Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Yok canm onlar için değil iki gündür yapmıyodm tembellik yaptm ondan ama artk çok çabuk yoruluyorm canm bişey istemiyo :)

Anam ben haftada bir yapıyorum baya pasaklıyım o zaman
Calisinca birde 30 saat derse girince olmuyor ya...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anam ben haftada bir yapıyorum baya pasaklıyım o zaman
Calisinca birde 30 saat derse girince olmuyor ya...

Yok canım normali o ama bizim her yer kullanıldığı için çabuk kirleniyo yüzeysel bi süpürmek silmek gerekiyo bu arada ne öğretmenisin canım

Yok canım normali o ama bizim her yer kullanıldığı için çabuk kirleniyo yüzeysel bi süpürmek silmek gerekiyo bu arada ne öğretmenisin canım

Valla hafta sonlarını eşime yıktim eskiden evden gönderiyorum o gelene kadar ben temizliği bitiriyordum. Şimdi ben toparliyorum o süpürge acip yerleri siliyor.
Fen bilgisi ogretmeniyim canım :)

Taze anneden hamisleree merhabaa :)
25 gunluk olduuk..
Malum giriyorum bisye bakiyorum sonra bir ses ingaa cagiriyor kizim hemen :)

Nasil gidiyoorr?

Oo senin eşin iyiymiş valla benimki bi yemek yapıyo okadar geç geldiği için genelde ben yapıyorm öle :)
Oo ne güzel hamileliğinde iyi dek gelmiş tatil geliyo rahat edersin :)

Taze anneden hamisleree merhabaa :)
25 gunluk olduuk..
Malum giriyorum bisye bakiyorum sonra bir ses ingaa cagiriyor kizim hemen :)

Nasil gidiyoorr?

Canım benim ya fırsat buldukça yaz nasıl gidiyo neler yapıyosun tavsiyelerini :) nasl prenses yoruyomu seni zormu bebeğe bakmak :)

Canım benim ya fırsat buldukça yaz nasıl gidiyo neler yapıyosun tavsiyelerini :) nasl prenses yoruyomu seni zormu bebeğe bakmak :)

Iyi cok sukur prensesimde :)
Bazen yoruyor bazen dinlendiriyor :)
Zor degil aslinda ama ilk gunlerde bi afalliyor insan,cok fazla sey cok hizli bi sekilde köklü bi degisime ugruyor :)
Herseye degiyor ama inan..
Uyurken ozluyorsun..
Uykumdan kalkinca gece seviniyorum koklaya koklaya bi hal oluyorum :)
Bi uyusun diye gozunun icine bakiyorsun bide uyansin diye,degisik
Rabbim hicbir kadini mahrum etmesin boyle bi sevgiden..

Ayyy bende istiyorm ya of ne güzel anlatmışsın maşallahhh :) ben çok korkıyorm nasıl yapıcam nasıl olacak diye bakalım bende senin gibi olabilecekmiyim :)

Ayyy bende istiyorm ya of ne güzel anlatmışsın maşallahhh :) ben çok korkıyorm nasıl yapıcam nasıl olacak diye bakalım bende senin gibi olabilecekmiyim :)

Dedigim gb ilk gunler afalliyorsun ama koyver gitsin agla :)
Oluyorsun Allah veriyor kolayligini..Alistikca daha guzel geliyor..Bu kadar tatli olmasalar katlanilmaz ama degiyor bi bakisina :)
Saglikla kavusunda insallah zaman geciyor cabucak..

Merhaba kızlar bişey sorabilirmiyim ilişkiden kaç gün sonra kan testinde anlaşılır bide adet olmadan önce ne gibi belirtieleriniz olmuştu )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar bişey sorabilirmiyim ilişkiden kaç gün sonra kan testinde anlaşılır bide adet olmadan önce ne gibi belirtieleriniz olmuştu )

Benim belim çok ağrıyordu. Bir hafta oncesinden adet ağrısı başlamıştı birde kokulara hassasiyetim artmıştı :)

Benim belim çok ağrıyordu. Bir hafta oncesinden adet ağrısı başlamıştı birde kokulara hassasiyetim artmıştı :)

Ben çatlama iğnesi oldum bu cuma çok sayıda yumurtam vardı doktor yıne de çatlama iğnesini yaptı coğul gebelık olma riski varmış cok belin ağrıo kasımların ağrıo göğüslerine tutamıyorum bile bide beyaz bi akıntım var ama ığneden sonra ilişkiye gireli 5gın oluo daha bu olanlar iğneden mi acaba yoksa etken belirti olabilir mi ki

Dedigim gb ilk gunler afalliyorsun ama koyver gitsin agla :)
Oluyorsun Allah veriyor kolayligini..Alistikca daha guzel geliyor..Bu kadar tatli olmasalar katlanilmaz ama degiyor bi bakisina :)
Saglikla kavusunda insallah zaman geciyor cabucak..

:) demi aynen öle ya herşeyin başı öle olur acemi zor gelir sonra alışılır yerim ben onun bakışını maşallah minik prensese :) inş bende hayırlısıyla alırım kucağıma

Benimde goguslerimde hassasiyet artmıştı. Dedigim gibi adet belirtilerine çok benziyordu. Yalnız daha beş gün olduysa erken gibi bir kaç gün daha bekle :) umarım hayırlı haberini alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…