Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

evet az kaldı canım..iyi olsunlarda bebişler ben bişey istemiyorum

Bana kimse selam vermiyor küstüm size (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah canım ya.acayıp heyecan var annemde gelmek istiyor ama bilemedim kız götürsem mi?

Istiyorsa götür canım ya görsün benimkiler burda olsa gotururdum :)
Makinesi yeni bağlandığı için resim vermedi bana bakar bakar onu severdim ben ya...

günaydın..ben son kontrollerde hep yarım yamalak baktılar ,bi kaç farklı doktora gittim de :)
bizimki garibim içerde kendi kendine büyüyor ,iyidir inş.

günaydın..ben son kontrollerde hep yarım yamalak baktılar ,bi kaç farklı doktora gittim de :)
bizimki garibim içerde kendi kendine büyüyor ,iyidir inş.

Kaçıncı haftandasin ilk haftalarda bakmıyorlar genelde kalp atışını dinletti hep doktor 17.haftaya kadar. Elini yüzünü 17.de gördüm.

dün başka bir arkadaşım gitti vermiş canım resim..bugunde sağlık ocagına kaydolmaya gıdeceım

dün başka bir arkadaşım gitti vermiş canım resim..bugunde sağlık ocagına kaydolmaya gıdeceım

Daha kaydomadin mi? Ben ilk aile hekimine gostermistim beta hcgyi. Her gidisimde gebeligin devam ediuor mu diye soruyor. 20. Haftanda aşı olacaksın :))
Benimde kasık ağrılarım geçmedi kontrol için mi gitsem diye düşünüyorum. içim disim antibiyotik oldu ya çok korkuyorum bebeğe zarar vercem diye

takvimimde yazıyor canım görmedin mi :) 26.haftadayım :) yok canım benim doktorum çok iyiydi çok ayrıntılı gösteriyordu da doktorum çok pahalı bir hastaneye geçti ,ben de tam doktor bulma aşamasındayım ,bi kaç doktora gittim beğenmedim yarım yamalak baktılar ,pek de göstermediler ondan dolayı ..

yok canım olmadım daha bakalım bugun gıdecegım iste gecen gıttım kayda almadılar.
bugun gıderım hem iğnem var o hemde kayıt. sen neden kullanıyorsun antibiyotik

Telefondan giriyorum ya takvim görünmüyor canım. En kısa zamanda bulursun inşallah...

yok canım olmadım daha bakalım bugun gıdecegım iste gecen gıttım kayda almadılar.
bugun gıderım hem iğnem var o hemde kayıt. sen neden kullanıyorsun antibiyotik

Idrar yollarimda enfeksiyon varmış canım ondan verdi ama dozu düşük bana etki etmedi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…