Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

işte buda benim küçük karnım bu arada 33 haftaya girdim :)

Eklentiler

• $image.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 35
Kizlarr doktr geldim demin coook sukur hersey yolundaymis cok mutluyum cunku ilk defa doktr bukadar cok ilgilendi..ese suyuna bakti hersey normal dedi :))) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insalh

Kizlarr doktr geldim demin coook sukur hersey yolundaymis cok mutluyum cunku ilk defa doktr bukadar cok ilgilendi..ese suyuna bakti hersey normal dedi :))) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insalh

Oo maşallah canım inş hep böle devam eder :)
Kaçıncı haftadasın :)

Gözün aydın canım sağlıkla alırsın kucagina inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

33+2haftaligiz kizlar ama karnim yavas yavas asagi dusmeye basladi :) allah nasp ederse 37yada 38de dogum :)

Eklentiler

• $1402425741047.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $1402425807690.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 54
33+2haftaligiz kizlar ama karnim yavas yavas asagi dusmeye basladi :) allah nasp ederse 37yada 38de dogum :)

Oo maşallah kız kocaman olmuş haftalarmızı aynı zaten bak seninde kilon yerinde şişmemişsin :)

Oo maşallah kız kocaman olmuş haftalarmızı aynı zaten bak seninde kilon yerinde şişmemişsin :)

Evt buyuduk kiz ama senin yine iyi bana gore bende kilo yok 56.500gr ama karnim dusmeye basladi cok rahatsiz oluyorum artik inan oturdugum zaman karnim bacaklarimin ustunde oturuyo agirlik yapiyo galiba bukiz temmuzun ilk haftasi gelck...senin pasanin kilosu kacti en son kacinci haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…