Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Normaldir canım olur arada bel ağrısı sıkıntı yok ay bugün çok güçsüzüm kemiklerim ağrıyo aman git daraldm hergün yemek iş bitmiyo hiç valla :)

Kiz hergun yapma temzlk isini birgun sil supur 2..3gun gider

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne iyi olurdu kiiiz :)) gobusumu gordunmu bi onceki sayfada

Kizlar ben cikiyorm 8buck gibi girerm hepbirlikte gelnde konusurz :)) pilav yapcam kocam gelir yarim saate :))

Oyyy cok tatli cikmissin cnm Rabbim kucagina almayi nasip etsin inslh :)))) gobiss asagiya inmiss baya...seni cok yorar cnm...dikkat et kendinee

Hım anladm valla çok iyi yapmişsın evet senin az kaldı artık hazırda dursun bişey olmaz :)

gÜNAYDIN Allah ım sağ sağlim versin kucağına huzurla yaşatsın her şeyi ne güzel yaaa
bende üç buçuk aylık gebeyim.. daha çok küçüğüz topiği görünce aradığım yer dedim geldim :)

aylık bi iğnesi var onun gebelik süresince kullanman gereken
kan uyuşmazlığı geçmez geçmesini istiyorsanız ya siz ya eşiniz olduğu gibi vücuttaki kanını değiştirecek nerden baksanız bi kan bankasından 10 ünite kana ihtiyaç ve ciddi labaratuar ortamı gerek..eşler arasında bir birini iten kan gruplarına sahip iki bireyin ortak paydada buluşamamasıdır bebek şayet eşinin kanını alırsa senin bünyen bunu düşman olarak algılar ve vücudundan atmaya çalışır.. evlenirken bunun testi yapılıyor aslında mutlaka raporunuz olmalı.. ama üzülmeyin şu an tıpta bu konu çok basit ve çözümlü iğnelerle

Sagol cnm amin seninkinide insallah..bizgunden gune buyuyoruz yakinda artik ayaklarini basini poposunu ayri ayri hissetmeye basladim neresi neremde anlayabiliyorum insallah sende zorzamanlari atlatmisin yakinda koca tekmeler icerde halaylar gelir )

en merak ettiğim zaten tekmeleri ne zaman hissettin?
çarşamba günü neredeyse dördüncü ayımıza giricez ufak seyirmeler hissediyorum o kadar onu da göbek deliğimde hissediyorum.. bi an önce yaşayayım yaa çok hevesliyim :) bi de cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendin?

Benimki ikinci gebelik oldugu icin erken hissettim 16.haftada kiz olcak cinsiyetide 17.haftada soyledi dktr..acele etme annesi daha kucuk bide ben zayif oldgm icn cabuk hissettim azcikdaha guclensin daha iyi hissetcksn...biz simdi geceleri babayi fena tekmeliyorz :))

aaaa :) o zaman yakın zamanda bakalım bende öğrenicem hayırlısı olsun hakkımızda.. eşim daha anlam veremiyor bende öncesinde düşük yaptım iki tane ama şimdi kritik dönemi hemen hemen atlattık şükür ikimizde iyiyiz en son gittiğimizde doktora kıpır kıpır gördük çok küçüktü ama hareket ediyordu ellerini görebildim bi de burnunu gösterdi dr. çok güzel bi duygu dilerim Allah her isteyene yaşatır.. bu arada tanıştığımıza çok sevindim Allah kolay bir doğum nasip etsin yavruna da sana da stressiz geçirmenize yardım etsin..

Çok sağol canım bilgilerin için bak ben kanın tamamen değiştiğini bilmiyodm ya biz geç kalmışız 28. Haftada bi iğne yapılıyomuş doktor iki haftaya bi kanda inceleyecz dedi bi sorun varmı zehirleme olurmu diye dedi bide bebeğin kordonunun içine bakıyo ters bi durum varmı diye doğuma kadar artık böle gideck ilk düşükte yapılmıştı oda korumış olabilir dedi bakalım bi hayırlısıyla doğum olsaydı

Shrmrc huhuuuu neyapan :)))))

Valla uyuyodum yildizcim oglanda yanimda 9da kalktik kahvalti yaptk tv baktik yattik simdide yemek yiyip evi toparlicam utu yapcam aksama gorumcem gelck cok lazimdi :)) sedacm insallah hayirlisi olsn ters bisi olmasin doguma az kaldi olmazsa bebek grlisimini tamamlayinca sezeryan olursn

Insallah cnm neguzel kritk donem gecmis bundan sonrasini iyi dusun..bende iyice bunalmaya basladim cocuk biyandan sicaklar ev isleri hamilelik hepsi bir cok zor bebegim dogsa enazindan krndim gucum kuvvetim yerinde olur saglikli olurm daha kolay grlir hersey sona yaklastikca insan cok agirlasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…