Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Cnm genelde acik tenli kisilerde gorulur..ama dedigim kasinti bence yapmaz ben gibi ama daha kucuk..aynisimi bilmiyorum

Dedigin sey ne ben huylandım sanırım ondan kasıdım. Aslında sivilce değilde pul pul olmuş kasimda burnumumda da oluyor ama ama kolumdakinin etrafı kızarmış.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biz iyiyiiz alisiyoruz :)
Sizi sormalii?

Bizde buyuyorz teyzesi 32+0da 2050grdik simdi 32+5 olduk suyumuz fazla dedi dktr randevular sklasti ve dogum 37yi doldurunca aliyorz dedi...Kiz kocaman olmustr sen nasil oldn cnm eski rahatligina kavustunmu agrin sancin gectimi minik kizin nasil arada takipliyorm seni mayis annelernden

Kendini neden kasiyorsunki cnm...ablamda olmustu ben gibi kucuk kucuk kirmizi dr gittik korkacak bisey yok sen acik tenlisin ondan bunlar cikiyor dedi..sendeki aynimi bikmiyorum ama korkmani gerektiricek eminimki bisey deildir...

28 gunluk oldu bile :)
Ben iyiyim cok sukur agrim sancim hic olmadi desem yeridir..Sadece ilk birkac gun yatarken kalkarken daha yavastim iste..
Masallah sizedee
Ne kadar az kalmis kavusmaniza :)
Saglikla kavusun insallah..
Goruyorum yazdiklarini ara ara,takip ediyorum devamli mayis topigimizi,cok yararli oluyor..Cok guzel arkadasliklarimizda oldu :)

Hiic bilgim yook ..cnm olsayfi yapabilseydim 2 de bir resim atardimm :)))))))

Bitti cnm son susleme islrri kaldi iste ama buarada dogum icin aldigim tulbenti yapamiyorm igne oyasi yapcktm kenarina 2kenar yaptim biraktm hicmi hic cnm istemiyor onun yerine hazir kenarlari duz tulbentmi alsamki :)) gorumcem nevresim tk falan dikti dogum icin onlarida bikat makinaya atip yikasammiki cocugunki gelmedi daha okesin yikancak ama benim icin olani yika kurut utule cok zor bee :))

Massallah cnm bende temmuz annelerindeyim

Az kalmis onlarida insalh bitirirsin..2 kenari yapmissin bismillah de dier lerini de yap bence ...valla utu isini hic ama hic sevmm cnm yaa Allah yardimcin olsun mecbur iste yapilicak

Massallah cnm bende temmuz annelerindeyim

Sizin gb deneyimli annelerin tecrubeleri cok iyi oluyor :)
Bir de ayni seyleri yasamak,birbirini anlayan birsuru insan olmak guzel :)
Heyecan nasil? :)

Sizin gb deneyimli annelerin tecrubeleri cok iyi oluyor :)
Bir de ayni seyleri yasamak,birbirini anlayan birsuru insan olmak guzel :)
Heyecan nasil? :)

Gercktn haklisin insan yasadikca duydukca cok sey ogreniyor ben tecrubeliyim ama sizlerdnde ogrendigm cok sey var walla konusa konusa herseyi ogrrniyorz...heycan dorukta besik aldik herseyi yikadm utuledm canta hazir cok korkuyorm biyandanda cok istiyorm biraz once vakit gelsn kizim nasil olcak sarisinmi esmermi beyazmi saclari boyu kilosu kime benziycek emicekmi agliycakmi oglum ne tepki vercek inanki hep bunlarin dusuncesi var...magnet yaptrdm gelenlere hediye olarak eee bayramada denk gelck cikolata almam lazim sepet suslucem bide pembe beyaz balonlar almayi dusunuyorm gelen cocuklara hediye bi arkadas kolonya sisesi suslemis cok hosuma gitti bide onu yapcam..ya kece nerdn bulabilirm isim yazicam hosgeldin diye :)

Az kalmis onlarida insalh bitirirsin..2 kenari yapmissin bismillah de dier lerini de yap bence ...valla utu isini hic ama hic sevmm cnm yaa Allah yardimcin olsun mecbur iste yapilicak

Ya ellerim cok uyusuyor birazda oyuzdn heralde

Kendini neden kasiyorsunki cnm...ablamda olmustu ben gibi kucuk kucuk kirmizi dr gittik korkacak bisey yok sen acik tenlisin ondan bunlar cikiyor dedi..sendeki aynimi bikmiyorum ama korkmani gerektiricek eminimki bisey deildir...

Ben baya beyazım demekki ondan. Sürekli olmasa da ara ara kaşınıyor...

Benimde cnm cokk SIKILDII neyapacagimi bilmiyorum offf

Ne yapsak ki :) dışarda nasıl yağmur var anlatamam. Çamaşır yıkadım ama yine içeri asacagim sanırım... hafta sonları yağmurlu yine yetişmeyecek okula çamaşırlar :)

Burasi bulutluu sIKICI bir hava var.. gecen gun burdada cok kotu yagmur dolu vardi...tatile cikcanmi?

Burasi bulutluu sIKICI bir hava var.. gecen gun burdada cok kotu yagmur dolu vardi...tatile cikcanmi?

Bu yıl esimin memleketine marasa gideriz de ne olacağı belli degil esim müdür yard. Vekaleten kalıcı da olabilirmis oyle olursa yıllık izni 20 gun. Zaten okul kapansa bile ogretmenler on beş gün daha calisiyor ya biz temmuza kadar buradayız. Benim hic maraşa gidesim yok on iki saat yol sürüyor. Orda rahat edemiyorum. Yerde yatıyoruz. Belim ağrıyor ( bi halde nasıl yatcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…