- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Cnm genelde acik tenli kisilerde gorulur..ama dedigim kasinti bence yapmaz ben gibi ama daha kucuk..aynisimi bilmiyorum
Kizlar napiyonuzzz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz iyiyiiz alisiyoruz :)
Sizi sormalii?
Dedigin sey ne ben huylandım sanırım ondan kasıdım. Aslında sivilce değilde pul pul olmuş kasimda burnumumda da oluyor ama ama kolumdakinin etrafı kızarmış.
Hiic bilgim yook ..cnm olsayfi yapabilseydim 2 de bir resim atardimm :)))))))Kızlar nerden ekliyecem resimleri yapamıyorm
Kizlar napiyonuzzz :)
Kizz nerelerdesinnn..bittimi hazirliklarin..:)))
Bizde buyuyorz teyzesi 32+0da 2050grdik simdi 32+5 olduk suyumuz fazla dedi dktr randevular sklasti ve dogum 37yi doldurunca aliyorz dedi...Kiz kocaman olmustr sen nasil oldn cnm eski rahatligina kavustunmu agrin sancin gectimi minik kizin nasil arada takipliyorm seni mayis annelernden
Hiic bilgim yook ..cnm olsayfi yapabilseydim 2 de bir resim atardimm :)))))))
28 gunluk oldu bile :)
Ben iyiyim cok sukur agrim sancim hic olmadi desem yeridir..Sadece ilk birkac gun yatarken kalkarken daha yavastim iste..
Masallah sizedee
Ne kadar az kalmis kavusmaniza :)
Saglikla kavusun insallah..
Goruyorum yazdiklarini ara ara,takip ediyorum devamli mayis topigimizi,cok yararli oluyor..Cok guzel arkadasliklarimizda oldu :)
Bitti cnm son susleme islrri kaldi iste ama buarada dogum icin aldigim tulbenti yapamiyorm igne oyasi yapcktm kenarina 2kenar yaptim biraktm hicmi hic cnm istemiyor onun yerine hazir kenarlari duz tulbentmi alsamki :)) gorumcem nevresim tk falan dikti dogum icin onlarida bikat makinaya atip yikasammiki cocugunki gelmedi daha okesin yikancak ama benim icin olani yika kurut utule cok zor bee :))
Massallah cnm bende temmuz annelerindeyim
Sizin gb deneyimli annelerin tecrubeleri cok iyi oluyor :)
Bir de ayni seyleri yasamak,birbirini anlayan birsuru insan olmak guzel :)
Heyecan nasil? :)
Az kalmis onlarida insalh bitirirsin..2 kenari yapmissin bismillah de dier lerini de yap bence ...valla utu isini hic ama hic sevmm cnm yaa Allah yardimcin olsun mecbur iste yapilicak
Kendini neden kasiyorsunki cnm...ablamda olmustu ben gibi kucuk kucuk kirmizi dr gittik korkacak bisey yok sen acik tenlisin ondan bunlar cikiyor dedi..sendeki aynimi bikmiyorum ama korkmani gerektiricek eminimki bisey deildir...
Ben baya beyazım demekki ondan. Sürekli olmasa da ara ara kaşınıyor...
Heralde cnm takma kafana ..
Canımm cok sıkılıyor eşim sınava gitti. Ben evde evi toparliyorum ama sıkıldım ya...
Benimde cnm cokk SIKILDII neyapacagimi bilmiyorum offf
Ne yapsak ki :) dışarda nasıl yağmur var anlatamam. Çamaşır yıkadım ama yine içeri asacagim sanırım... hafta sonları yağmurlu yine yetişmeyecek okula çamaşırlar :)
Burasi bulutluu sIKICI bir hava var.. gecen gun burdada cok kotu yagmur dolu vardi...tatile cikcanmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?