Normaldir canım olur arada bel ağrısı sıkıntı yok ay bugün çok güçsüzüm kemiklerim ağrıyo aman git daraldm hergün yemek iş bitmiyo hiç valla :)
Bencede hic bitmiyor is :))) soyle hergun bir bayan gelse temizlik yapsaa sonrada damak tadimiza uygun yemek yapsa ne guzel olur :)))))
H geldin cnmmmm iyi yaptin bayatlicak deil yaa kullanacaz tabii :))) saglikla giysinlerr inslh
Evet tahminizmizde yanilmadikki neyse sira dogumu beklemekte :)))nerefon hadi sende tamamlada anlat bize neler aldigini :)(
Kizlarrr beni ozlediniz dimi bende sizi ozledim cantami hazirladim kizimin cantasinida hazirladim kizima ufak besik aldik dun..temizlik yaptim ev miss :)) kasiklarim bacaklarim catilarim bile agriyor agirlasmaya baslsdim dogum yanastkca safak 45oldu tabi ozamana kadar kizim beklrmi bilemem size gobus ekleyim bakin sizdende bekliyorummm :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyyy cok tatli cikmissin cnm Rabbim kucagina almayi nasip etsin inslh :)))) gobiss asagiya inmiss baya...seni cok yorar cnm...dikkat et kendinee
Hım anladm valla çok iyi yapmişsın evet senin az kaldı artık hazırda dursun bişey olmaz :)Cnm evdede temizlk fln yaptim alisverisi tamamlamistik zaten dun 2saatligine carsiya gittik oglanla babasi aldi bizi besik aldik tek ama yikama utuleme isleri falan vardi iyi oldu hallettim herseyi biliyosun benim 2-3hafta erken olcak yani tam 45gunum var eger 3hafta erken alirsa 38gunum kaliyr dedim bitsin artk kiyafet telasesi malum cocukta olunca biran once tamamlansin istiyorum herseyi cok yoruluyorm cunku
Kiz hergun yapma temzlk isini birgun sil supur 2..3gun gider
Dogum icin doktr ne diyor normalmi gozukuyor suan icin
Kizlarrr beni ozlediniz dimi bende sizi ozledim cantami hazirladim kizimin cantasinida hazirladim kizima ufak besik aldik dun..temizlik yaptim ev miss :)) kasiklarim bacaklarim catilarim bile agriyor agirlasmaya baslsdim dogum yanastkca safak 45oldu tabi ozamana kadar kizim beklrmi bilemem size gobus ekleyim bakin sizdende bekliyorummm :))
Kızlar kafayı yiyecm ya çok kötü oldum şu an bende ilk gebelikte kan uyuşmazlığı çıktı iğne yapıldım geçti dediler bidaha gerek yok demişlerdi şimdide doktor kan uyuşmazlığı tekrarlar bi test yapalm dedi şok oldm çok korktm bu konuda bilginiz varmı bebek zarar görürmü
gÜNAYDIN Allah ım sağ sağlim versin kucağına huzurla yaşatsın her şeyi ne güzel yaaa
bende üç buçuk aylık gebeyim.. daha çok küçüğüz topiği görünce aradığım yer dedim geldim :)
Sagol cnm amin seninkinide insallah..bizgunden gune buyuyoruz yakinda artik ayaklarini basini poposunu ayri ayri hissetmeye basladim neresi neremde anlayabiliyorum insallah sende zorzamanlari atlatmisin yakinda koca tekmeler icerde halaylar gelir)
en merak ettiğim zaten tekmeleri ne zaman hissettin?
çarşamba günü neredeyse dördüncü ayımıza giricez ufak seyirmeler hissediyorum o kadar onu da göbek deliğimde hissediyorum.. bi an önce yaşayayım yaa çok hevesliyim :) bi de cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendin?
Benimki ikinci gebelik oldugu icin erken hissettim 16.haftada kiz olcak cinsiyetide 17.haftada soyledi dktr..acele etme annesi daha kucuk bide ben zayif oldgm icn cabuk hissettim azcikdaha guclensin daha iyi hissetcksn...biz simdi geceleri babayi fena tekmeliyorz :))
aylık bi iğnesi var onun gebelik süresince kullanman gereken
kan uyuşmazlığı geçmez geçmesini istiyorsanız ya siz ya eşiniz olduğu gibi vücuttaki kanını değiştirecek nerden baksanız bi kan bankasından 10 ünite kana ihtiyaç ve ciddi labaratuar ortamı gerek..eşler arasında bir birini iten kan gruplarına sahip iki bireyin ortak paydada buluşamamasıdır bebek şayet eşinin kanını alırsa senin bünyen bunu düşman olarak algılar ve vücudundan atmaya çalışır.. evlenirken bunun testi yapılıyor aslında mutlaka raporunuz olmalı.. ama üzülmeyin şu an tıpta bu konu çok basit ve çözümlü iğnelerle
Shrmrc huhuuuu neyapan :)))))
Çok sağol canım bilgilerin için bak ben kanın tamamen değiştiğini bilmiyodm ya biz geç kalmışız 28. Haftada bi iğne yapılıyomuş doktor iki haftaya bi kanda inceleyecz dedi bi sorun varmı zehirleme olurmu diye dedi bide bebeğin kordonunun içine bakıyo ters bi durum varmı diye doğuma kadar artık böle gideck ilk düşükte yapılmıştı oda korumış olabilir dedi bakalım bi hayırlısıyla doğum olsaydı
aaaa :) o zaman yakın zamanda bakalım bende öğrenicem hayırlısı olsun hakkımızda.. eşim daha anlam veremiyor bende öncesinde düşük yaptım iki tane ama şimdi kritik dönemi hemen hemen atlattık şükür ikimizde iyiyiz en son gittiğimizde doktora kıpır kıpır gördük çok küçüktü ama hareket ediyordu ellerini görebildim bi de burnunu gösterdi dr. çok güzel bi duygu dilerim Allah her isteyene yaşatır.. bu arada tanıştığımıza çok sevindim Allah kolay bir doğum nasip etsin yavruna da sana da stressiz geçirmenize yardım etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?