Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

ohhhooo öğretmen hanım hayat güzel.. bende dairede oturyorum.. Mallar geldi ( bildigimiz mal yani yanlış anlaşılmasın) onların kaydını alıyorum

Azıcık güzel olsun ama dimi haftalardır ayakta iki kelime ogrensinler diye didiniyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cooook guzel iyi gunlerde can sagligiyla giydir insallah ...

ayy cok guzel bunlarrrr. bende bebeiş sayesinde örgüye başlayabılırım. gerçi anasına çeker. yün alerjisi olur benim bebişin.

Sen yakınsın sana ogretenbilirim ama alerjin varsa oremezsin galiba

Bilmemki belki bebisinin alis verisini yapiyordur :)))) aciktim sanirsam )):

Ay olabilir o hevesli valla bende iş yok haftalarımız aynı o başladı ben daha bi tane bile bişey almadm aman bi günlük deyip geçiştiriyorm :)
Acıkınca hemen ye bişeyler aç durma sakın yemeğin varsa banada yolla hala dolanıyom canım yemek yapmak istemiyo :)

Son düzenleme:
Benimde ellerim de hafif şişme var. O yüzden yuzuklerimi çıkardım korkudan.

Yalnizda olsan balkonda kahvaltı keyif ya :)

Ay evet iyi oluyo ya yaz aylarını seviyorm gerçi şu anda hava kapandı yağmur yağacak :) bi yaz gelmedi ya

Valla hevesli olmak coook guzel bende cok hevesliyimde mangir yok bide benimkinin abisinden yararlanacaz artik....abisin uyku seti karyolasi felan var inslah ilerde alirim bana erken daha..:))) yedim ohh tokluk guzel yaa acikinca kotu oluyorum :))) yollayayim cnm daha.bisiler yapmadim ama kafamda tadarladim :))) bana diyene bak ee dolanmaa yee bisiler bazen yemessem veya ertelesem titriyorum ya resmen heralde sekerim dusuyor ..sende dikkat et

Ay bende daha hevesi başlamadı e senin ozsman ikinci çocuk kullan canım onları ne olacak sanki eskimiyo bile sana daha var doğru inş zaman çabuk geçer bana geçmiyoda :) yok benim canım bişey yemek istemiyoki akşama yerim yemek yapıyorm of bacaklarm ağrıyo ya artık bişey yapmak istemiyorm :)

Ee artik baslasin cnm yaa..evet darisi sana.ve tum isteyenlere olsun 2.ci olunca ilk oglumdan baya bir yararlanacz b8rde ben ilk bebisim diye hem ben hem annem baya bir alis veris yapmistik bir cogunu giydirmeden capuk gecti zaman bebisler cabuk buyuyor o yuzden hastane cikisi felan enfazla 2 tane almali bence ..inslah cabuk gecer az zamanda kaldikca budefada.gun gecmez :))) cevremdekiler bana ne cabuk 6 aya girdin diyor :)) onla4 icin erken tabii....bari meyve felan yee en azindan vitamin almis olursun dinlenerek yap yormadan kendini.cnm dun geceden benimde.belim fena.agriyor ....

Ay evet ilk çocukta öle oluyo çoğunu hiç giydirmemişsindir bile eminim maşallah sanada az kalmş sayılır :) ay çok çabuk yoruluyorm dizlerim tutmuyo bu aylarda normal sanırım belini ağrıttıysan yormuşsundur kendini dikkat et

Saol cnm..inslah normaldir yaa ..sende dinlen istersen gerci sen yapmmassan kim yapacak demi :)))) ahh ahhh biz kadinlarr

Benimde ellerimde sisme oluyor yuzuklerimi cikardim off sidme olmasin yaa (

Ohhhh affiyet bal seker olsun bebisine lob lob kilo olsun :)))) ne yapayim ben de oturyorum shrmrc nerede ses yok hic :))

Sağol canım :) evet nerdeki görünmüyo bugün bende farkettim

Bilmemki belki bebisinin alis verisini yapiyordur :)))) aciktim sanirsam )):

Kizlarrr beni ozlediniz dimi bende sizi ozledim cantami hazirladim kizimin cantasinida hazirladim kizima ufak besik aldik dun..temizlik yaptim ev miss :)) kasiklarim bacaklarim catilarim bile agriyor agirlasmaya baslsdim dogum yanastkca safak 45oldu tabi ozamana kadar kizim beklrmi bilemem size gobus ekleyim bakin sizdende bekliyorummm :))

Eklentiler

• $1401374683488.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 20
Saol cnm..inslah normaldir yaa ..sende dinlen istersen gerci sen yapmmassan kim yapacak demi :)))) ahh ahhh biz kadinlarr

Normaldir canım olur arada bel ağrısı sıkıntı yok ay bugün çok güçsüzüm kemiklerim ağrıyo aman git daraldm hergün yemek iş bitmiyo hiç valla :)

Bizede cogu sey abiden kaldi hastane cikisi 5li zibin takimi falan aldim asiri bisi almadim hediyede cok geldi ananeden fln yikadim utuledim hepsini yerlestrdm

Bak biz tahmin ettik hazırlıkta olduğunu oh ne güzel kurtulmuşsın sen bende iş yok valla iki ayımız kaldı :) fazla yorma kendini dinlenerek yap bu arada görünmüyo bende ya nie böle oluyo anlamıyorm

Kiz azkaldi dogurcaz tamamla artk herseyi :)) yaz geldi yurumesi bile cok zor yikancak utulencek cantalara dolaplara yerlesck son 15gun kala doguma bol bol dinlenirsin kuzum

Ay ne bilim ya bende henüz bi hareket yok nede olsa bi gün sürer alması diye :) aynen son 15 gün herşeyin bitmiş olması lazm

Bak biz tahmin ettik hazırlıkta olduğunu oh ne güzel kurtulmuşsın sen bende iş yok valla iki ayımız kaldı :) fazla yorma kendini dinlenerek yap bu arada görünmüyo bende ya nie böle oluyo anlamıyorm

Cnm evdede temizlk fln yaptim alisverisi tamamlamistik zaten dun 2saatligine carsiya gittik oglanla babasi aldi bizi besik aldik tek ama yikama utuleme isleri falan vardi iyi oldu hallettim herseyi biliyosun benim 2-3hafta erken olcak yani tam 45gunum var eger 3hafta erken alirsa 38gunum kaliyr dedim bitsin artk kiyafet telasesi malum cocukta olunca biran once tamamlansin istiyorum herseyi cok yoruluyorm cunku

Normaldir canım olur arada bel ağrısı sıkıntı yok ay bugün çok güçsüzüm kemiklerim ağrıyo aman git daraldm hergün yemek iş bitmiyo hiç valla :)
Bencede hic bitmiyor is :))) soyle hergun bir bayan gelse temizlik yapsaa sonrada damak tadimiza uygun yemek yapsa ne guzel olur :)))))
Bizede cogu sey abiden kaldi hastane cikisi 5li zibin takimi falan aldim asiri bisi almadim hediyede cok geldi ananeden fln yikadim utuledim hepsini yerlestrdm

H geldin cnmmmm iyi yaptin bayatlicak deil yaa kullanacaz tabii :))) saglikla giysinlerr inslh

Evet tahminizmizde yanilmadikki neyse sira dogumu beklemekte :))) nerefon hadi sende tamamlada anlat bize neler aldigini :)(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…