Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

ben 18+6 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum sizce erken mi daha yada nasıl bişey içerde hareket etmesi arada göbeğimde ağrı gibi oluyo ama bumu acaba sizlere bir danışmak istedim

ben 18+6 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum sizce erken mi daha yada nasıl bişey içerde hareket etmesi arada göbeğimde ağrı gibi oluyo ama bumu acaba sizlere bir danışmak istedim

Maşallah canım hayırlısıyla kucağınada alırsın inş oo daha erken hissedersin sıkıntı yok ben 23. Haftsda hissettim ilk hissetme çok hafif oluyo böle sanki kalbinde nabız atıyo gibi olur ozaman zaten anlarsın

amin inş. canım hımm en kısa sürede hissederim inş. çok sabırsızlanıyorum :) teşekkür ederim.

amin inş. canım hımm en kısa sürede hissederim inş. çok sabırsızlanıyorum :) teşekkür ederim.

Evet bilirim o duyguyu buraya hep yazsrdm hala hissetmiyorm diye üzülürdüm stres yapardm bişey oldu sanıp doktora falan giderdim o yüzden çok iyi anlıyorm seni :)

Kizlar oglani zorla uyuttum bende yattim yanina uyudum cok hastayim ya daha aksamki bulasiklar duruyo makina bosaltmam lazm yataklari bile toplamadm dusunun artik yemekte yok evde off ne fena hastalik yaa

Gecmis olsun cnm gecen hafta bende senin gibiydim.parol attim birde sicak bir dus iyi geldi bana ..dikkat et kendine

Kizlar asi oldum bugun kendim saglik ocagina gittim sordum 21 haftalik oldum asi zamanimi diye evet ddediler 2.ci dozu 20 haziranda yapacaklarmis

O durumu bilirim canım bende kötü olurdm ama olacak böle böle üzülme sen doktora gittinmi değerlerini falan ölçtürdünmü rutin kontrollerini yaptırsaydn belki değerlerin yüksek yada düşüktür

canim acilde baktirdim betahcg sonuc. 1,0 mluml referans 0-20 birsey yok dedi ya acimasizca :'( zaten eve geldim adet oldum

daha önce gittim canım hormonlar normal cıkmıştı:26:

Tmm ozaman olur merak etme bi sıkıntı yoksa ilişkiye adetinin bittiği gün sonraki iki gün toplam üç gün say ozamanlar yap daha etkili ben öle kaldm bide belinin altında yastık olsın hiçte ayağa kalkmadan yat öle bınlarıda dene bi

Bende uzaninca hissediyorum cnm sanki pitirti seklinde ama cuma gunu ayrintili var bakalim sayfadan uzak durdum biraz olumsuz seyleri gorunce moralim cok bozuluyodu artik daha iyi hissediyorum kendimi bebegim buyudukce

canim hepsini yaptim ya bende yumurta tenbellgi varmis kist varmis o yuzden rabbim ins banada nasip eder

Kızlar kafayı yiyecm ya çok kötü oldum şu an bende ilk gebelikte kan uyuşmazlığı çıktı iğne yapıldım geçti dediler bidaha gerek yok demişlerdi şimdide doktor kan uyuşmazlığı tekrarlar bi test yapalm dedi şok oldm çok korktm bu konuda bilginiz varmı bebek zarar görürmü

Cnm yengem dogum yaptiginda ben okuyodum ve az cok hatirliyorum doguma gircegi zaman sezeryanla dogum yapti bu arada kan uyusmazligi oldugu ortaya cikti allahtan bebekte bi siknti yoktu sonrasinda hemen igne vurdular yengeme ikinci cocukta sknti olmasin diye zaten ikincide olmadi suan yegenim 9yasinda massallah cok saglikli insallah siknti olmaz iyi arastr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…