Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Kızlar bana dua edin saat 3 de randevum var inş kan uyuşmazlığı çıkmaz ölecem artık stresten

Kızlar dünden beri yıkılmıştm çok kötüydm bırda kan uyuşmzlığı çıktı üstüne bide bebeğin karnı 10 gün geride suyunda az bebek acile zor yrtişir ölüm riski var falan dedi çöktm kaldm bugün hemen bi ankaraya gittik bi doktoru önerdiler o baktı çok memnun kaldm şükür bişey yok yanlış ölçmüş dedi ama kan uyuşmazlığı çıktı 15 güne bi kan verecm şükür şu an içim rahat etti

Insanlar neden isini dogru yapamazlar anlamiyorum boyle bir durumun yanlis olcumumu olur yaa...insani hemen anlamalri lazum piskolojik olarak hemen insan coker tabi okadar emek verilmis..uzulme cok sukur ..inslshhh hersey daha guzel olcak Rabbim kucagina ve kucagimiza bebislerimizi almayi nasip etsin...

Aynen işte düşüncesiz aptallar dünyam başıma yıkıldı ama şükür ankaradaki doktor çok inceledi içim rahat etti inş hayırlısıyla alırız ya o günleride görürüz inş

Kızlar bebişinizin tekmelerini sayıyomusınuz gün içinde en az 20 kere atması gerekiyomuş sma ben yapmıyorm

Merhabalar bende geldim sohbete :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hosgeldinnnnn ....nasil gidiyor hamilelik

Şükür bulantilar bitti yemekte yapabiliyorum sadece çok ağırım tembellestim. Son aylar ne yaparım bilmiyorum. Senin nasıl kaçıncı haftadasin?

Aman yaaaa o bunlantilar fenaa..ben 22 haftadamyim..yariladik sukur darisi sana olsun cnm..ooo agirlik azalirr yavas yavas ama 6.ci ay bittigi zmn tekrar halsiz oluyor insan..suann burasi yine sicak yaa keske karadenizde yasasaydim..

Aman yaaaa o bunlantilar fenaa..ben 22 haftadamyim..yariladik sukur darisi sana olsun cnm..ooo agirlik azalirr yavas yavas ama 6.ci ay bittigi zmn tekrar halsiz oluyor insan..suann burasi yine sicak yaa keske karadenizde yasasaydim..

O dönemde nefret etmistim resmen. Annem kaldi bir ay kadar yanımda. Sonra eşim yemek yaptı hep. Ben yemek yapınca yiyemiyordum. Son gunlerim makarna ve patates ile geçti. Tam sabrim kalmamıştı ki baktım geçti :)
Ay ne güzel cinsiyeti ne? Ben bu hafta ogrenecektim ama doktorum hastane degistirmiş. Haftaya gelin dedi. Ay karadeniz yağmurlu ya ben dayanamadım bir hafta yağmur yağdı bunaldim :) nerdesin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…