Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Aminn canım ya artık çok bıktım son 2,5 ay kaldı ama bıktım bida da çocuk yapmak istemiyorum o kadar çok zorlandım ki sancılandım iki gün önce doktor istirahat verdi

Cok zorlanmissin sen oyuzden boyle dusunuyorsun cnm..merak etme bebisin 4..5 yasina girince birdaha isticen bebis :))) aman dikkat et kendine bu aralar gercekten...bol bol dinlen az kaldi uzulme

Kızlar 28. Haftaya girdim dün ki kontrolümde mantar olduğumu öğrendim çok moralim bozuk vajinal fitil kullandım dün o da acayip canımı yaktı

Gecmis olsn cnm ya benimde mantar problemim var kasintim akintim oluyor sonra bi sure sonra geciyor tedavi istemiyorum cunku ilac kullanamam lohusaliktan snra bakcam caresine

Cok zorlanmissin sen oyuzden boyle dusunuyorsun cnm..merak etme bebisin 4..5 yasina girince birdaha isticen bebis :))) aman dikkat et kendine bu aralar gercekten...bol bol dinlen az kaldi uzulme

Gercekten oyle mi oluyor ki? :)
Ben dogumdan cikinca esime 2. cocugu yapmayalim olur mu dedimm
Tabii geciyor hersey,kac gun oldu bile ama )

Allah allah doktormu dedi asagi inmis diye eee dinlen cok ayakta kalma sakin sezeryanda normal dogumda cok zor valla kisiden kisiyede degisiyo aslinda ben ilk 4gun kalkamadim 7gun annem kaldi yanimda sonra gitti ama simdi bir gece yanimda kalcak hastanede sonra ben kendi evime o kendi evine cunku calisiyor annem ust katimda kv var valla ilgilencek yapcak bisi yok zaten 3gun idare olsam yeter sonrasinda ayaklaniyorum zaten..ama bak sakin erken dogum falan yapim deme dikkat et kendine

:):) aynen bende oyle demistim ama bak simdi 2. Gelcek insallah :) hatta esim bile hamileligm zor geciyo diye hic istememisti gecenlerde diyoki belki bitanedaha oglumuz olur :):) sen dogurcam bu sefer sira sende dedim :):)

Evet bende dogumdan ciktiktan sonra bir dahami asla dedim bitti artik dedim ..ebe bana donup cok cok 4 veya 5 yil sonra burdasin dedi ee dogruda soyledi :)))

Cnm benim buaralar kasik agrisi fazlaydi..ebe bir musterimiz geldi bakti biraz dedki dikkatli ol normalde 16 haftadan sonra bebisler yukari cikar ama seninki 21 haftalik hala asagda duruyor dedi dr soyle dedi tmm dedim..aslinda ben bazen ruyada dogum goruyorum ikinma felan ondan olabilirmiki sence ..benim kv pek sevmez bakmayi annem gekecek 1 hafta kalir artik bende saolsun ..

:):) aynen bende oyle demistim ama bak simdi 2. Gelcek insallah :) hatta esim bile hamileligm zor geciyo diye hic istememisti gecenlerde diyoki belki bitanedaha oglumuz olur :):) sen dogurcam bu sefer sira sende dedim :):)

Iyi bari cok istiyorum kardesi olsun Allahin izniyle :)
Gerci simdi bile vazgectim yaparim diyebiliyorum :)
Sagolun annecikler

Buarda Yildiz ben mecburen sezeryan oldum bugun 13. Gunumuz..
2 gece hastanede yattik cikmadan once kendim gidiyordum wc ihtiyacina..Eve gelip dus alincada daha da iyiydim..2 gun sonrasindada bebisi yatagina koyup almaya basladim,birtek kalkarken dikkatli oldum o kadar..Suan firliyorum zaten direk ,yatis pozisyonlarimdada bi sıkınti yok cok sukur
Acilar biraz kisisel..genelleyip korkutulmamak lazim..
10. Gun hastaneye giderken kendime bakip kimse cocugun benim olduguna inanmaz diye dusundum ))
Paylasimini gordumde ondan yazdim bunu..

Son düzenleme:

Evet haklisin benim ablam 10 gunde kendini zor toparladi..sezeryandi ayni sekilde eltim dogum yapti 2.ci gun bizimle mutfaktaydi ....keza normalde de boyle bazilari ayni gun kalkar bazilari 1 kacgun kalkmaz ..bunyeyle alakali ama benim bunyem zayif aci esigim fazla dusuk bu aralar ..ilk zamanlar normal dusunuyordum simdi epidural normal olsun diyorum yani kafam coook karisik ..

