- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Ben 23 haftaligim veee veeee veeeee SIKI DURUN 8 kilo aldimmm
maşallahemzirince gider o kilolar ya
Ayy ne guzel heyecanlar :) buyuk minik yardim etsin sana :)
Bende lavanta kesesi yaptirdim..
Sizin oralarda nerde vardir bilemedim ki incik boncuk satan yerlerde oluyor hic ummadigin yerlerdende cikabilir
Bende keceden dönence yaptim kizima :)
Allah saglikla kavustursun insallah..Hayirli evlat olsuun..
Genelde park yatak tercih ediliyor ama biz begendigimiz bir modeli yaptirdik..
Eskiden beri bembeyaz olsun isterdim duvardan cibinlik fln yaptirdim :)
Ayy agzindan bal damliyorc
bende kilo alıcam diye korkuyorum:18::18::18: ama bebek büyüdükçe bende alırım sanırım
bende kilo alıcam diye korkuyorum:18::18::18: ama bebek büyüdükçe bende alırım sanırım
Anne adayları bi sorum olucak sizlere kaç haftalıksınız ve toplamda kaç kilo aldınız? Ben 28+4 haftalığım toplamda 6 kilo aldım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Babamiz bugun alcak magnetleri resmini ceker atarim isin zoru cok yuruyemiyorm balon oluyo ayaklarm esim hic anlamaz acaba diyorum burda yapan arkadaslardanmi siparis versm kargo nekadar tutarki bilmiyorm kapi susleri 30lira iyimi sence benim oglanda hediye gelmisti hala kullaniyorm odasinin kapisinda 30liralik olan cok buyuk degil normal
Ben dahilmiyim ki :)
Hamisligi gectim ben annelikteyim :)
27 gunluk kizim..
Ben 5. ay itibariyle her ay 2 kilo aldim sonra son ay cok hizli ilerliyor hersey 14 kiloyla doguma gittim..
Dogumda 6 kilo vermistim eve geldigimde,sonrasindada 4 kilo daha verdim..
55le hamile kalmistim suan 59um..
)
Babamiz bugun alcak magnetleri resmini ceker atarim isin zoru cok yuruyemiyorm balon oluyo ayaklarm esim hic anlamaz acaba diyorum burda yapan arkadaslardanmi siparis versm kargo nekadar tutarki bilmiyorm kapi susleri 30lira iyimi sence benim oglanda hediye gelmisti hala kullaniyorm odasinin kapisinda 30liralik olan cok buyuk degil normal
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah yaa çok çabuk vermişsiniz kiloları �� inş bende sizin gibi çabuk kilo verenlerden olurum �� Allah kızınızı analı babalı hayırlı bi evlat evlat olarak yaşatsın inş. İsmini ne bıraktınız acaba? ��
Yaptıklarımdan bazıları canım..
Kapı süsümüz,taı yastığımız,dönence :)
Eki Görüntüle 1148723 Eki Görüntüle 1148724 Eki Görüntüle 1148725 Eki Görüntüle 1148726
Yaptıklarımdan bazıları canım..
Kapı süsümüz,taı yastığımız,dönence :)
Aminn cümlemizin evlatlarını inşallah hayırlısıyla..
Kızımızın ismi Sezen..
Kilolarda hiç önemli değil gercekten sonradan verilebilecek birsey cünkü yeter ki sağlık olsun gerisi gercekten boş :)
Çok güzel olmuş canm yaa ellerine sağlık dönencenin bi benzerini ben okulda yapmıştım çocuk gelişiminde okurken ☺️😁 Allah hayırlısıyla kullanmak nasip etsin inş 🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü
Ayy hepsi cok guzel olmus eline koluna saglik ama bende el becerisi pek yok :)) bide miracla cok zor olur heralde ama cikolatalri evde hazirlicam organze tulden boncuk kurdele fln suslucem
Tesekkur ederimm..Sende daha ne cevherler var o zaman :)
Ben cok seviyorum elimde bisyler yapmayi..
Resim,dikis vs boyle seyler yapiyorum..
Mirac'a da yapman lazim :)
Zaten az zaman kaldi ancak isler gucler :)
Cikolatalar daha da tatli olacak o zaman
Cok huzunleniyorum hamileligimi dusununce :) ozluyorum..Bebegimle olmak bambaska ama hamileligin guzelligide baska :) hic sıkıntım olmamisti tabi bununda buyuk etkisi var..
Kizlar nasilsinizz :)))
Her zaman ki bel ağrım dışında iyiyim çok şükür ☺️ sen nasılsın canm ?
Cnm ya mirac okadar garipdiki yavrumun bi cikolatasi bile yoktu hem 3hafta erken gelmesi hemde kis kar olmasi sebebiyle hicbisi yapamadm esimle bi sefer alisverise ciktim kiyafet yatak vb seyleri aldik ikinciye ciktik bakim malzemelerini aldk ertesi gun dogum yaptim herkonuda sansli bi oglum var ama su ilk hazirliklari yapamadigm icin hala hevesim var insallah sunnete olcak bu isteklerim ama bu kiza massallah herseyi yapiyorm ama oda abisi kadar sansli degil abisinin daha dogmadan ona niyet edilip alinan bi tır ı var dedesi koperatifte tasimacilik yapiyor ve butun geliri oglumun hesabina yatiriliyor tek erkek cocuk diye...ama yinede o sekerler susler mavis mavis hep aklimda kaldi buna inaniyorm insan ufak seylerde olsa hevesini almali :) sen ne guzel herseyi ilk bebine yaptn darisi ikinciye artik :))
Kizlar nasilsinizz :)))
Benimde ara ara kasilmalarim oluyor bakalim yrin doktr ne dicek boyle istee:)
Olsun saglik olsunda zaten kendimiz icin yaptigimiz seyler aslinda :)
Hosumuza gidiyor diye :)
Ama artik dede bu bebisede bi guzellik yapsin yani :)
Biz iyiyiz kizcemle,29. gunu bugun buarada..Hamileligi atlattim ama burayi birakamadim :)
Sizi sormalii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?