- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Ah ah gelde içme mecbur içiyorm sonra hemen bişey yiyorm :) ya bu haftalar çok zor artk daraldm ben bende 3 kere falan kalkıyorm gece 3 de falan yattığım halde ama senin gibi bebişe değil seninki daha zor gelir kıyamam ya az kaldı bi doğursaydık :)
Bana kimse selam vermiyor küstüm size(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam canım Hayırlı cumalar
selam canım Hayırlı cumalar
Yarın kacta randevun?
10.00 canımm. heyecan dorukta
oyss :)) tok tok tok tok seslerini duyacaksın yarın :))
inşallah canım ya.acayıp heyecan var annemde gelmek istiyor ama bilemedim kız götürsem mi?
günaydın..ben son kontrollerde hep yarım yamalak baktılar ,bi kaç farklı doktora gittim de :)
bizimki garibim içerde kendi kendine büyüyor ,iyidir inş.
Istiyorsa götür canım ya görsün benimkiler burda olsa gotururdum :)
Makinesi yeni bağlandığı için resim vermedi banabakar bakar onu severdim ben ya...
dün başka bir arkadaşım gitti vermiş canım resim..bugunde sağlık ocagına kaydolmaya gıdeceım
Kaçıncı haftandasin ilk haftalarda bakmıyorlar genelde kalp atışını dinletti hep doktor 17.haftaya kadar. Elini yüzünü 17.de gördüm.
Daha kaydomadin mi? Ben ilk aile hekimine gostermistim beta hcgyi. Her gidisimde gebeligin devam ediuor mu diye soruyor. 20. Haftanda aşı olacaksın :))
Benimde kasık ağrılarım geçmedi kontrol için mi gitsem diye düşünüyorum. içim disim antibiyotik oldu ya çok korkuyorum bebeğe zarar vercem diye
takvimimde yazıyor canım görmedin mi :) 26.haftadayım :) yok canım benim doktorum çok iyiydi çok ayrıntılı gösteriyordu da doktorum çok pahalı bir hastaneye geçti ,ben de tam doktor bulma aşamasındayım ,bi kaç doktora gittim beğenmedim yarım yamalak baktılar ,pek de göstermediler ondan dolayı ..
yok canım olmadım daha bakalım bugun gıdecegım iste gecen gıttım kayda almadılar.
bugun gıderım hem iğnem var o hemde kayıt. sen neden kullanıyorsun antibiyotik
Kizlarr neler yapoyorsunuz bebis ler nasil :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?