- 23 Nisan 2014
- 197
- 4
- 118
Benimde ilk hamileligim ama kafana takildikca sor canım az çok tecrubem oldu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen merak etme canım artık insan acıda olsa bişeyler yaşayınca deneyim sahibi oluyo merak etme en güzel şekilde atlatacaksın kafana takılan canını sıkan bişey olursa bana bAna sor
Hayırlı akşamlar arkadaşlar uzun bir uğraş sonucu hamile kalamamış 2 kimyasal gebelik yaşamış biri olarak bu hafta güzel bir süprizle karşılaştık hiç ummuyorken sata göre 5+4 günlük hamileyiM tabi büyük bir korku inşallah sağ salim devam eder
Hayirli olsun canim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin ins .
Oo maşallah canım üste yazdıklarımı oku onları uygula dikkat et ilk üç ay sonrası zaten güzel geçiyo hiç korkma kasma kendini sakın sormak istediklerin olursa sorabilirsin
Sağol canım İnş su 3 ay sorunsuz geçer ama günler geçmiyor gibi:) canım beslenmende nelere dikkat ediyorsun
Gunaydinnnn .....datlu hamislerrrr Yeni gelen arkdlar hosgeldiniz. Hayirli olsun Rabbim kucaginiza veee kucagimiza bebislrimizi almayi nasip etsin...
Canım hayırlı olsun :) Allah sag saglim kucağına almayı nasip etsin :)
Canım yiyebiliyorsan haftada bir balık, sebze meyve ve et tuketmeye dikkat et. Gunde iki tane ceviz, Badem fındık ye. Gunde bir bardak süt. Haşlama yumurta iki güne bir. Zaten bulantıların başlamamiştır. Baslayinca bir süre yiyemeyeceksin bu gunlerde güzel beslen. Insallah bulantisiz bir hamilelik gecirirsin :)
Âmin sağol canım balık yemedim hiç daha bugün yiyeyim o halde:) canım devam etsinde hamileliğim İnş kusmaya da razıyım:) geç bulunca:)
Hafta da bir ama fazla değil :) ben hiç yiyemedigim için vicdanim sizliyor hep.
Eder Allahin izniyle :)
Gunaydinnnn .....datlu hamislerrrr Yeni gelen arkdlar hosgeldiniz. Hayirli olsun Rabbim kucaginiza veee kucagimiza bebislrimizi almayi nasip etsin...
Hayirli olsun canim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin ins .
Amin ins. Bu folik asit kulunaniniz varmi gunde bir tane mi almak grrekir
Ben iyi bir ornek degil sadece 10 tane kullandim :))) gunde 1 tane alican cnm yani dr bana oyle demisti
Eee ben geldim siz gittiniz siz geliyorsunuz ben gidiyorum( ollmadiki boyle :))))))
Haklisin cnm bazen bende sorucam sorulari unutuyorum :)))))Ben doktorumun ne dedigini hatirlamiyorum o heycanla duymamisim galiba.:) Cok sagol canim bende gunde bir tane aliyorum ama yanlislik olmasin diye sordum
Ben telefondan giriyorum mailler geç geliyor bana deli oldum
Ben bugün cinsiyetini ogrencem canım çok heyecanlıyım :))
Yildiz63 benim haftalarımda sende karninda pit pit hareketler duyuyor muydun? Seğirme gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?