Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

İlaç vermedi canim biraz kilo ver dedi on kilo aldim evlenince 5 i ni verdim 5 i kaldi ne bileyim daha tedaviye baslamadi biraz daha ver dedi kist faln yok bnde sadece tembellik hayirlisi bakalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hım anladm böle şeylerde tek doktora bağlı kalma ama başka doktorada git çocuk istiyormde bi yöntemi tedavisi vardır elbet

Tedavisi var ewt kilo vermek de çok önemli daha öncede bi doktora gittim bir sene olmayınca bakmiyolar maalesef doktorumdan çok memnunum BN en çok tutulan doktor bizim burada her kez ona gidiyor diyebilirim

Hım ozaman önce bi diyetisyene git hemen verirsin ozaman bide dediğin gibi tedaviye başlamıyolar bir sene olmadan inş hemen olur gerek kalmaz

Kizimin magneti siparis vrrdm ustunde hosgeldin eslem mira yazcak

Cnm cok guzellll masallh ...az kaldi tabi senin hazirliklar bitmesi lazim :)))hadi darisi bize olsun ....hosgeldiii uslu akilli bir kizce olsun :)))

Cnm yani bencede baslaaa..biberona karsiyim ama emzik muhakkak olmasi lazim en azindan 10 ayi dolana kadar ver bence ...benim oglm cok huzursuzdu annem ver dedi kizdi bana emzzikk sabir dir dedi bende verdim :))) darisi bu bebisime olsun

Benim tedavime başlayacak allhtan önümüzdeki ay diyetisyene gitmedim bana zayiflamam için doktor ilaç verdi seker ilaci onun sayesin de 5 kilo verdim doktor çok güzel biraz daha vermeye calis dedi bakalim

Inslah gonlune gore olur saglikli hayirli evlat Rabbim sanada nasip eder insalh...

İnsallh canim inşallah Rabbim herkesin kucagini doldursun evladi olanlarında evlatlarini analarina analarini evlatlarına bagislasin

Merhaba kızlar bende 5hafta5gnlk hamileyim ama hala bebegimin kalp atışlarını duymadıgım için çok kötüyüm sanki sürekli diken üstündeyim bi an önce duymak istiyorum saglıklı oldugunu bilmek istiyorum dr 9hazirana randvu verdi ve ben aklımda binbir türlü şeyle bekliyorum günlerde gecmiyor aslında perşembe günü tam 6haftalık oluyo gitsem mi sizce yoksa beklesem mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim sabret randevu gününe kadar bol bol dua et yer yok dua üstüne kurulu ama inan içime doğdu bebegin saglikli ve kalp atislarini duyacaksin insallh

Hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız arkadaşlar kabızlık sorunu yaşıyor musunuz yaşayanlar nasıl aştı

Meraba canım Rabbim sağ salim kucağınA almayı nasip etsin İnş. Kese göründü mü canım ben daha hiç gitmedim doktora günlerimiz aynı gibi

Meraba canım Rabbim sağ salim kucağınA almayı nasip etsin İnş. Kese göründü mü canım ben daha hiç gitmedim doktora günlerimiz aynı gibi

Evet kese göründü de adet günüme göre 5gün geride ve rahimin arkaya doğru kıvrılmış dedi ondan cok tedirginim

Haaa birde aldiklarinizi paylasin bizimde aklimizda olsun
Ben cok bisi almadim kiz abiden kalanlar

Emzik aldim kaynattim buzdolabi posetine koyup cantanin basucuna koydum :) yaninada emxik kutusuyla emzik zincirini koydm sen al yinede bulnsn kucuklrrinden nuk tavsiye ederim bide biberon al onuda koy yaninda bulunsn bakarsn bi aksilik olurda bebege mama vrmk gerekebilir bide ben ogluma bebedor un cam biberonunu kullaniyorum isiya dayanikli kirilmaz ama dikkat et iki cesit o biberonlar uzun ince bi biberon onuda tavsiye edebilirm kucugunu aradim bulamadim esim tekrardan bakarm dedi

İnşlh inşlhh ah bi senin dedigin gibi olsa sana nasıl duacı olurum bilsen😃

Tmm başlıycam paylşırım fotolarını biraz daha araştırıymda :) ay emzik konusunu bilmiyorm birde bırakmazsa o daha kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…