Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Gercekten zor bir donem...ben de makarnayi coook srverim ama iste kilo da yapmasaa :))) benim inslah oglum olcak :))) cnm burasi coook sicak ben sanliurfadayim simdiden 38 dereceyi buluyor bazen Sukur klima var disarda calisana Allah yardim etsin valla zor ..sen nerdesin

Allah kolaylık versin. Ben afyondayim. Yazın marasa gitme durumumuz var. Bende düşünüyorum ne yaparım diye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah kolaylık versin. Ben afyondayim. Yazın marasa gitme durumumuz var. Bende düşünüyorum ne yaparım diye.

Amin cnm cumlemize :)))) ne guzel inslh bende bu yaz giderim serin biryerlere maras guzel ben gecen yaz elbistana gitmistim serin ...

Amin cnm cumlemize :)))) ne guzel inslh bende bu yaz giderim serin biryerlere maras guzel ben gecen yaz elbistana gitmistim serin ...

Maraş merkez sıcak ama ya... inşallah rahat ederim... sende serine gidersin

olabilir:))bende iyiyim..ayaklarım çok şişiyor bu günlerde
Benimde ellerimde sisme oluyor yuzuklerimi cikardim off sidme olmasin yaa (
Slm kızlar balkonda bi başıma kahvaltı yapıyorm :) sizler napıyosnız durmlar nasl :)

Ohhhh affiyet bal seker olsun bebisine lob lob kilo olsun :)))) ne yapayim ben de oturyorum shrmrc nerede ses yok hic :))

Benimde ellerimde sisme oluyor yuzuklerimi cikardim off sidme olmasin yaa (

Ohhhh affiyet bal seker olsun bebisine lob lob kilo olsun :)))) ne yapayim ben de oturyorum shrmrc nerede ses yok hic :))

Sağol canım :) evet nerdeki görünmüyo bugün bende farkettim

olabilir:))bende iyiyim..ayaklarım çok şişiyor bu günlerde

Benimde ellerim de hafif şişme var. O yüzden yuzuklerimi çıkardım korkudan.

Slm kızlar balkonda bi başıma kahvaltı yapıyorm :) sizler napıyosnız durmlar nasl :)
Yalnizda olsan balkonda kahvaltı keyif ya :)

Bilmemki belki bebisinin alis verisini yapiyordur :)))) aciktim sanirsam )):

Sen başladın mı alışverişe ben cinsiyeti bilmeyince birşey almadım. Bol bol yelek ordum hem kiz hemde erkek bebek için. bir kısmını da hediye ederim diye.
Teyzem bir sürü ciciler almış beyaz beyaz :)

selam canım nasılsın??

Ben pijama takimi badi felan aldim cnm..ben orgu bilmem keske bilseydim yelek ceket patik yapardim amaaa nerdee anca hazir alirim ben ..sanslisin ozaman :))) bak sana yakin olsaydim bana hediyee ederdin :))

Iyi canım sen nasilsin? Yazili yapiyorum veletleri :) telefondanda nete takılıyorum :)

ohhhooo öğretmen hanım hayat güzel.. bende dairede oturyorum.. Mallar geldi ( bildigimiz mal yani yanlış anlaşılmasın) onların kaydını alıyorum

Ben pijama takimi badi felan aldim cnm..ben orgu bilmem keske bilseydim yelek ceket patik yapardim amaaa nerdee anca hazir alirim ben ..sanslisin ozaman :))) bak sana yakin olsaydim bana hediyee ederdin :))

Ederdim tabiki canım :) bende bir düz bir ters ormeyi biliyorum akıllı iplerde marifet desen çıkarıyor. Annem bir model öğretti onla örüyorum. Model falan koyamiyorum. Bak resimleri ekleyim.

Eklentiler

• $1401361744874.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 22
  • $1401361780837.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 23
  • $1401361819847.webp
    26 KB · Görüntüleme: 22

ayy cok guzel bunlarrrr. bende bebeiş sayesinde örgüye başlayabılırım. gerçi anasına çeker. yün alerjisi olur benim bebişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…