Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Onu soyledim canim doktorumla konustum soyledigin ilaci zaten bende sormustum suan da o ilac uygun olmaz sana dedi yani suan yapabilecegim teksey tuzlu seyler yemekmis.

Allah yardimcin olsun stres yapma ....annen bilseydi dedigin gibi sana soylerdi..demekki haberi yokmus kadinada sook oldu
valla normal doğum tarihim 18 eylül ama sezeryan olacağından sanırım eylül başı olur hayırlısıyla inş.

Inslahh cnm Rabbim hepimizin yardimcisi olur insallah sag salim kucagimiza aliriz

merhaba arkadaşlar
aşırı mide bulantım var hastanelik oldum dün 3 ünite serum yedim
benim gibi olan varmı?

Allah yardimcin olsun stres yapma ....annen bilseydi dedigin gibi sana soylerdi..demekki haberi yokmus kadinada sook oldu

Inslahh cnm Rabbim hepimizin yardimcisi olur insallah sag salim kucagimiza aliriz

inş. canım ..valla ben daha 1,5 sene önce doğum yaptım biliyor musun ,aralarında 20 ay olucak :))

İnşallah geçer çok zor
kilo veriyorum
Ilk aylar kilo veriyor insan ama sonra aliyoruz uzulme
inş. canım ..valla ben daha 1,5 sene önce doğum yaptım biliyor musun ,aralarında 20 ay olucak :))

Oyyy yerim ben onlari masallah benim oglum 6 yasinda simdi diyorum keske aralari 2 yil olsaydi arkds olurlardi diyorum ...insanoglu iste kursa gideyim sunu oreneyim bunu yaoayim derken zamn akti gitti 3.cu cocugumu 2 yil sonra nasipse dusunuyorum

benim de ikizlerim tüp bebekti ,doğal yoldan olması imkansız dedi doktorlar ,biz de korunmadık ,bi baktım hamileyim.
RABBİM isteyince herşey oluyor ,sürpriz oldu bize de ,hem de iyi oldu zaten 3tane çocuk istiyorduk denk geldi ,beraber büyürler artık ,2sene sonra da sezon finali der sahalardan çekilirim inş. :))

nasılsınız kızlarr..benim bacaklarım çok ağrıyor kıramp giriyor sizdede oluyomu..bide benim halen sabah bulantım geçmedi 20.haftaya geçmeme rağmen( safra kusuyorum sabahları..bide iştahsızlıkta devam ediyo..enercim çok düştü( benim gibi olan varmı acana

Buradaki herkez BN yetisesiye kadar hamis kalmislar galiba banada yardim edin ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet haklisin ALLAH Istayince olmayacak birsey yok..cok sukur adina sevindim inslah Rabbim bu diyguyu herkese nasip eder....supersiiiin :)))

Bende geceleri oluyor ..bir saga donerim bir sola Rabbim yardimci olur inslh ....
Buradaki herkez BN yetisesiye kadar hamis kalmislar galiba banada yardim edin ;(

H geldin nasil bir yardim :44:

Kizimin magneti siparis vrrdm ustunde hosgeldin eslem mira yazcak

Yumurtalık tembelliğim olduğunu öğrendim gecen ay tedaviye baslamadik ama çok korkuyorum ya olmazsa diye

Mrb canım hg ayy tam benim derdimden bahsediyosun :) :) o bacak krampları kasılmalar bendede var doktora söledim suda eriyen magnezyımla kalsiyum verdi onu içiyorm iyi geliyo o sende bi söle doktoruna bulantıya gelince ben hiç yaşamadm bilmiyorm onu aslında geçmesi lazmdo ama neden geçmediki

Yumurtalık tembelliğim olduğunu öğrendim gecen ay tedaviye baslamadik ama çok korkuyorum ya olmazsa diye

Canım yumurtalık tembelliği varmış eğer herşey normal olsaydı taktikler verirdimde şimdi olmaz bak o bekarken bendede çıktı yumurtalıkların tembel dedi iki ay adet görmezdim sonra doğum kontrol hapı gibi bişey verdi bi ay kullandm sonra bıraktm evlenince bende korkıyodm çocuğum zor olur diye ama hemen hamile kaldm o sorunu takma sen bi kaç ay ilacını iç düzelir bişey olmaz

Kızlar ben yavaştan artık alışverişe başlayım diyorm liste çıkarıyorumda biberonla emzik yazıyo ben emzik vermek istemiyorm biberonda gerek kalmaz sütüm olursa ama emziği kesinlikle diyorm diyorm çünkü çocuğun damak ve diş gelişimini engelliyo konuşmasını geçiktiriyo siz kullanacakmısınız kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…