Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

daha çok küçükler..ikizler kız erkek..zor olacak senin için ama beraber büyürler ne güzell
evet canım .bir kız bir erkek .tüp bebekle oldular .bana tıbben doğal yoldan çocuğun olmaz dediler ,olursa yine tüp bebek yapıcaz dediler ,biz de korunmadık ama ikizleri doğurduktan 11 ay sonra doğal yoldan hamile kaldım tıbben mucize bir vakayım yani :))
olsun canım RABBİM istemiş vardır bir bildiği ,bir kolaylık vericektir elbet.
23 un icindeyim :)))

olsun ,emzirirken verirsin .benim yapım öyle normalde de bi oturuşta bi kilo baklava yerim ama kilo almam ,ben anormalim yani sen değil :))

Insallah cnm kadin isterse neler yapmaz ki kilo da neymis hih

ne güzel rabbim ol desin yeterki olur..banada yumurta rezervin azalmış dediler normal yolla kalamassın dediler doğal yolla kaldım ilaçsız..sağlıkla kucağına almayı nasip ettin rabbim

Insallah cnm kadin isterse neler yapmaz ki kilo da neymis hih
aynen canım ,ben ikizlerde 20 kilo aldım ,doğumdan iki hafta sonra 25 kilo vermiş haldeydim :))
ne güzel rabbim ol desin yeterki olur..banada yumurta rezervin azalmış dediler normal yolla kalamassın dediler doğal yolla kaldım ilaçsız..sağlıkla kucağına almayı nasip ettin rabbim

canım benim herşeyim mükemmel ,eşimin de öyle ama bende genetik rahatsızlık çıktı ,ondan hamile kalamıyormuşum ,yumurtalarım hep hasarlı ürüyor .amin canım amin..

ne güzel ama bak şimdi 3 hamilesin rabbim sağlık versin..çocuklarını sana bağışlasın..

ne güzel ama bak şimdi 3 hamilesin rabbim sağlık versin..çocuklarını sana bağışlasın..

evet canım bu da RABBİM in bana hediyesi oldu ,hep düşlerdik acaba bir gün doğal yoldan çocuğumuz olur mu diye eşimle ,RABBİM duydu sanırım ..zaten olmsaydı da 3.çocuğu yine istiyorduk ,dondurulmuşlarım var hala 2 tane ,2 sene sonra filan onları deniyecektik ,gerek kalmadı ..

ben üçüncüye hiç cesaret edemem sanırım iki bana yeter..ne güzel sen istiyosun

Ah ah gelde içme mecbur içiyorm sonra hemen bişey yiyorm :) ya bu haftalar çok zor artk daraldm ben bende 3 kere falan kalkıyorm gece 3 de falan yattığım halde ama senin gibi bebişe değil seninki daha zor gelir kıyamam ya az kaldı bi doğursaydık :)

:) demi aynen öle ya herşeyin başı öle olur acemi zor gelir sonra alışılır yerim ben onun bakışını maşallah minik prensese :) inş bende hayırlısıyla alırım kucağıma

Amiiiiin :)
Aman nelere alisilmiyor ki bu en guzeli :)

Planli gebeliklerde boyle sorunlar yasanmaz ya da az yasanirmis :) istisnalar haric tabi :)
Benimde hic sikayetim olmadi..
Hayirli olsun buarada Allah bagislasin yavrularini

Gozunuzaydiinn..
Hep iyi haberlerini alin insallah..
Bi daha kontrole gidince videoya alin cok guzel oluyor,sirada kalp atisi ve en guzeli 12 haftada fln kıpır kıpır goreceksiniz insallah :)

canım ilki planlıydı ama bu plansızın plansızı oldu ,yani o kural bence geçerli değil :) tamamen yapı meselesi sanırım .sağol canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…