Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Mrb canım ilişkiden sonrasını bilmiyorm öle olmaz sanırım ama adetinin bi kaç gün geçikmesi lazm ben iki gün geçikince kan testi vermiştim ilk belirtiler gögüs ucu hassasiyeti normalden farklı uyku hali belde sızı falan

bana hamilelikte bişey oluyor ,hiçbir şey hissetmiyorum ,midem bulanmıyor ,bi yerimin ağrıdığı da olmuyo,ikizlerimde de ikiz olmasına rağmen hiçbir şey hissetmedim ,bunda da kötüye bir şey olmuyor mu ne

Kiz datluuu hamisss...kotu oldugin icin degil o0o cok fazla kendini dinlemiyon ondandir

Kiz datluuu hamisss...kotu oldugin icin degil o0o cok fazla kendini dinlemiyon ondandir

yoo ikizlerde kendimi çok dinledim ,hatta kocam ne biçim hamilesin sen bi kere bile kusmadın diye takılıyordu :) bunda kendimi dinlemeye vaktim yoktu doğru iki çocuktan ama kusma gelse dinlemeyi mi dinliyor valla :)) genetik sanırım annem de böyleymiş :))

Benim annemde boylemis ben hic bilmezdim diyorr hafiftim diyor ..bende ilk oglumda bilmiyordum ...merdivenleri 2 ser 2 ser cikardim ama bun bebisimde canim cok yaniyor..haaa ama is gezmye gelince cok guzel gezerim esim der is gezmeye gelince masslahin var diyor ee hakli gecen gun antepe gittik ha bire gezdik

ikiz bebek taşımak çok zor ben de çok gezdim 5.aya kadar ,uzun yollara çıktım 12 saatlik ama sonrasında 5.ayda düşük tehlikesi atlatınca oturdum totomun üstüne ,doğurana kadar evdeydim :)
ben bunda mecburen ayaktayım malum koşturmaca ,oturmak istesem de oturamam ,valla ben hem ev işi hem çocuklar hem iş ,hem de gezme ,hepsine de yetişiyorum şimdilik :))

Dogru haklisin...Rabbim kolaylik versinn bende ablamla beraber kuafor deyim yardimci oluyorum ama bu aralar cokta olamadim..ilk gebeligimde urfadan ..alanyaya kadar sadece 3 kez mola verip gittik offf cnm nasil bir tatil istiyor anlatamam..inslah bu yil 1 haftalikta olsa cikariz ..esim hic umutlu degil ama :44:

valla ben hayatımdan hiç kısmadım şu zamana kadar ,bi de heryere çocuklarımla karnımdaki 3 numarayla gidiyorum düşün :) çocuklarım olmadan bi yere gitmem ,yorucu oluyor haliyle , bu sene bi konyaya gittim ,bi daha gidicem bayramda ,ondan sonra bu sene tatil iptal ,zaten 2 yıldır gidemiyoruz ,artık seneye inş. ne yapalım .. tek çocuk olsaydı o zaman yine giderdim her yere ,en basiti babasına verirdim ama 2 çocuk artı karnımdakiyle çok zor ..

Bende oyleyim...caten nereye gitsem tabiki yavrumda benimle beraber olmasi gerekende bence bu..ev aldik krediyle esim oyuzden kalsin bu yil tatilimiz bende olur dedim..ama oglum simdiden basladi denize nezmn gitcez diye ..babasi diyor sana cekmis gezmeyi seviyor eee anasina ceker tabiki dedim...evet zor dedigin gibi birde daha kucukler gitsen bile onlara bakmak arti birde kendine zmn ayirman lazim..kismet ya vardir herseyde bir hayirr .gec olsun guc olmasin neyapalim

aynen ,2 sene sonra artık her yaz 5 yıldızlı otellerdeyiz :)) artık çocuk klubüne de 3 yaştan itibaren alıyorlarya bizim ikizler çocuk klubunde güzelce eğlenir vakit geçirir inş.

benim ilk gebeliğimdede 9 ay boyunca sürdü her sabah..gün içerisinde iştahsızlık hiç bişey canım istemiyor..senin geçtimi ilaçları içince kırapların ne güzel sen kaç haftalık hamilesin..

benim kocada bıktı her sabah böğürüyorum 30.haftadayım sabahları bulantım geçmedi..iştahsızlık var et tavuk tiskindim yağlı şeyler yiyemiyorum her yerim ağrıyor mutsuzum( nasıl hamilesin sen diyo birgünde demedin diyo canım şunu istiyor al bana diye diyo:) ne dese yok yemem diyorum..neyseki bebiş sağlıklı herşeyi normal önemli olan o..bence sen çok şanslısın tadını çıkar

Selam arkadaşlar bugün doktora gittim elhamdülillah keseyi gördüm şükürler olsun İnş diğer gelişmeleri de sorunsuz mutlu bir şekilde yaşarız o kadar güzel bir mutluluk ki Rabbim isteyen herkese yaşatsın inş

ay çok zor canım gerçekten RABBİM yardım etsin..ben de kusamayan biriyimdir ,midem bulansa da kusup rahatlasam iyi ,hiç kusamıyorum ,bağırsaktan bi kaç kere zehirlendim de onda da kusamamıştım ,o günleri hatırlıyorum da hayatta en çok korktuğum şey kusmak bu yüzden ..kusabilmek de güzel bir şey sonuçta ,hiç kusamamak da çok kötü ..kaç kilo aldın peki ,kilo da alamamışsındır sen bu halinle ..

benim ilk gebeliğimdede 9 ay boyunca sürdü her sabah..gün içerisinde iştahsızlık hiç bişey canım istemiyor..senin geçtimi ilaçları içince kırapların ne güzel sen kaç haftalık hamilesin..

Ayy oda zor olur canım ben o suda eriyenleri içince rahatlatıyo 32. Haftadaym ama bu haftalarda uyku sorınu oluyo gece bunalıyorm uyumak istemiyorm falan

6 kilo almışım canım..bu ay gittim kontrole doktor hiç almamışım aynı kilodayım ama bebiş iyimis..ilk gebeliğimdede 8 kilo almıştım toplam..sen kaç kilo aldın canım..

6 kilo almışım canım..bu ay gittim kontrole doktor hiç almamışım aynı kilodayım ama bebiş iyimis..ilk gebeliğimdede 8 kilo almıştım toplam..sen kaç kilo aldın canım..

ben de daha 3 kilo aldım ama çok pisboğazım ben ,sürekli tıkınıyorum :) hem de hiç midem de bulanmadı ama çok hareketliyim ,malum iki çocuk ,ev ,iş derken ,bi de kilo alan bir yapım yok ,anneme çekmişim . yine iyiymiş kilon o da yeter ...

Ayy oda zor olur canım ben o suda eriyenleri içince rahatlatıyo 32. Haftadaym ama bu haftalarda uyku sorınu oluyo gece bunalıyorm uyumak istemiyorm falan

maşallah sen benden 2 hafta öndesin..ben kalsiyum içebiliyorumda magnezyumu içince hep kusuyorum midemi bulandırıyor..bendede başladı yavaş yavaş uyku sorunu..zaten gece en az iki veya üç defa kalkıyorum dörtbucuk yaşında kızım var o uyandırır mutlaka beni bir kac defada karnımdaki uyandırır:)) böyle böyle doğuma az kaldı

ne güzel sen az almışsın..ikizler kaç yaşında canım..üçüncüye hamilesin maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…