Of bilmiyorm kafayı yiyecm ama çok kötü oldm inş çıkmazCnm yengem dogum yaptiginda ben okuyodum ve az cok hatirliyorum doguma gircegi zaman sezeryanla dogum yapti bu arada kan uyusmazligi oldugu ortaya cikti allahtan bebekte bi siknti yoktu sonrasinda hemen igne vurdular yengeme ikinci cocukta sknti olmasin diye zaten ikincide olmadi suan yegenim 9yasinda massallah cok saglikli insallah siknti olmaz iyi arastr
Of bilmiyorm kafayı yiyecm ama çok kötü oldm inş çıkmaz
İcini ferah tut allahin izniyle hicbisi olmaz
Ya olursa zaten içimde kötü bi sıkıntı var
Cnm ya bu olursa ya su olursa deme inslh hersey yolunda olcak biraz kendine bebisine dua et bak 3 aylardayiz..Rabbim yardimcin olur inslh
Of bilmiyorm eğer varsa sonuçları kötü olacak benim için ediyorm canım etmezmiyim inş bişey çıkmaz
Of bilmiyorm eğer varsa sonuçları kötü olacak benim için ediyorm canım etmezmiyim inş bişey çıkmaz
Inslah.cnm inslah. Insanin elinde degil tabi aklimiza neler neler geliyor ama dua etmekten baska bir caremiz yokki..hersey guzel olcak uzulme
Takipteyim sizleri :)
11. gunumuz bugun :)
Alismaya calisiyoruz :)
Annesiiii..
Kotu dusunmee,hicbisy cikmayacak Allahin izniyle..
Igneniz yapilmis zaten..
Iyi dusun canim ♥
Ayy inş canım ya çok korkuyorm
Yok daha kanlar ankaraya gidiyo pazartesi yada salı çıkar daha ofCnm gitmedinmi doktora
Yok daha kanlar ankaraya gidiyo pazartesi yada salı çıkar daha of
Nasilsiniz kizlar :)) gunaydin
Gunaydin cnm kahvalti yaptim simdi sofradayim hala :) benim 2gecedir belim kasiklarim ve catim agriyor sanirim bebek normal dogum icin alistrma yapiyor ama bosuna ugrasmasin ben normal dogumdan hem korkuyorum hemde ikincide sezeryan yapiyolar :) sen napiyosun
Kızlar 28. Haftaya girdim dün ki kontrolümde mantar olduğumu öğrendim çok moralim bozuk vajinal fitil kullandım dün o da acayip canımı yaktı
Gecmis olsn cnm hamilelikte daha zor mantar inslh en yakin zamanda kurtulursun
Inşallah canım. Ya doktor .doğum dan sonra geçer dedi ama zaten hamileliğim boyunca geçirmedşğim rahatsızlık kalmadı çok moralim bozuluyor
Aminn canım ya artık çok bıktım son 2,5 ay kaldı ama bıktım bida da çocuk yapmak istemiyorum o kadar çok zorlandım ki sancılandım iki gün önce doktor istirahat verdiAnliyorum seni ama uzuldukce daha kotu oluyor hersey..hayirlisiyla gecer dogumda.. ozamanda ben hamileyken bu olmustu dersin .. gecmicek birsey yok cnm insanoglubiraz sabirsiz dermansiz dert vermesin Rabbimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?