Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Babamiz bugun alcak magnetleri resmini ceker atarim isin zoru cok yuruyemiyorm balon oluyo ayaklarm esim hic anlamaz acaba diyorum burda yapan arkadaslardanmi siparis versm kargo nekadar tutarki bilmiyorm kapi susleri 30lira iyimi sence benim oglanda hediye gelmisti hala kullaniyorm odasinin kapisinda 30liralik olan cok buyuk degil normal

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anne adayları bi sorum olucak sizlere kaç haftalıksınız ve toplamda kaç kilo aldınız? Ben 28+4 haftalığım toplamda 6 kilo aldım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben dahilmiyim ki :)
Hamisligi gectim ben annelikteyim :)
27 gunluk kizim..
Ben 5. ay itibariyle her ay 2 kilo aldim sonra son ay cok hizli ilerliyor hersey 14 kiloyla doguma gittim..
Dogumda 6 kilo vermistim eve geldigimde,sonrasindada 4 kilo daha verdim..
55le hamile kalmistim suan 59um..

Gayet uygunmus..
Ben kapi susumuzude kendim yaptim keceden kasnakla fln yuklerim simdi..zamanin varsa yapabilirim dersen cok guzel seyler var nette..
Sismek cok kotu..
Ben son hafta ara ara sistim bide dogumdan sonra niye oluyorsa o zaman odem oldu

Maşallah yaa çok çabuk vermişsiniz kiloları 👍 inş bende sizin gibi çabuk kilo verenlerden olurum 🙏 Allah kızınızı analı babalı hayırlı bi evlat evlat olarak yaşatsın inş. İsmini ne bıraktınız acaba? 👶

Yaptıklarımdan bazıları canım..
Kapı süsümüz,taı yastığımız,dönence :)

Aminn cümlemizin evlatlarını inşallah hayırlısıyla..
Kızımızın ismi Sezen..
Kilolarda hiç önemli değil gercekten sonradan verilebilecek birsey cünkü yeter ki sağlık olsun gerisi gercekten boş :)

Son düzenleme:
Yaptıklarımdan bazıları canım..
Kapı süsümüz,taı yastığımız,dönence :)

Çok güzel olmuş canm yaa ellerine sağlık dönencenin bi benzerini ben okulda yapmıştım çocuk gelişiminde okurken ☺️😁 Allah hayırlısıyla kullanmak nasip etsin inş 🙏

Ayy hepsi cok guzel olmus eline koluna saglik ama bende el becerisi pek yok :)) bide miracla cok zor olur heralde ama cikolatalri evde hazirlicam organze tulden boncuk kurdele fln suslucem

Tesekkur ederimm..Sende daha ne cevherler var o zaman :)
Ben cok seviyorum elimde bisyler yapmayi..
Resim,dikis vs boyle seyler yapiyorum..

Mirac'a da yapman lazim :)
Zaten az zaman kaldi ancak isler gucler :)
Cikolatalar daha da tatli olacak o zaman
Cok huzunleniyorum hamileligimi dusununce :) ozluyorum..Bebegimle olmak bambaska ama hamileligin guzelligide baska :) hic sıkıntım olmamisti tabi bununda buyuk etkisi var..

Son düzenleme:

Cnm ya mirac okadar garipdiki yavrumun bi cikolatasi bile yoktu hem 3hafta erken gelmesi hemde kis kar olmasi sebebiyle hicbisi yapamadm esimle bi sefer alisverise ciktim kiyafet yatak vb seyleri aldik ikinciye ciktik bakim malzemelerini aldk ertesi gun dogum yaptim herkonuda sansli bi oglum var ama su ilk hazirliklari yapamadigm icin hala hevesim var insallah sunnete olcak bu isteklerim ama bu kiza massallah herseyi yapiyorm ama oda abisi kadar sansli degil abisinin daha dogmadan ona niyet edilip alinan bi tır ı var dedesi koperatifte tasimacilik yapiyor ve butun geliri oglumun hesabina yatiriliyor tek erkek cocuk diye...ama yinede o sekerler susler mavis mavis hep aklimda kaldi buna inaniyorm insan ufak seylerde olsa hevesini almali :) sen ne guzel herseyi ilk bebine yaptn darisi ikinciye artik :))

Olsun saglik olsunda zaten kendimiz icin yaptigimiz seyler aslinda :)
Hosumuza gidiyor diye :)
Ama artik dede bu bebisede bi guzellik yapsin yani :)

Kizlar nasilsinizz :)))

Biz iyiyiz kizcemle,29. gunu bugun buarada..Hamileligi atlattim ama burayi birakamadim :)
Sizi sormalii?

:)) dedemizin hayalleri yikildi kiz oldugunu ogrenince :)) biz cok sevindik uctuk resmen ama dede biraz uzuldu diyoki mirac birazdaha buyusun odasini yukari bizim eve tasiyalim tmm baba dedim gonlu olsn diye ne diyeyim...burdaki arkadasliklar bambaska oluyo ya bende hemen kosuyorm buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…