Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Of bilmiyorm kafayı yiyecm ama çok kötü oldm inş çıkmaz

Of bilmiyorm eğer varsa sonuçları kötü olacak benim için ediyorm canım etmezmiyim inş bişey çıkmaz

Inslah.cnm inslah. Insanin elinde degil tabi aklimiza neler neler geliyor ama dua etmekten baska bir caremiz yokki..hersey guzel olcak uzulme

Takipteyim sizleri :)
11. gunumuz bugun :)
Alismaya calisiyoruz :)

Of bilmiyorm eğer varsa sonuçları kötü olacak benim için ediyorm canım etmezmiyim inş bişey çıkmaz

Annesiiii..
Kotu dusunmee,hicbisy cikmayacak Allahin izniyle..
Igneniz yapilmis zaten..
Iyi dusun canim ♥

Nasilsiniz kizlar :)) gunaydin

Gunaydin cnm kahvalti yaptim simdi sofradayim hala :) benim 2gecedir belim kasiklarim ve catim agriyor sanirim bebek normal dogum icin alistrma yapiyor ama bosuna ugrasmasin ben normal dogumdan hem korkuyorum hemde ikincide sezeryan yapiyolar :) sen napiyosun

Kızlar 28. Haftaya girdim dün ki kontrolümde mantar olduğumu öğrendim çok moralim bozuk vajinal fitil kullandım dün o da acayip canımı yaktı

Affiyet olsunnn bal seker olsun lob lob etsin bebisine vee sana :)))) benimki normal olcak ama simdiden korkusu sardi her gece ruyada dogum yapiyorum okadarki bebisim asagiya inmis birazz kafama takmamaya calisiyorum yoksa erken dogum olcak offf ..sezyanda zormus 10 gun boyunca cekiyormus insan ...kisacasi dogumun herturlusu zorrr ...

Inşallah canım. Ya doktor .doğum dan sonra geçer dedi ama zaten hamileliğim boyunca geçirmedşğim rahatsızlık kalmadı çok moralim bozuluyor

Anliyorum seni ama uzuldukce daha kotu oluyor hersey..hayirlisiyla gecer dogumda.. ozamanda ben hamileyken bu olmustu dersin .. gecmicek birsey yok cnm insanoglubiraz sabirsiz dermansiz dert vermesin Rabbimm..

Anliyorum seni ama uzuldukce daha kotu oluyor hersey..hayirlisiyla gecer dogumda.. ozamanda ben hamileyken bu olmustu dersin .. gecmicek birsey yok cnm insanoglubiraz sabirsiz dermansiz dert vermesin Rabbimm..
Aminn canım ya artık çok bıktım son 2,5 ay kaldı ama bıktım bida da çocuk yapmak istemiyorum o kadar çok zorlandım ki sancılandım iki gün önce doktor istirahat verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…