- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Burasi bulutluu sIKICI bir hava var.. gecen gun burdada cok kotu yagmur dolu vardi...tatile cikcanmi?
Bu yıl esimin memleketine marasa gideriz de ne olacağı belli degil esim müdür yard. Vekaleten kalıcı da olabilirmis oyle olursa yıllık izni 20 gun. Zaten okul kapansa bile ogretmenler on beş gün daha calisiyor ya biz temmuza kadar buradayız. Benim hic maraşa gidesim yok on iki saat yol sürüyor. Orda rahat edemiyorum. Yerde yatıyoruz. Belim ağrıyor( bi halde nasıl yatcam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Offf sizin is daha zormus :))) yer yatagini ben cok severim hakiki yun olursa ama...gitme dicem olmicak oyuzden inslah kisa
Surer ...insan kendi evinde daha rahat oluyor ..
Onların köyü serin eşim ben burda ramazana dayanamiyorum diyor. Bütün ramazanı orda gecirme dusuncesi beni cıldırtıyor. Evde herkes oruç ben tutmayacağım nasıl yemek yapcam kendime kokar o yemek hem kv evi de olsa ben başkasının dolabını açıp canımın istedigini yiyemem annemin evinde bile yapmıyorum annem git şunu koy demedikce. uc bes gun değil bir ay diyor eşim(
Serinlik senin acindan iyi tabiii..ama bende senin gibiyim sofrada bile elimi uzatip ekmek almm onlar verirse yerim kv der kizim 7 yikdir evlisin yeter
Cekinme der ama ben yapmm..zor yaa ramazan olunca sana daha zir olcak.
Boyle olunca eslere coook kiziyorum benim esimde arada bu dusunleri olur ..diyom benide dusun diyor dusunuyorum iste kir zincirlerini diyor utanma artik der :)))))) ama ne care
Mrbalar bizde 28+4 günlüğüz ☺️ oğluşumuz olucak inş. Heyecanla oğluşumuz için hazırlıklara devam ediyoruz ☺️ herşeyimiz tamam ama beşiğimize karar veremedik önerisi olan var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mrbalar bizde 28+4 günlüğüz ☺️ oğluşumuz olucak inş. Heyecanla oğluşumuz için hazırlıklara devam ediyoruz ☺️ herşeyimiz tamam ama beşiğimize karar veremedik önerisi olan var mı?
Hayırlı olsun canım benimde oğluşum olcak adını ne koyacaksiniz?
Ben park yatak almaya karar verdim. Internette okudum en mantıklısı o geldi.biraz büyüdüğünde kaldiririm.
İsim YUSUF ASAF düşünüyoruz. Aslında ben hep mobilyalara baktım hiç park düşünmemiştim. Sen ne kadarlık hamişsin ve bebişin ismini ne düşündünüz ☺️
Hayirli saglikli olsun inslh...arkdslarin bazilari park yatak aldilar benim buyuk oglmdan karyola var
Oyuzden ben simdilik dusunmuyorum
Hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla olur kucağımıza alırız inş 🙏
Sizde durum ne gidecekmisiniz bir yerlere?
Sen ne koyacaksin ismini hic sormadım :)
Esimi kandirabilirsem gitcezde adami kandiramadim :)))) 1 hftalikta oksa gitsem en azindan mersin bize yakin oraya gitsek olur ama istee kismet bakalim..
Gercktn haklisin insan yasadikca duydukca cok sey ogreniyor ben tecrubeliyim ama sizlerdnde ogrendigm cok sey var walla konusa konusa herseyi ogrrniyorz...heycan dorukta besik aldik herseyi yikadm utuledm canta hazir cok korkuyorm biyandanda cok istiyorm biraz once vakit gelsn kizim nasil olcak sarisinmi esmermi beyazmi saclari boyu kilosu kime benziycek emicekmi agliycakmi oglum ne tepki vercek inanki hep bunlarin dusuncesi var...magnet yaptrdm gelenlere hediye olarak eee bayramada denk gelck cikolata almam lazim sepet suslucem bide pembe beyaz balonlar almayi dusunuyorm gelen cocuklara hediye bi arkadas kolonya sisesi suslemis cok hosuma gitti bide onu yapcam..ya kece nerdn bulabilirm isim yazicam hosgeldin diye :)
Anne adayları bi sorum olucak sizlere kaç haftalıksınız ve toplamda kaç kilo aldınız? Ben 28+4 haftalığım toplamda 6 kilo aldım.
Anne adayları bi sorum olucak sizlere kaç haftalıksınız ve toplamda kaç kilo aldınız? Ben 28+4 haftalığım toplamda 6 kilo aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?