Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Hayirli olsun canim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin ins .

Oo maşallah canım üste yazdıklarımı oku onları uygula dikkat et ilk üç ay sonrası zaten güzel geçiyo hiç korkma kasma kendini sakın sormak istediklerin olursa sorabilirsin

Sağol canım İnş su 3 ay sorunsuz geçer ama günler geçmiyor gibi:) canım beslenmende nelere dikkat ediyorsun

Sağol canım İnş su 3 ay sorunsuz geçer ama günler geçmiyor gibi:) canım beslenmende nelere dikkat ediyorsun

Canım hayırlı olsun :) Allah sag saglim kucağına almayı nasip etsin :)

Canım yiyebiliyorsan haftada bir balık, sebze meyve ve et tuketmeye dikkat et. Gunde iki tane ceviz, Badem fındık ye. Gunde bir bardak süt. Haşlama yumurta iki güne bir. Zaten bulantıların başlamamiştır. Baslayinca bir süre yiyemeyeceksin bu gunlerde güzel beslen. Insallah bulantisiz bir hamilelik gecirirsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydinnnn ..... datlu hamislerrrr Yeni gelen arkdlar hosgeldiniz. Hayirli olsun Rabbim kucaginiza veee kucagimiza bebislrimizi almayi nasip etsin...

Âmin sağol canım balık yemedim hiç daha bugün yiyeyim o halde:) canım devam etsinde hamileliğim İnş kusmaya da razıyım:) geç bulunca:)

Âmin sağol canım balık yemedim hiç daha bugün yiyeyim o halde:) canım devam etsinde hamileliğim İnş kusmaya da razıyım:) geç bulunca:)

Hafta da bir ama fazla değil :) ben hiç yiyemedigim için vicdanim sizliyor hep.

Eder Allahin izniyle :)

Eee ben geldim siz gittiniz siz geliyorsunuz ben gidiyorum ( ollmadiki boyle :))))))

Eee ben geldim siz gittiniz siz geliyorsunuz ben gidiyorum ( ollmadiki boyle :))))))

Ben telefondan giriyorum mailler geç geliyor bana deli oldum

Ben bugün cinsiyetini ogrencem canım çok heyecanlıyım :))

Yildiz63 benim haftalarımda sende karninda pit pit hareketler duyuyor muydun? Seğirme gibi :)

Ben doktorumun ne dedigini hatirlamiyorum o heycanla duymamisim galiba.:) Cok sagol canim bende gunde bir tane aliyorum ama yanlislik olmasin diye sordum
Haklisin cnm bazen bende sorucam sorulari unutuyorum :)))))
Ben telefondan giriyorum mailler geç geliyor bana deli oldum

Ben bugün cinsiyetini ogrencem canım çok heyecanlıyım :))

Bende tlf giriyorum cnm dogru yenilince msjlari goruyorum....o0o0o0 hadi inslah gosterir bebisin size kendini suan eminim cok heycanlisin cok guzel bir duygu inslah saglikli ve gonlune gore olur

Yildiz63 benim haftalarımda sende karninda pit pit hareketler duyuyor muydun? Seğirme gibi :)

Evet cnm sukur bebisini hissetmeye baslamissin oncee cok ufak bit bit yapiyolar anne burdayim diyor sana haftalar gectikce artik guclenip daha guclu tekmeler geliyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…