Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Kızlar bi kaç saate tabi eklemeyi becerebilirsem bebek için yaptırdıklarımı atıcam bakalım beğenecekmisiniz :)

Kızlar çatlama iğnesinin 10.günü bata5gün kala ov testi silik sizce iğneden mi inş hamişimdir yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada kizlar 23 haftalik .6 aylikmi allunuyor ...yani yanlismi hespliyom ben

Demii bende aynisini soyledim eltim yok sen aralikta hasta oldun ocakta hamile kaldin diyor yeni 6 ya girdin dedi

O iki hafta eksik hesaplanmıştır canım doktorlar tam hesaplıyor ya doktorlar on ay olarak hesaplıyor :)

Benim kolumda birşey çıktı ya hafif kırmızı küçük küçük sivilce gibi ve kaşınıyor ne olabilirki?

Cnm genelde acik tenli kisilerde gorulur..ama dedigim kasinti bence yapmaz ben gibi ama daha kucuk..aynisimi bilmiyorum

Kızlar bi kaç saate tabi eklemeyi becerebilirsem bebek için yaptırdıklarımı atıcam bakalım beğenecekmisiniz :)

Kk yukle cnm tlfna googleplaystoreden sonra cevaplaya gir yukarda 3nokta var oraya tikla goruntu ekle de galeriden goruntulerini ekle bizde bakalim :)

Gozunuzaydiinn..
Hep iyi haberlerini alin insallah..
Bi daha kontrole gidince videoya alin cok guzel oluyor,sirada kalp atisi ve en guzeli 12 haftada fln kıpır kıpır goreceksiniz insallah :)[/QUOTE]

Sağol canım İnş o güzel anlarıda yaşarız hayırlıyısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…