ne güzel sen az almışsın..ikizler kaç yaşında canım..üçüncüye hamilesin maşallah..
Icinizde en tommik olan benim 8 kilo aldim :)))))
şimdilik öyle ama son anda şişebilirim :) ikizlerim 17 aylık .3.süpriz oldu ,planlı değil ..
kaç haftalıksın
evet canım .bir kız bir erkek .tüp bebekle oldular .bana tıbben doğal yoldan çocuğun olmaz dediler ,olursa yine tüp bebek yapıcaz dediler ,biz de korunmadık ama ikizleri doğurduktan 11 ay sonra doğal yoldan hamile kaldımdaha çok küçükler..ikizler kız erkek..zor olacak senin için ama beraber büyürler ne güzell
23 un icindeyim :)))
evet canım .bir kız bir erkek .tüp bebekle oldular .bana tıbben doğal yoldan çocuğun olmaz dediler ,olursa yine tüp bebek yapıcaz dediler ,biz de korunmadık ama ikizleri doğurduktan 11 ay sonra doğal yoldan hamile kaldımtıbben mucize bir vakayım yani :))
olsun canım RABBİM istemiş vardır bir bildiği ,bir kolaylık vericektir elbet.
olsun ,emzirirken verirsin .benim yapım öyle normalde de bi oturuşta bi kilo baklava yerim ama kilo almam ,ben anormalim yani sen değil :))
evet canım .bir kız bir erkek .tüp bebekle oldular .bana tıbben doğal yoldan çocuğun olmaz dediler ,olursa yine tüp bebek yapıcaz dediler ,biz de korunmadık ama ikizleri doğurduktan 11 ay sonra doğal yoldan hamile kaldımtıbben mucize bir vakayım yani :))
olsun canım RABBİM istemiş vardır bir bildiği ,bir kolaylık vericektir elbet.
olsun ,emzirirken verirsin .benim yapım öyle normalde de bi oturuşta bi kilo baklava yerim ama kilo almam ,ben anormalim yani sen değil :))
aynen canım ,ben ikizlerde 20 kilo aldım ,doğumdan iki hafta sonra 25 kilo vermiş haldeydim :))Insallah cnm kadin isterse neler yapmaz ki kilo da neymis hih
ne güzel rabbim ol desin yeterki olur..banada yumurta rezervin azalmış dediler normal yolla kalamassın dediler doğal yolla kaldım ilaçsız..sağlıkla kucağına almayı nasip ettin rabbim
aynen canım ,ben ikizlerde 20 kilo aldım ,doğumdan iki hafta sonra 25 kilo vermiş haldeydim :))
canım benim herşeyim mükemmel ,eşimin de öyle ama bende genetik rahatsızlık çıktı ,ondan hamile kalamıyormuşum ,yumurtalarım hep hasarlı ürüyor .amin canım amin..
ne güzel ama bak şimdi 3 hamilesin rabbim sağlık versin..çocuklarını sana bağışlasın..
evet canım bu da RABBİM in bana hediyesi oldu ,hep düşlerdik acaba bir gün doğal yoldan çocuğumuz olur mu diye eşimle ,RABBİM duydu sanırım ..zaten olmsaydı da 3.çocuğu yine istiyorduk ,dondurulmuşlarım var hala 2 tane ,2 sene sonra filan onları deniyecektik ,gerek kalmadı ..
ben üçüncüye hiç cesaret edemem sanırım iki bana yeter..ne güzel sen istiyosun
evet biz hep 3 çocuk istedik ,artık hepsini bi anda büyütüp sezon finaliyle sahalardan çekilicem inş. 32 yaşında 3 çocuk annesi olarak :))
bebeğin cinsiyeti bellimi..ben 34 yaşındayım bizde ikide final dicez artık
evet canım erkek ..
hayırlı olsun canım..sağlıkla doğmasına nasip olsun inş
maşallah sen benden 2 hafta öndesin..ben kalsiyum içebiliyorumda magnezyumu içince hep kusuyorum midemi bulandırıyor..bendede başladı yavaş yavaş uyku sorunu..zaten gece en az iki veya üç defa kalkıyorum dörtbucuk yaşında kızım var o uyandırır mutlaka beni bir kac defada karnımdaki uyandırır:)) böyle böyle doğuma az kaldı
:) demi aynen öle ya herşeyin başı öle olur acemi zor gelir sonra alışılır yerim ben onun bakışını maşallah minik prensese :) inş bende hayırlısıyla alırım kucağıma
bana hamilelikte bişey oluyor ,hiçbir şey hissetmiyorum ,midem bulanmıyor ,bi yerimin ağrıdığı da olmuyo,ikizlerimde de ikiz olmasına rağmen hiçbir şey hissetmedim ,bunda dakötüye bir şey olmuyor mu ne
Selam arkadaşlar bugün doktora gittim elhamdülillah keseyi gördüm şükürler olsun İnş diğer gelişmeleri de sorunsuz mutlu bir şekilde yaşarız o kadar güzel bir mutluluk ki Rabbim isteyen herkese yaşatsın inş
Amiiiiin :)
Aman nelere alisilmiyor ki bu en guzeli :)
Planli gebeliklerde boyle sorunlar yasanmaz ya da az yasanirmis :) istisnalar haric tabi :)
Benimde hic sikayetim olmadi..
Hayirli olsun buarada Allah bagislasin yavrularini
Gozunuzaydiinn..
Hep iyi haberlerini alin insallah..
Bi daha kontrole gidince videoya alin cok guzel oluyor,sirada kalp atisi ve en guzeli 12 haftada fln kıpır kıpır goreceksiniz insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?