- 23 Nisan 2014
- 197
- 4
- 118
Iki hamileligimdede ilkinde 4ay asiri ikincisinde 6ay hatta sabahlari hala bulanti kusma yasadim grrcktn neyaparsn yap gecici 16haftadn sonra rahatlarsn insallah ama baya azaliyo..bana dktrm kemoterapi icin mide bulantisi kesici ilac verdiydi z...n adi istrsn bi dktrnla konus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah yardimcin olsun stres yapma ....annen bilseydi dedigin gibi sana soylerdi..demekki haberi yokmus kadinada sook olduHic sorma bide yemek yok evde annem alip grlck markete gitti alisvrrisi yapmis gitms kuzenin dukkaninda oturuyo aradim dunyayi yaptim gecende cocuklari basima attilar dedim geldi yemek yaptk ama burnundanda getrdm annemin megerse kadinin cocuklarn bize gelcgnden habrri yokmus ben arayinca ogrenmis..bakalim bugun okul cikisi gelcklrrmi
valla normal doğum tarihim 18 eylül ama sezeryan olacağından sanırım eylül başı olur hayırlısıyla inş.
merhaba arkadaşlar
aşırı mide bulantım var hastanelik oldum dün 3 ünite serum yedim
benim gibi olan varmı?
İnşallah geçer çok zorGecmis olsun cnm...ben hastanelik olmadim ama baya zor gunlerdi inslah senin de gecer 2 hafta sinra felan
Allah yardimcin olsun stres yapma ....annen bilseydi dedigin gibi sana soylerdi..demekki haberi yokmus kadinada sook oldu
Inslahh cnm Rabbim hepimizin yardimcisi olur insallah sag salim kucagimiza aliriz
Onu soyledim canim doktorumla konustum soyledigin ilaci zaten bende sormustum suan da o ilac uygun olmaz sana dedi yani suan yapabilecegim teksey tuzlu seyler yemekmis.
Ilk aylar kilo veriyor insan ama sonra aliyoruz uzulmeİnşallah geçer çok zor
kilo veriyorum
inş. canım ..valla ben daha 1,5 sene önce doğum yaptım biliyor musun ,aralarında 20 ay olucak :))
Ilk aylar kilo veriyor insan ama sonra aliyoruz uzulme
Oyyy yerim ben onlari masallahbenim oglum 6 yasinda simdi diyorum keske aralari 2 yil olsaydi arkds olurlardi diyorum ...insanoglu iste kursa gideyim sunu oreneyim bunu yaoayim derken zamn akti gitti 3.cu cocugumu 2 yil sonra nasipse dusunuyorum
benim de ikizlerim tüp bebekti ,doğal yoldan olması imkansız dedi doktorlar ,biz de korunmadık ,bi baktım hamileyim.
RABBİM isteyince herşey oluyor ,sürpriz oldu bize de ,hem de iyi oldu zaten 3tane çocuk istiyorduk denk geldi ,beraber büyürler artık ,2sene sonra da sezon finali der sahalardan çekilirim inş. :))
Evet haklisin ALLAH Istayince olmayacak birsey yok..cok sukur adina sevindim inslah Rabbim bu diyguyu herkese nasip eder....supersiiiin :)))
Bende geceleri oluyor ..bir saga donerim bir sola Rabbim yardimci olur inslh ....nasılsınız kızlarr..benim bacaklarım çok ağrıyor kıramp giriyor sizdede oluyomu..bide benim halen sabah bulantım geçmedi 20.haftaya geçmeme rağmen( safra kusuyorum sabahları..bide iştahsızlıkta devam ediyo..enercim çok düştü ( benim gibi olan varmı acana
Buradaki herkez BN yetisesiye kadar hamis kalmislar galiba banada yardim edin ;(
nasılsınız kızlarr..benim bacaklarım çok ağrıyor kıramp giriyor sizdede oluyomu..bide benim halen sabah bulantım geçmedi 20.haftaya geçmeme rağmen( safra kusuyorum sabahları..bide iştahsızlıkta devam ediyo..enercim çok düştü ( benim gibi olan varmı acana
Yumurtalık tembelliğim olduğunu öğrendim gecen ay tedaviye baslamadik ama çok korkuyorum ya olmazsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?