- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Haklisin cnm bazen bende sorucam sorulari unutuyorum :)))))
Bende tlf giriyorum cnm dogru yenilince msjlari goruyorum....o0o0o0 hadi inslah gosterir bebisin size kendini suan eminim cok heycanlisin cok guzel bir duygu inslah saglikli ve gonlune gore olur
Evet cnm sukur bebisini hissetmeye baslamissin oncee cok ufak bit bit yapiyolar anne burdayim diyor sana haftalar gectikce artik guclenip daha guclu tekmeler geliyor :))))
Ay çok şükür :)
Iki hafta once okulda fena kizdiydim veletlere o zaman bir hissettim demekki bebisi strese soktum. Dunde yag çöz sıkmıstım sprey olunca bir kısmıni kokladim. Ben oksurunce yavrum cirpindi resmen. Bi daha kullanmama karari aldim tabi.
Simdi sen oksurunce falan tekmeliyor mu senin oğluşun?
:)))) artik dikkatli olucan...bazende bekliyorum tekme felan atsin diye bakiyorum hic tik yok oglummm sen uyuyonmu diyorum :))) insan heran hossetmek istiyor iste ...ben de camasir suyunu kendime yasakladim :)) oksurunce veya dik oturmadigimda kizip tekme atiyor
Yıldızcim ben çıkıyorum. Bir duş alayım doktora gitmeden 15.20 de randevum var. Aksama yazarım :)
Ilk zaman erkek geçiyorsu sonra kız olacakmış gibi geldi ama su an erkek geçiyor yine içimden hadi hayırlısı :)
:)))) artik dikkatli olucan...bazende bekliyorum tekme felan atsin diye bakiyorum hic tik yok oglummm sen uyuyonmu diyorum :))) insan heran hossetmek istiyor iste ...ben de camasir suyunu kendime yasakladim :)) oksurunce veya dik oturmadigimda kizip tekme atiyor
Kizlar ben kontrolden geldim kizimi gordum iyiymis buyumus ama benim suyum fazlaymis 15gune dustu kontrollerde hayirlisi artik...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosgeldin cnm .....sevindim kuzunun iiyi olmasina ...cnm suyun az olmasinda bence cok olmasinda zarar yok ..amin xnm inslah zaman senin icin daha cabuk gecr son zamanlarda hayat duruyor sanki
Insallah cnm ya bizim orda birinin bebeginin suyu fazla diye bebegi bogulmus karninda o nedemekse artk oyle soylenmisti hemen o geldi aklima temmuz annelerinede yazdim sagolsn bilgisi olan kizlar normal bu haftalarda sknti yapma dedilr..kizim 2050gr olmus teyzesi massallah buyumus 3kiloyu gecer dedi dktr demekki normal dogum icin 40hafta brklesem anammm kocaman olur valla :))
hayırlı olsun canım:) öncelikle korkma ömrü varsa birşey olmaz Allahın izniyle.
ben çok ev işi yapmamaya dikkat ettim ağır kaldırmadım. birde mutfakta üst raflara uzanmadım çok çok mecbur kalmadıkça. bu yüzden ilk üç ay eşim boşalttı bulaşık makinesini. benim başımsürekli döndüğü için on onbeş dakıkadan fazla ayakta kalamadım. biraz iş yapınca dinlendim hep. neferonda birçok şey söylemiş zaten. son olarakta sıcak suyla banyo yapma canım.
Besleniyorm cnm az az sik sik yiyorum et sut yesillik meyve tuketiyorm acikiyorm yani :))Masallah 41 kere canimsen oyle seyleri duyup .morelini bozma ne alakasi varmis..benim ablaminda suyu cok fazlaydi hatta goren kisiler 2izmi diyolerdi oderece yani..doktr su ikizi deyip guldu Rabbimin izniyle bisey olmaz..buaralar beslenmene daha dikkaat et xnm.bu aylarda bebis kilo alirmis
Midem cok fena bulaniyor ne yapmam gerekiyor yemekten sonra cok kotu oluyorum
Besleniyorm cnm az az sik sik yiyorum et sut yesillik meyve tuketiyorm acikiyorm yani :))
Ben limon yaliyodum :))
Merhaba tatlı anne adayları. Benim size bir sorum olacak. 23.haftadayım ve yarın sabah şeker yükleme testim var. Hemsire bana bu akşam 21:00 dan sonra birşey yememem ve su içmemem gerektiğini söyledi fakat bazı yerlerde gebelerin aç kalmalarına gerek olmadığı yazıyor. Size sormak istedim, siz bu testi yaptırmadan 12 saat önce yemeyi ve içmeyi kestiniz mi?
Midem cok fena bulaniyor ne yapmam gerekiyor yemekten sonra cok kotu oluyorum
Canım tuzlu cubuk krekerler var ya onu yiyebilirsin leblebi de iyi geliyor mide asitini azaltmaya. Yeşil elma yine. Bir arkadaşım patates haslamasi yiyordu hep. Dene bunları olur mu insaallah biri iyi gelir :) 12. Haftandan sonra azalcak 16 ya kadar bitecek inşallah benim 13 14 gibi bitmişti :)
Tamam cnm .Allaha emanet ol Amin saglikli hayirli olsun vee gonlunden gecen olsun guzel haberkerle gel inslah
Ay ins canim. O zamana kadat sorun yasamam. Reflu olmasaydi zaten bu kadar erken mide bulantisi baslamazdi heralde duyduguma gore ikinci ayda basliyormus mide bulantisi
Canim doktoruna söyle o zaman bende cok sikinti cektim bendede vardı bana gaviskon verdi. Normalde bulanti ilaci falan vermiyor (arkadasimda gidiyor ona vermedi) doktorum bana onlarida verdi. Her gittiğimde serum taktı. Biz daha hasaas oluyoruz. Ilk kontrolunde söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?