O dönemde nefret etmistim resmen. Annem kaldi bir ay kadar yanımda. Sonra eşim yemek yaptı hep. Ben yemek yapınca yiyemiyordum. Son gunlerim makarna ve patates ile geçti. Tam sabrim kalmamıştı ki baktım geçti :)
Ay ne güzel cinsiyeti ne? Ben bu hafta ogrenecektim ama doktorum hastane degistirmiş. Haftaya gelin dedi. Ay karadeniz yağmurlu ya ben dayanamadım bir hafta yağmur yağdı bunaldim :) nerdesin canım?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gercekten zor bir donem...ben de makarnayi coook srverim ama iste kilo da yapmasaa :))) benim inslah oglum olcak :))) cnm burasi coook sicak ben sanliurfadayim simdiden 38 dereceyi buluyor bazen Sukur klima var disarda calisana Allah yardim etsin valla zor ..sen nerdesin
Allah kolaylık versin. Ben afyondayim. Yazın marasa gitme durumumuz var. Bende düşünüyorum ne yaparım diye.
Amin cnm cumlemize :)))) ne guzel inslh bende bu yaz giderim serin biryerlere maras guzel ben gecen yaz elbistana gitmistim serin ...
nasılsınız kızlar..
Mrb ben iyiyim sen nasilsin :))) bizim kizlar heralde alis verise gittiler
Benimde ellerimde sisme oluyor yuzuklerimi cikardim off sidme olmasin yaaolabilir:))bende iyiyim..ayaklarım çok şişiyor bu günlerde
Slm kızlar balkonda bi başıma kahvaltı yapıyorm :) sizler napıyosnız durmlar nasl :)
Benimde ellerimde sisme oluyor yuzuklerimi cikardim off sidme olmasin yaa(
Ohhhh affiyet bal seker olsun bebisine lob lob kilo olsun :))))ne yapayim ben de oturyorum shrmrc nerede ses yok hic :))
olabilir:))bende iyiyim..ayaklarım çok şişiyor bu günlerde
Yalnizda olsan balkonda kahvaltı keyif ya :)Slm kızlar balkonda bi başıma kahvaltı yapıyorm :) sizler napıyosnız durmlar nasl :)
Bilmemki belki bebisinin alis verisini yapiyordur :)))) aciktim sanirsam )):
Sen başladın mı alışverişe ben cinsiyeti bilmeyince birşey almadım. Bol bol yelek ordum hem kiz hemde erkek bebek için. bir kısmını da hediye ederim diye.
Teyzem bir sürü ciciler almış beyaz beyaz :)
Sen başladın mı alışverişe ben cinsiyeti bilmeyince birşey almadım. Bol bol yelek ordum hem kiz hemde erkek bebek için. bir kısmını da hediye ederim diye.
Teyzem bir sürü ciciler almış beyaz beyaz :)
selam canım nasılsın??
Iyi canım sen nasilsin? Yazili yapiyorum veletleri :) telefondanda nete takılıyorum :)
Ben pijama takimi badi felan aldim cnm..ben orgu bilmem keske bilseydim yelek ceket patik yapardim amaaa nerdee anca hazir alirim ben ..sanslisin ozaman :))) bak sana yakin olsaydim bana hediyee ederdin :))
Ederdim tabiki canım :) bende bir düz bir ters ormeyi biliyorum akıllı iplerde marifet desen çıkarıyor. Annem bir model öğretti onla örüyorum. Model falan koyamiyorum. Bak resimleri ekleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?