Valla uyuyodum yildizcim oglanda yanimda 9da kalktik kahvalti yaptk tv baktik yattik simdide yemek yiyip evi toparlicam utu yapcam aksama gorumcem gelck cok lazimdi :)) sedacm insallah hayirlisi olsn ters bisi olmasin doguma az kaldi olmazsa bebek grlisimini tamamlayinca sezeryan olursn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla uyuyodum yildizcim oglanda yanimda 9da kalktik kahvalti yaptk tv baktik yattik simdide yemek yiyip evi toparlicam utu yapcam aksama gorumcem gelck cok lazimdi :)) sedacm insallah hayirlisi olsn ters bisi olmasin doguma az kaldi olmazsa bebek grlisimini tamamlayinca sezeryan olursn
Gunaydinnnn...iyi yaptin tatlimm..guzellik uykusu guzel ama ben gunduzleri uyuyunca basimda agirlik hissediyorum...o yuzden uyuyumamaya dikkat edeeim .lazimli geldimi
Günaydın :)
Nasilsin ne var ne yok :)))))
Iyi canım kahvaltı yaptım eşimle sınav görevi var ogleden sonra ona gideceğim. Sende ne var yok?
Iyiyim bende sicaklarla ugrasiyoruz iste bizde ..neyapalim bunada sukur cnm :) sende dikkatli ol cok sicaka kalma cnm
Gunaydin ...kolay gelsin cnmmm sen kendini yorma birak esim yapsin
Arkadaslar yeni hamile oldugumu ogrendim.4+4 gunluk hamileymisim ama cok korkuyorum birsey olacak diye bu ayda ne yapmam gerekiyor nasil davranmaliyim
Arkadaslar yeni hamile oldugumu ogrendim.4+4 gunluk hamileymisim ama cok korkuyorum birsey olacak diye bu ayda ne yapmam gerekiyor nasil davranmaliyim
Ay ay yeni anne maşallahhh :) bir düşükten sonra çok şey öğrendim canım çevremdekilerin beynini yiyorm şöle yap böle yap diye artık senide bunaltırım ona göre :)
Aklıma geldikçe yazıyım öncelikle ev süpürgesi kullanmıyosun oturıp kalkmana dikkat ediyosun bi yerlere uzanmıyosun asitli şeyler içmiyosun merdivenleri yavaş inip çıkıyosun çok kısa mesafe yol yürüyosın dinlenerek araba yolculuğunu 30 dkkadan fszlayapmıypsın mecbur kalırsanda durarak gidiyosun ilişkiye girme ev işi yaparken biraz yap biraz uzan belini dinlendir sakın belini ağrıtma bel ağrısı kötüye işaret bide ayağını sıcak tut şimdilik aklıma gelen bunlar :) İlk üç ay bunları yap sonra istediğini yap çok az dikkat ederek ben şimdi saldım çayıra oldm resmen :) ama ilk üç ay bunları yaptm çok dikkat ettim korkudan sende dikkat et Allaha emanet tani yinede ama tedbir bizden
hayırlı olsun canım:) öncelikle korkma ömrü varsa birşey olmaz Allahın izniyle.
ben çok ev işi yapmamaya dikkat ettim ağır kaldırmadım. birde mutfakta üst raflara uzanmadım çok çok mecbur kalmadıkça. bu yüzden ilk üç ay eşim boşalttı bulaşık makinesini. benim başımsürekli döndüğü için on onbeş dakıkadan fazla ayakta kalamadım. biraz iş yapınca dinlendim hep. neferonda birçok şey söylemiş zaten. son olarakta sıcak suyla banyo yapma canım.
Ayy canim col sagol ins hayirlisi olsun. Yaa ama ben cok sicak suyla banyo yaparim nasil olacak o.
Canim dokuz ay ılık suyla yapcan düşük tehlikesi yapabiliyormus... eskiden doğum gecikince hamama gotururlermis gelinleri...
Aa bilmiyordum artik oyle yapicam baska yapacak birswy yok cok sagol canim
Boyle seylerle basimi agrit canim. Sevinirim boyle bas agrisina. Cok tesekkur ederim ilk hamileligim buda benim nasil davranacagimj inannin bilemiyorum herkes birseyler soyluyor zaten daha dun ogrendim hic birsey anlayamadim artik bana yardimci oluraunuz bu bebegimi dogurana kadar
Hayırlı akşamlar arkadaşlar uzun bir uğraş sonucu hamile kalamamış 2 kimyasal gebelik yaşamış biri olarak bu hafta güzel bir süprizle karşılaştık hiç ummuyorken sata göre 5+4 günlük hamileyiM tabi büyük bir korku inşallah sağ salim devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?