Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Bendeee iyiyim pasamla ...darisi 29 yasina olsun inslah :)))) zamn geciyor ..birakma ztn burayi tecrubelisin yararlaniriz :))
İnş önemli bişey yoktur canm. 🙏

Cnm bugun gitcektim yine kalii hafta basi dir kalablik olmsin dedim ..inslh yoktur cnm saol:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Heycanli bekleyiss ..kac haftan kaldi cnm :))))

34 gün :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masallah :))) tahminen 115 gunum kaldi ...

Benimde 79 günüm kaldı inş oğluşuma kavuşmama 🙏☺️😍

101 günnn :))))

Massallah kizlar atlatmisiz uzunca bi sureyi aslnda vakit cabuk geciyor yatakodaniza koca bi takvim asin hergun karalayin ozaman vakit cabuk geciyor iste :) benim eger suyum fazla gidrrse bebegin gelisimi onde devam ederse insallah durmaz zayif bebegi tutamam diye korkuyorm daha da erken alincak 32haftalikken 35haftaya denk geliyodu bakalim ama benim kilo almam durdu hatta gecen gun afedrsnz kusma ishal 2gun boyunca 57den 55e dustum kilo kaybettim yani..haftaya pzrtsi kontrolde bakalim nekadar olms doktr ne dicek

Kizlar neyapiyonuz ...ackik bana gore deilmis bunu bugun daha iyi anladim acikinca birden elim ayagim titredi yaa
Cok kotu oldum hemen yemek yedim ...

Kizlar neyapiyonuz ...ackik bana gore deilmis bunu bugun daha iyi anladim acikinca birden elim ayagim titredi yaa

Bende açlığa dayanamıyorum maalesef.. Ve hemen yemezsem tansiyon düşüyo yesemde toparlayamıyorum 😔

Aman kendine dikkat et ..inslah senin ve bebsinin hakkinda hayirlisi olur bol bol dinlen bende yarin gitcem insalh doktr.hayirlisi
Bende açlığa dayanamıyorum maalesef.. Ve hemen yemezsem tansiyon düşüyo yesemde toparlayamıyorum 😔

Aynen brnde 1 haftadir boyleyim demin gec yemek yedim diye gozlerimin onu karardi ...titremeye basladim inslah gecicidir cnm...

Zaten neden ac kaliyosunki sakin kilo alcam diye yememzlik yapmayin hemen gidiyo kilolar...evt cnm hayirlisi olsn artik biyandan yemek yapiyorm :)

Zaten neden ac kaliyosunki sakin kilo alcam diye yememzlik yapmayin hemen gidiyo kilolar...evt cnm hayirlisi olsn artik biyandan yemek yapiyorm :)

Cnm Kilo zaten aldigim kdr aldimm ...ha birazdan birazdan diye diye yemedim.:))))

Cnm Kilo zaten aldigim kdr aldimm ...ha birazdan birazdan diye diye yemedim.:))))

Amannn bisi olmaz verirsin emisirken gider kilon keske bende alsydm tombis olsaydim cok merak ediyom tombis olsam nasil olurum diye :))

kardeşimin sünneti için hazırlıklar tam gaz devam ediyo kızlar nasıl gözüküyo ☺️

Amannn bisi olmaz verirsin emisirken gider kilon keske bende alsydm tombis olsaydim cok merak ediyom tombis olsam nasil olurum diye :))

Yok kiz tommislik guzel dill ben suan balik etliyimm
Amin canm. 🙏 herşeyi kız kardeşimle yaptık hazır hiç bişey kullanmadık 😁☺️

Becerikli olmak cok guzel ..benim elimden hicc bisey gelmez..severim ama yapamm ..:)))

sanırım bu sefer yaptım redim atmayı :)

Eklentiler

• $image.webp
    16 KB · Görüntüleme: 49
  • $image.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $image.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $image.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $image.webp
    10 KB · Görüntüleme: 48
  • $image.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $image.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $image.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 40
  • $image.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $image.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 52
Hepsi birbirinden guzel birbirinde hos rabbim gule gule kullanmayi nasip etsin bi gobusde cek at artk yildizzz sendee

tşkler canım benim inş hayırlısıyla kucağımızada alırız bebişlerimizi tmm dur atıyorm çekiyimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…