Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Mrb canım öncelikle bebişin hayırlı olsun ah ah o stresi sıkıntıyı çok iyi bilirim gününü bekle yoksa boşa gitmiş olursun atmaz daha kalbi doktor zaten atma gününü hesaplayım sölüyo onlar biliyo hangi haftada atacağını biraz daha sabret

Hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız arkadaşlar kabızlık sorunu yaşıyor musunuz yaşayanlar nasıl aştı

Kaçıncı haftadasın canım valla ben şükür yaşamıyorm yaşasamda hemen geçiyo çünkü yağlı şeyleri çok yiyorm kayısı suyu falan içiyorm bide en önemlisi suyu çok içiyorm ben biraz azaltsam bende kabız oluyorm çok su iç

Son düzenleme:

Hım tmm ozaman alıyım canım bulunsun bende o markadan almayı düşünüyorm araştırdıklarım içinde o daha iyi geldi biberon tabi cam olmalı plastik olmaz sağlıklı değil inş sütüm olurda gerek kalmaz bide o markaya netten bak olmazsa ordan sipariş ver

Bebedor guzel oluyor nukta super ben ikisinide begeniyorm cam biberonda anne sutunu pek onrrmiyolar mama icin iyi zaten cogu biberonda plastik degilde farkli madde kullaniyolar..benim yengrmin sut sagma makinesi vardi dogum yapinca bana vrrdi benden sonrada esimin kuzenine vermistm istediler bozup getirdiler bende dedim bana emanetti esime dedim al ben nasil bozuldu derim al yenisini dedim esimde gitmis yenisini aldirms yengemle abimde gerek yok getirme sakin bizde cocuk cok yapmiyorz dediler:)) simdi hic kullanilmamis duruyor biberonuda var alirsam cam alirm..amannn evde 5tane biberon var arimayali kucuk tombul buyuk uzun hercesit oglan gece sutunu hala biberonda iciyo digerleride yepyeni birinde kayyu birinde pepe birinde ayi hepsinin biberonu ayri var bende biberonlu cocuk cok iyi marka hemde hergordu biberonu aldiriyo benim oglum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q

Canım doktora daha gitmedim sata göre 6 hafta KAyısıyiyorum suda içiyorum ama çok kötü oluyorum aferdesin işkence haline döndü karpuz dedi bir arkadaş onu yiyeyim birde

Ayy daha yeniymiş bu dönemde olur ama sakın ıkınma zorlama kendini tehlikeli olur bu haftalarda evet bi dene bakalım lifli ya iyi gelebilir

Hım tmm bende o markalardan alıyım ay inanmıyorm bozuyolar insan yaptırıpta verir :) ben süt sağma almıycsm gerek olmaz bana çalışan annelere iyi olur o ay sizde biberon çokmş tabi çocuk seçince öle olur bakalım bizimki nasl olack :)

Benim sutum coktu oglumda gogsum sisti bosalmayinca agri ates yapti oyuzdn pompa kullandm surekli..kiz oglumun biberonu sabit hep aynisini kullaniyo hobi olarak hergittigmz aiisvrriste bi biberon alipbgeliyo :)

Ben ilk gebeligmde afedersn kabizliktan damar catlamasi yasadim 2sene cektim gecen sene analfissur ameliyati oldm simdide oglumda var kabizlik ama karpuz yiyince cok iyi grliyor gunkurusu kayisi var iri buyuk oluyor oda iyi cok hamur isi yeme meyveye onem ver

İnşlh inşlhh ah bi senin dedigin gibi olsa sana nasıl duacı olurum bilsen😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy daha yeniymiş bu dönemde olur ama sakın ıkınma zorlama kendini tehlikeli olur bu haftalarda evet bi dene bakalım lifli ya iyi gelebilir

Tamam canım karpuza ağırlık vericem inşallah bana da iyi gelir

:) hı maşallah inş bundada çok olur ay aman ne gerek var ona akıt gitsin :) ay yerim ben onun hobisini :)

Canım bende ilk haftalarimda kabiz olmuştum hic geciremezsen duphalac diye surup var hamileler kullanabiliyor onu ic. Aile hekimi vermisti bana. Bir kere içtim geçti. Ben kayisidan falan tiksinmistim. Cig fındık falan yemistim ishal olayim diye. Basura dönmüştü simdi şükür iyiyim.

Haklısın saol bekliyecem o zamn...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım O şurup evde var aslında tüp bebek tedavisinde doktor vermişti ama kullanmadım hamileler kullanabilir yazmıyordu reçetede emin olamadım zararı yok madem içeyim bende

Canım O şurup evde var aslında tüp bebek tedavisinde doktor vermişti ama kullanmadım hamileler kullanabilir yazmıyordu reçetede emin olamadım zararı yok madem içeyim bende

Hic bir ilacta yazmıyor ki canım. Ben eczaciyada sormuştum kullanabilirsin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…