Bendeee iyiyim pasamla ...darisi 29 yasina olsun inslah :)))) zamn geciyor ..birakma ztn burayi tecrubelisin yararlaniriz :))Olsun saglik olsunda zaten kendimiz icin yaptigimiz seyler aslinda :)
Hosumuza gidiyor diye :)
Ama artik dede bu bebisede bi guzellik yapsin yani :)
Biz iyiyiz kizcemle,29. gunu bugun buarada..Hamileligi atlattim ama burayi birakamadim :)
Sizi sormalii?
İnş önemli bişey yoktur canm. 🙏
Cnm bugun gitcektim yine kalii hafta basi dir kalablik olmsin dedim ..inslh yoktur cnm saol:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)) dedemizin hayalleri yikildi kiz oldugunu ogrenince :)) biz cok sevindik uctuk resmen ama dede biraz uzuldu diyoki mirac birazdaha buyusun odasini yukari bizim eve tasiyalim tmm baba dedim gonlu olsn diye ne diyeyim...burdaki arkadasliklar bambaska oluyo ya bende hemen kosuyorm buraya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bendeee iyiyim pasamla ...darisi 29 yasina olsun inslah :)))) zamn geciyor ..birakma ztn burayi tecrubelisin yararlaniriz :))
Heycanli bekleyiss ..kac haftan kaldi cnm :))))
34 gün :))
Masallah :))) tahminen 115 gunum kaldi ...
34 gün :))
Masallah :))) tahminen 115 gunum kaldi ...
Benimde 79 günüm kaldı inş oğluşuma kavuşmama 🙏☺️😍
101 günnn :))))
Kizlar neyapiyonuz ...ackik bana gore deilmis bunu bugun daha iyi anladim acikinca birden elim ayagim titredi yaa
Cok kotu oldum hemen yemek yedim ...
Aman kendine dikkat et ..inslah senin ve bebsinin hakkinda hayirlisi olur bol bol dinlen bende yarin gitcem insalh doktr.hayirlisiMassallah kizlar atlatmisiz uzunca bi sureyi aslnda vakit cabuk geciyor yatakodaniza koca bi takvim asin hergun karalayin ozaman vakit cabuk geciyor iste :) benim eger suyum fazla gidrrse bebegin gelisimi onde devam ederse insallah durmaz zayif bebegi tutamam diye korkuyorm daha da erken alincak 32haftalikken 35haftaya denk geliyodu bakalim ama benim kilo almam durdu hatta gecen gun afedrsnz kusma ishal 2gun boyunca 57den 55e dustum kilo kaybettim yani..haftaya pzrtsi kontrolde bakalim nekadar olms doktr ne dicek
Bende açlığa dayanamıyorum maalesef.. Ve hemen yemezsem tansiyon düşüyo yesemde toparlayamıyorum 😔
Kizlar neyapiyonuz ...ackik bana gore deilmis bunu bugun daha iyi anladim acikinca birden elim ayagim titredi yaa
Cok kotu oldum hemen yemek yedim ...
Aman kendine dikkat et ..inslah senin ve bebsinin hakkinda hayirlisi olur bol bol dinlen bende yarin gitcem insalh doktr.hayirlisi
Aynen brnde 1 haftadir boyleyim demin gec yemek yedim diye gozlerimin onu karardi ...titremeye basladim inslah gecicidir cnm...
Zaten neden ac kaliyosunki sakin kilo alcam diye yememzlik yapmayin hemen gidiyo kilolar...evt cnm hayirlisi olsn artik biyandan yemek yapiyorm :)
Cnm Kilo zaten aldigim kdr aldimm ...ha birazdan birazdan diye diye yemedim.:))))
Eki Görüntüle 1151655 Eki Görüntüle 1151656 Eki Görüntüle 1151659 kardeşimin sünneti için hazırlıklar tam gaz devam ediyo kızlar nasıl gözüküyo ☺️
Cokkkk guzel ...darisi evliligine olur inslahh :)))
Yok kiz tommislik guzel dill ben suan balik etliyimmAmannn bisi olmaz verirsin emisirken gider kilon keske bende alsydm tombis olsaydim cok merak ediyom tombis olsam nasil olurum diye :))
Amin canm. 🙏 herşeyi kız kardeşimle yaptık hazır hiç bişey kullanmadık 😁☺️
sanırım bu sefer yaptım redim atmayı :)
Hepsi birbirinden guzel birbirinde hos rabbim gule gule kullanmayi nasip etsin bi gobusde cek at artk yildizzz sendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?