Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Eger sadece bulantim var dersen dikkate almaz canım mide rahatsizligim da var diye ekle. Benim siddetliydi kusamiyordum da. Arkadasim kusuyordu ona vermedi. Ban soyleyince hem serum taktırdı. Hem mide bulantısı icin iac verdi. Birde gaviskon verdi. Son gunlerimde onu icince kusuyordum o noktadaydim. Sonra kesildi çok şükür.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne yapan tatli anne :))))

Annemdeyim napim dun geldim yarin gitcem..annemlern evi hastanenin orda kontrolden beri gectim buraya...gecvkalktm bisiler yedim simdi sap gibi oturuyorm..dun cildircaktim cocuklardan yegenim abimin oglu kuzenimin oglu bide mirac tam 4cocuk basimda annem evde yok herkes cocugunu okul cikisi buraya gondrrms sagolsn bacaklarmn agrisindan zaten yuruyemiyorm inanki alt komsu sikayete cikcak diye cok korktum bi ara doncktm eve vazgectm

Ay cok kiziyorum boyke olunca anneleri olsa belki durdan anlarlar ama olmayinca neyapsan boss bazen bizede oluyor deli oluyorum.1 degil 2 degil 4 amannn

Ay cok kiziyorum boyke olunca anneleri olsa belki durdan anlarlar ama olmayinca neyapsan boss bazen bizede oluyor deli oluyorum.1 degil 2 degil 4 amannn

Hic sorma bide yemek yok evde annem alip grlck markete gitti alisvrrisi yapmis gitms kuzenin dukkaninda oturuyo aradim dunyayi yaptim gecende cocuklari basima attilar dedim geldi yemek yaptk ama burnundanda getrdm annemin megerse kadinin cocuklarn bize gelcgnden habrri yokmus ben arayinca ogrenmis..bakalim bugun okul cikisi gelcklrrmi

Esim saglikci genelde evde serum takiyor

Iki hamileligimdede ilkinde 4ay asiri ikincisinde 6ay hatta sabahlari hala bulanti kusma yasadim grrcktn neyaparsn yap gecici 16haftadn sonra rahatlarsn insallah ama baya azaliyo..bana dktrm kemoterapi icin mide bulantisi kesici ilac verdiydi z...n adi istrsn bi dktrnla konus

Dogru haklisin ..:)))) dogum ne zaman bana eylulun sonu ekimin basi dedi ama bence ekimin ortasina dogru olur diyorum buyuk oglumdada 10 gun gwcmisti

valla normal doğum tarihim 18 eylül ama sezeryan olacağından sanırım eylül başı olur hayırlısıyla inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…