bogazimda takiliyo ne yediysemde onla bir cikiyor maalesef ama vegaferon kullaniyorum kan ilaci sivi seklinde olandan onu kullaniyorum..sessizsakin im kocam yumurta kiramaz :) hazir yemegi zor isitir disardan siparisi biz yeriz ama oglum herseyi yemiyor zaten kucuk yiyemiyorda yemekle arasi yok zorla pilav yogurt corba olcak mutlaka bebisin buyuyunce anlarsin annesi :) mecbur napim ikisinide yaptim sukurler olsn evi supurdum toparladim 2gunluk dinlenme iyi geldi gercktn dinlenmk super oluyor hamilelikte. İlk gebeliklerini yasayan arkadaslar keyfine varin bu zamanlarin ikinci gebelikler boyle olmuyor sorumluluk artiyor dinlenmeye vakit olmuyor :):)
Sagolun kizlar suan daha iyiyim yildizcim gecmis olsn benim ilk bebekten asilarimin hepsi bitti sukur yarinda saglik ocaginda kontrolum var bakalim gidebilirsm dun parol ictim bitane banamisin demedi tek bas agrisini kesti alerjimde var ikisi birlesince dusun artik nefes alamiyodum nerefoncum kiz valla bende cok icmek istiyorum o vitamini ama yok iste yarisini bile kirsam yok bacim gitmiyo inanki bogazimda takiliyo ne yediysemde onla bir cikiyor maalesef ama vegaferon kullaniyorum kan ilaci sivi seklinde olandan onu kullaniyorum..sessizsakin im kocam yumurta kiramaz :) hazir yemegi zor isitir disardan siparisi biz yeriz ama oglum herseyi yemiyor zaten kucuk yiyemiyorda yemekle arasi yok zorla pilav yogurt corba olcak mutlaka bebisin buyuyunce anlarsin annesi :) mecbur napim ikisinide yaptim sukurler olsn evi supurdum toparladim 2gunluk dinlenme iyi geldi gercktn dinlenmk super oluyor hamilelikte. İlk gebeliklerini yasayan arkadaslar keyfine varin bu zamanlarin ikinci gebelikler boyle olmuyor sorumluluk artiyor dinlenmeye vakit olmuyor :):)
Annelik böyle birşey olsa gerek❤ canım benim Allah yardımcın olsun sen iyi ol ki herkes iyi olsun 😊
Annelik böyle birşey olsa gerek❤ canım benim Allah yardımcın olsun sen iyi ol ki herkes iyi olsun 😊
Evt cnm annelik bambaska bi duygu yakinda yasiycaksn insallah :)
Tmm ozaman olur merak etme bi sıkıntı yoksa ilişkiye adetinin bittiği gün sonraki iki gün toplam üç gün say ozamanlar yap daha etkili ben öle kaldm bide belinin altında yastık olsın hiçte ayağa kalkmadan yat öle bınlarıda dene bi
Evt cnm annelik bambaska bi duygu yakinda yasiycaksn insallah :)
İnşallaahh inşallah😊😊😊
Saol cnm..inslah daha ii olursun gercekten cok zor bir durum hem grip hem alerji offff
Kızlar kafayı yiyecm ya çok kötü oldum şu an bende ilk gebelikte kan uyuşmazlığı çıktı iğne yapıldım geçti dediler bidaha gerek yok demişlerdi şimdide doktor kan uyuşmazlığı tekrarlar bi test yapalm dedi şok oldm çok korktm bu konuda bilginiz varmı bebek zarar görürmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?