Gecmis olsn cnm ya benimde mantar problemim var kasintim akintim oluyor sonra bi sure sonra geciyor tedavi istemiyorum cunku ilac kullanamam lohusaliktan snra bakcam caresine

Benim kaşıntı filan hiç bişey yoktu ama doktor elle muayene ederken farketti fitil verdi o da nasıl pis bişey anlatamam 24 saat oldu koyalı beyaz beyaz geliyor bide yakıyor ki anlatamam yavrucuğum da tekme sallayıp duruyo baya hırpalandı 4 gündür

Bnde ayni senin gibi wc ihtiyacimi fln kendm gordm ama ister istemez agri oluyor yengm cok rahat gecirdi sezeryan snrasini ben ilk 4gun agrili gecirdim 7.gun esimle beraber hastaneye isitme testine fln rahatlikla gittim demen gibi her dogum kisisel diger yengemizde normal dogum yapti ama 10gun kalkamadi alt dikislerinden ama ben yinede sezeryan oldugum icin mutluyum senin gibi zorunlu sezeryan oldum aslinda doguma yanasincaya kadar hic korkum yoktu ama doguma yanasinca gercktn korkmaya basladim psikolojik heralde hatta bu bebegimide normal istiyodun ssvd yapmak istiyodum esimde cok destekciydi ama 1haftadir yine bi korku sardi beni ya yapamam normal...inanki sezeryan olmaktan ameliyattanda korkmuyorum sadece sezeyan sonrasi cocuklarimla ilk zamanlar ilgilenemicem diye korkuyorum plojo gercktn psikolojim altust ya niye boyle oldum bi korku varki icimde sorma

Cok dikkatli ol ama cokta takma kafana benim kizda asagida surekli soz resim cekip yukluycem sen aklina takinca ruyana giriyor iste takma sakin ben oturdugumda resmen karnim bacaklarimin ustunde oturarak namaz kiliyorum secde yapamiyorum rabbim affetsin artik ama karnim sikisiyor arada nefessiz kaliyorum..normal wc kullanma klozet kullan dikkatli ol doktoruna soyle riskli gorurse onlem alir zaten...kv bakar sagolsun eltimde var arkamizda oturuyor oda ilgilenir aslinda annem izin alir ama ben istemedim cunku ev yaptiriyor babamda yok kadin basina kac yasinda hala calisiyor 1haftalik maasi kesilmesin benim nasil olsa bakanim var

Cnm benim gercktn cok kotu fitil kullandiydim daha onceleri koymasi ayri dert sonradan kendi kendine cikmasi ayri dert pekte faydasi yok aslinda nebileyim keske dogumdan sonra baksaydin caresine dktr niye elle muayne etti ya

Bence gayet normal korkun..
Cunku insani bilinmezlik korkutuyor..
Onceden yasamis olsanda suan neler yasayacagini bilememekten..
Saglik olsunda canim kisa surede toparlanip bakacaksin zaten iki yavrunada iyi dusun,geciyor hersey biliyorsun :)
Bu zamanlar es,anne destegi ile gecirilebiliyor ancak..

Evet cnm ya cokkk takiyorum ister istemez ..buda beni cok etkiliyor eskiden yemek tepsilerini ben kaldirip indirirdim bu 1 haftadir esim saolsun bana caktirmadan hemen tepsiyi aliyor..oda farkinda galiba bana sen boyle deildin ilk hamileliginde diyor evim 5.ci kat asansorde yok ilkde bilmezdim gunde 3 4 kez inip cikardim simdi 3.cu katta tikaniyorumm mexbur olmazsaam inip cikmam bilee esimde bende yuruyus severiz cikalim diyor yuruyuse icimden nasil yapacam ben cikmassam keskee diyorum ama mecburen esim slkllmasin diye cikiyorum.gelince karnimda kasilmalari hissediyorum ....kendime dikkat etmeye calisiyorum cogu zmn uzanip dinlenirim dr soylicem gittigimde arkdsm gel ayrintili ultrasona gir dedi bilmiyorum karar veremedim bir turlu gitsemmi gitmesemmi bana yardimci olucakmis ama iste...Allah yardimcimiz olsun.. kv ve eltin yakinmis guzel saolsunlar yardim ederler ..Annene de Rabbim yardim etsin zor valla biz genciz cogu zaman sinir oluyoruz s8mdi evde dinlenmek vardi diyoruzz kiziyoruz kendimize...

Cnm benim gercktn cok kotu fitil kullandiydim daha onceleri koymasi ayri dert sonradan kendi kendine cikmasi ayri dert pekte faydasi yok aslinda nebileyim keske dogumdan sonra baksaydin caresine dktr niye elle muayne etti ya

Sancılandım kuzum acil gittik 3 cm incelme olmuş istirahat verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…